@karakas
ne alaka ? burda konu abazanlıkmı temizlikmi ?
şakasına yazmıştım.
@karakas
ne alaka ? burda konu abazanlıkmı temizlikmi ?
bence Allah Slav Irkını özellikle rus ve ukraynalıları dünyadaki kızlara güzellik nedir öğretsin diye göndermiş arkdaş. ben bunu bilir bunu söylerim. Çok Rus - Ukraynalı - Polonyalı - Çek -Slovak arkdaşım oldu yok böyle bişey. Abi bir tanesi mi Çirkin olmaz ya ? tamam çirkinleri de var ama en çirkini bizim orta derecedeki bir kız kadar. Muhabbetleri Hoş herşeyi anlatıyorlar çekinmeden. Ama Şeytan olmak istediklerindede çok feci derecede bunu başarbiliyorlar. Slav kızı demek Ateşle Oynamak demektir 1 yerde Akıllı Olun. Eğer sağlam bir adım atmayı düşünüyorsanız 6534543543 kez falan düşünün. Sonra Çeker gider kendi vatanına dımdızlak kalırsınız ortada Sizede facebook dan yeni sevgilisiyle olan fotolarını beğenmek kalır...
aklıma geldikçe sinirleniyorum ve sinirlendikçede yazasım geliyor geçenlerde giyim magazasına girdim t shirt almak için 30lu yaşlardaki bir bayanda T shirt bakıyor benimde üzerimde siyah body ve şort giymişim hava zaten sıcak neyse bana göz ucuyla baktı alaylı bir gülümseme ile şaka gibi dedi ve uzaklaştı kadında hafif kilolu neyse 1 dakika geçti geçmedi aşkım gel sana T shirt beğendim dedi bir adama bende merak ettim nasıl bir adammış bana şaka gibi dedi ya hanım efendi bir döndüm kel göbekli boyu 1.70 bile yok bir adam çirkinde üstelik adamda güldü deneyeyim bari deneme kabinine gitti neyse bende kadının yanından geçerken alaylı bir gülümseme ile şaka gibi dedim ve T shirtü aldım çıktım mağazadan böyle saçma sapan kıskanmalar oluyor giderek yabancı kız hayranlığım artıyor birde yurt dışında bulunduysanız avrupalı hanımlarla sevgili olduysanız tatlı sohbetler ettiyseniz dışlanmadıysanız işte aklınız onlarda kalıyor hele birde uzun boylu güzel ve düzgün vücutlu bakımlı kültürlülerse işte o zaman aşık olup bağlanıyorsunuz artık boyu kısa göbekli çirkin güzel olmayı sadece makyaj yapmak sanan kızlar içinde hiç uğraşasınız gelmiyor en azından benim gelmiyor beğenemiyorsunuz doğal olarak yabancı kızlarla tanışınca yahu bu zamana kadar kimlere güzel demiş ve onlar için uğraşmışım diyor ve kaybettiğiniz zamana üzülüyorsunuz bu yaz avrupaya gidip yine hasret kaldığım sohbetlere ve eğlencelere kavuşacağım birde hiç yurt dışına çıkmamış erkekler en güzel kızlar bizde demezler mi çok komik bir durum bizdekilerde güzelse rus isveçli norveçli hanımlar o zaman ne oluyor öncelikle Türk hanımların yapması gereken spor ideal vücutlu olmanız için spor şart bırakın kuaförlerde saatlerinizi geçiripde fazla kilolarınızla kendinizi dünya güzeli sanmayı giyiminize özen gösterin erkeğinize köle gibi davranmayın kendinizi dünya güzeli sanmayın bizlerle sohbet ettiğinizde tacizci gözü ile bakmayın şu moda olmuş diye kendinize yakışmayan şeyleri almayın güler yüzlü olun havalanmayın şımarık olmayın fazla dırdır etmeyin belki o zaman bizde başka ülkelerdeki hanımlara bakmayabiliriz ama kısa boy ile göbek popo büyümüş bi şekilde yada saçma sapan diyetlerle biçimsiz zayıf halinizle sürekli tersleyerek dırdır ederek havalanarak kendinizi Andrea Pasutti sanarak bizden saygı beklerseniz daha çok beklersiniz
Sevgili Aeon Flux bayanların dövülmesine herzaman karşıyımdır ama rocky bu konuda haklı bazı kızların yanında öyle tipler varki nefes almasından sorunlu olduğu ortaya çıkıyor. O kız o adam ile niye gezer niye birlikte olur cidden çözebilmiş değilim.
shaq bende şu oluyor yabancı hanımlarla sadece sohbet etmek bile insanın ömrüne ömür katıyor o kadar içten tatlı samimilerki sohbetleri o kadar sarıyorki şahsen sohbet bitince mutlu oluyorum doyuyorum çıkma teklifi aklıma bile gelmiyor yani yabancı hanımlar konuşarak bile bir erkeği mutlu ediyorlarbelki sendede aynı oluyordur ancak imkanı geniş biriysen tamam bizim kızlarla değil ama yabancı havalı olmayan sohbeti hoş bir hanımla sevgili olmanı tavsiye ederim![]()