Hocalar şart koşarsa, forumlarda supplementler övülürse, şunu kullandı böyle oldu diye reklamlar yapılırsa, profesyonel sporcular antrenmanda bile supplement içerse milletin de supplementler şart diye düşünmesi kaçınılmaz olur.
Ben de gerekli görürdüm taa ki parasızlıktan ara vermek zorunda kalana kadar. Kişinin bu psikolojiden kurtulabilmesi için kendisinin deneyip görmesi lazım ki anlayabilsin şu an iyi ki param bitmiş de alamamışım diyorum. Son 1 senedir 2-3 ay civarı kullanmışımdır o kadar, geçen sene whey bittiğinde spora ara verirdim çok gerekli görürdüm yani. Şuan alabilecek durumum var ama paraya kıyamıyorum, boşta fazla param olursa ancak öyle alırım edeceği fark taş çatlasa çok iyi kombineler yapsan %5-%10 civarında olur o kadar fark için bu kadar paraya değmez diyerek alamıyorum artık içim el vermiyor. 1 ölçek whey yerine gidip tavuk döner yemek bile daha mantıklı geliyor artık bana.
Merhaba arkadaşlar forumda gezerken birşey dikkatimi çekti orta seviyeli vücutlara bile ısrarla takviye diyen arkadaşlar var nedir insanlardaki bu takviye olmassa gelişemeyiz psikolojisi bir türlü çözebilmiş değilim ben 18 yaşıma girmek üzereyim vücud ağırlığı çalışmalarınıda eklersek 2-3 yılı buldu çalışmalarım yakın zamanda yeni fotoğraflarda atıcam çalıştığım spor salonunda proteintozu vb demeyi bırakın steroid muhabbeti yapan çok insan var benim omuz yapım için fakat şu ana kadar herhangi bir takviye almadım yanlış anlamayın burda kendimi övmüyorum benden çok daha iyi takviye kullanmadan o seviyeye gelmiş insanlar tanıyorum fakat hiç birine kimse inanmıyor bence şu önyargılarınızdan artık kurtulun supplementlardan mucizevi şeyler beklemeyin sıkı çalışma,iyi beslenme,iyi dinlenme ile 100 kg kuru müsabık vücud yapılamasa bile çok iyi yerlere gelinebilir bunu artık anlamaya çalışın diğer türlü motivasyonunuzuda kötü etkiliyorsunuz