Benzer durum bendede söz konusu idi , boy 186 cm , kilo 60 olunca tüm kemiklerim görünüyordu , yaz gelmesin istiyordum t-shirt giyince bi tuhaf duruyordum

Doktora gittim , hormon testleri troidler gayet normal sadece ye dedi.
Tıpkı sen gibi bende deli gibi yemek yiyiyordum , bi oturuşta bütün ekmek , kebaplar pideler lahmacunlar , hatta şişman arkadaşlarım " ya inanamıyorum , bu kadar yiyiorsun da nasıl kilo alamıyorsun" diyorlardı.
Bende kilo almayı kafaya koydum , artık tabiri caiz ise yemek yemenin cıvkını çıkardım.Saati kurup gece 2 de kalkıp patates kızarttım.Cebimden çikolata eksik olmadı , öbür cebimde antep fıstıgı v.s v.s deliler gibi yiyiordum.Gene kilo alamıyordum ? Fakat birşeyler oldu

yani artık kilo amak önemli değildi .Çünkü bitmek tükenmek bilmeyen bir yemek yeme dürtüsü beni rahatsız ediyordu.Durmadan yiyiordum ! deli gibi... Eeee hormonlarda normal olunca sonunda muradıma erdim

kısa sürede 100 lü kiloları gördüm.Beni uzun süre görmeyen akrabalarım beni tanımıyordu , ne oldu sana diyordu.
Bu bi marifet mi ? Hayır ! büyük bi aptallık yaptım kendimce.Çünkü bu kadar sağlıksız beslenmek resmen bir aptallıktı.Hayatımın hatasıydı ! Göbeğim önden gidiyordu.
E artık hayatımda ilk kez diyete yeltendim ama olmuyordu.Kendimi tutamıyordum

.
Sonra askerlik geldi.Komando yaptılar ALlah'tan da kilo verdim.Askerden geldiğimde 70 kilo idim.Spor salonuna kayıt oldum.Kaliteli beslendim.1senede 35 kilo aldım.Büyük kısmı kas.
Bu resimde terhisime yakın bir zaman , ve sağdaki ise yeni sayılır.
Şimdi sana tavsiyem , doktora gittim diyorsun.Hormonsal bir problemin yok ise , endişe etme kilo alacaksındır.Fakat benim düştüğüm hatalara düşme ! Kaliteli beslen.Sporu ihmal etme.
ALlah yardımcın olsun