BahtsızBedevi
Üye
İyi günler,
Aralık ayından beri düzenli olarak spor yapıp,besleniyorum.Başlamamdan 3 ay sonra BCAA + Kreatin kullanmama rağmen kolda 1-2 cm değişimden başka birşey olmadı.Çalışma ve beslenme düzenimi aşağıda belirtiyorum sizce ben nerede hata yapıyorum.
Çalışma ;
Aralık ayından beri düzenli olarak spor yapıp,besleniyorum.Başlamamdan 3 ay sonra BCAA + Kreatin kullanmama rağmen kolda 1-2 cm değişimden başka birşey olmadı.Çalışma ve beslenme düzenimi aşağıda belirtiyorum sizce ben nerede hata yapıyorum.
Çalışma ;
- Haftada 3 + 3 şekilde antremana gidiyorum. 3 gün birer boşluk ile ağırlık antremanı çalışıyorum,boş günlerde ise sadece kardio yapıyorum.
- 5 dk ısınma koşusu,30-45 dk ağırlık antremanı(set araları 30sn mola) daha sonra 30-40 dk joking yapıyorum
- kardio günlerinde ise temel karın hareketleri üzerine 30-40 dk joking
- Ağırlıkları 4 set olarak çalışıyorum ÖRN: ilk set 10 kg 12 tekrar diğer set 12.5 kd 10 tekrar diğer set 15 kg 8 yada 5 tekrar şeklinde
- Hareketleri doğru yapıyorum diye düşünüyorum,yanlış yaptığım zaman salondaki antrenör uyarıyor.
- Kahvaltı;
- 2 tane haşlanmış yumurta beyazı
- domates,salatalık,biber
- biraz peynir (s*taşın süzme peyniri)
- Öğlen;
- Şirkette çıkan yemekler, Yağlı yemeklerden kaçınıyorum.
- yoğurt
- Akşam spordan 1 saat önce
- bulgur pilavı
- salata
- tavuk yada sulu ev yemeği(yağsız olmasına özen gösteriyorum)
- spordan hemen önce sade kahve
- Spordan 22:00'da geldiğim için yemiyorum(o saatte yemenin sakıncalı olduğu söylenmişti.)