nereden nasıl başlamalıyım?

Sarisiyla yiyebilirsin

Steroidi size önermekle cok yanlis konusmuslar,buna uzaktan yakindan ihtiyaciniz yok

Agirlik antremanlarina hiz verdiginizde suplement olarak bcaa ve glutamin (antreman oncesi ve sonrasi)kullanabilirsiniz,kas yikimini onler gelisimine de katki da bulunur
Çok sağolun minnettarim çünkü acaba yanlış eksikmi yapıyorum bosami kürek çekiyorum o hapları tozları almadan sonuç alamayacagim uğraşma boşver deyip hüngür hirt birakiyodum squati. Huh nefes aldim yeminle yaa

Çok sağolun minnettarim çünkü acaba yanlış eksikmi yapıyorum bosami kürek çekiyorum o hapları tozları almadan sonuç alamayacagim uğraşma boşver deyip hüngür hirt birakiyodum squati. Huh nefes aldim yeminle yaa
Steroidi bir bayana önermek gercekten korkutucu,hadi erkekler birtakim seyleri göze aliyor gözünü karartip kullaniyor ama bir bayan üzerinde steroid cok trajik durumlara yol acabilir ,cok dikkat edin..

Steroidi bir bayana önermek gercekten korkutucu,hadi erkekler birtakim seyleri göze aliyor gözünü karartip kullaniyor ama bir bayan üzerinde steroid cok trajik durumlara yol acabilir ,cok dikkat edin..
[DOUBLEPOST=1451659755][/DOUBLEPOST]Yok içiniz rahat olsun onlar söyleyince araştırdım hem etkisi kullanıp birakinca geçen hemde yan etkisi en dusugunun bile bi dunya olan madde. Hem benim amacima aykırı yarışmalara cikmayacagimki ben ne düşünerek tavsiye ettiler bilemedim.kendisinin sayfası vs de var vucudunun maşallahi var ben ilk ondan duydum bunu zaten sonra ondan daha az Prof arkadasa sordum o da kullan ama su markayı kullan herkes yiyo resmen bunları bişey olmuyo bi kadın steroidsiz karın kası yapamaz demezmi ? E benim vardı sıradan ozensiz beslenen ağırlık mekik vs calismadan sadece koşu açık alanda tabi. Vardı yani alla allaaa

Son düzenleme:
Karin kasi yapmak cok zor birsey degil

Zor olan onu aciga cikarmak ,yani o bolgedeki yagi azaltmak bu da uygun diyetle ve duzenli antremanla rahatlikla yapilir,bunu yapan sayısız bayan var..

Yarismayacaksiniz,bu sporla ilgili kariyer yapmayacaksiniz oyleyse vucuda bu kimyasal maddeleri onermenin ve bunu kullanmanin akillica tarafi yok..

Maalesef bu sektorde ilaclar rahatlikla öneriliyor uyanık olmak lazim arastirmak lazim

Karin kasi yapmak cok zor birsey degil

Zor olan onu aciga cikarmak ,yani o bolgedeki yagi azaltmak bu da uygun diyetle ve duzenli antremanla rahatlikla yapilir,bunu yapan sayısız bayan var..

Yarismayacaksiniz,bu sporla ilgili kariyer yapmayacaksiniz oyleyse vucuda bu kimyasal maddeleri onermenin ve bunu kullanmanin akillica tarafi yok..

Maalesef bu sektorde ilaclar rahatlikla öneriliyor uyanık olmak lazim arastirmak lazim
Kesinlikle ...Bu arada yıllarca muhasebe ile uğraştım polis veya beden eğitimi öğretmeni olmak isterken...neyse. Personel Trainer olmakta içten içe yemiyo değil beynimi. Güçlü kadın seviyorum ben victoria secret mankeni değil. Bu nedenle geçen yıl yaşadığım rahatsızlık ve fiziksel çöküntünun sonucu benim gibi bi kişiliği fena bozdu. Ilginize verdiğiniz bilgilere tesekkur ederim

Evet teşekkür ettim kendisine yalnız 2 ay önce bir trafik kazası geçirdim servet beyin dediklerini ilk denedigim gün kazadan etkilenen bacagimdaki aglamama sebep veren ağrı 2 gundur yaptirmadigi gibi topallatiyor

Back
Yukarı