neden turk erkekleri yabancı kızları(rusya, isveç, ukranya) tercih ederler?

neyse konuyu toparlayıcı bir şey yazayım;

her milletten temiz insan da vardır, pis insan da vardır. yani şu millet pis, şu millet temiz demek doğru değil. çok temiz türkler de var, çok pis avrupalılar da var. veya tam tersi.

fakat genel olarak ortalamamızı aldığımızda türk milleti olarak temizliğimize yeterince dikkat etmediğimizi düşünüyorum. sanırım bunda herkes hemfikirdir.

bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.

Ruslar , Ukraynalılar vs.. Bu bölge yaşayanların Türklere , Türklerinde bu bölgede yaşayanlara ilgi göstermesinin sebebi onların Esmere, bizimde Sarışına hasret olduğumuz içindir :) Geçtiğimiz yaz Alaska'daydım. Orada 200den fazla bu bölgenin insanlarıyla beraberdim bunlar ( Rus, Çek , Sırp , Bulgar , Polonyalı , Ukraynalı , Makedon ) özellikle Ukraynalıların çok yoğun ilgisiyle karşılaşmıştım. Bence bu durum hem onların bekaret kavramının olmaması hemde ülkemizde sarışın bayanların az olmasıdır. Başka bir mesele ise ; yıllardır tarih kitaplarından okuduğumuz ' sıcak denizlere inme merakları ' bize karşı bir sempati ve bu durumdan dolayıda bizimde onlara karşı bir sempati duymamızı sağlar.. Bunların hepsi kendi görüşüm bu kesin böyledir diye bir şey söz konusu değil saygılarımla :)

Türk kızlarından nefret ediyorum hepsinden değil tabiki ama çoğunluğunun gözü yüksekte paragöz anlayışsız vsvs liste uzar gider.Az çok ne anlatmak istediğimi biliyorsunuz.1.50 boylarında bakımsızlar sakal bıyık herşey mevcut yanlarına birde 1.80`lik yakışıklı bir eş isterler.Öfkemi nasıl dile getireğimi bilmiyorum :D

bence Allah Slav Irkını özellikle rus ve ukraynalıları dünyadaki kızlara güzellik nedir öğretsin diye göndermiş arkdaş. ben bunu bilir bunu söylerim. Çok Rus - Ukraynalı - Polonyalı - Çek -Slovak arkdaşım oldu yok böyle bişey. Abi bir tanesi mi Çirkin olmaz ya ? tamam çirkinleri de var ama en çirkini bizim orta derecedeki bir kız kadar. Muhabbetleri Hoş herşeyi anlatıyorlar çekinmeden. Ama Şeytan olmak istediklerindede çok feci derecede bunu başarbiliyorlar. Slav kızı demek Ateşle Oynamak demektir 1 yerde Akıllı Olun. Eğer sağlam bir adım atmayı düşünüyorsanız 6534543543 kez falan düşünün. Sonra Çeker gider kendi vatanına dımdızlak kalırsınız ortada Sizede facebook dan yeni sevgilisiyle olan fotolarını beğenmek kalır...

bence Allah Slav Irkını özellikle rus ve ukraynalıları dünyadaki kızlara güzellik nedir öğretsin diye göndermiş arkdaş. ben bunu bilir bunu söylerim. Çok Rus - Ukraynalı - Polonyalı - Çek -Slovak arkdaşım oldu yok böyle bişey. Abi bir tanesi mi Çirkin olmaz ya ? tamam çirkinleri de var ama en çirkini bizim orta derecedeki bir kız kadar. Muhabbetleri Hoş herşeyi anlatıyorlar çekinmeden. Ama Şeytan olmak istediklerindede çok feci derecede bunu başarbiliyorlar. Slav kızı demek Ateşle Oynamak demektir 1 yerde Akıllı Olun. Eğer sağlam bir adım atmayı düşünüyorsanız 6534543543 kez falan düşünün. Sonra Çeker gider kendi vatanına dımdızlak kalırsınız ortada Sizede facebook dan yeni sevgilisiyle olan fotolarını beğenmek kalır...

Asla aldatmayacaksın.hernekadar kötü anlamda arkalarından konuşsalarda slav kızlarının asla katılmıyorum söylenenlere yaşamadan kimse anlamaz

aklıma geldikçe sinirleniyorum ve sinirlendikçede yazasım geliyor geçenlerde giyim magazasına girdim t shirt almak için 30lu yaşlardaki bir bayanda T shirt bakıyor benimde üzerimde siyah body ve şort giymişim hava zaten sıcak neyse bana göz ucuyla baktı alaylı bir gülümseme ile şaka gibi dedi ve uzaklaştı kadında hafif kilolu neyse 1 dakika geçti geçmedi aşkım gel sana T shirt beğendim dedi bir adama bende merak ettim nasıl bir adammış bana şaka gibi dedi ya hanım efendi bir döndüm kel göbekli boyu 1.70 bile yok bir adam çirkinde üstelik adamda güldü deneyeyim bari deneme kabinine gitti neyse bende kadının yanından geçerken alaylı bir gülümseme ile şaka gibi dedim ve T shirtü aldım çıktım mağazadan böyle saçma sapan kıskanmalar oluyor giderek yabancı kız hayranlığım artıyor birde yurt dışında bulunduysanız avrupalı hanımlarla sevgili olduysanız tatlı sohbetler ettiyseniz dışlanmadıysanız işte aklınız onlarda kalıyor hele birde uzun boylu güzel ve düzgün vücutlu bakımlı kültürlülerse işte o zaman aşık olup bağlanıyorsunuz artık boyu kısa göbekli çirkin güzel olmayı sadece makyaj yapmak sanan kızlar içinde hiç uğraşasınız gelmiyor en azından benim gelmiyor beğenemiyorsunuz doğal olarak yabancı kızlarla tanışınca yahu bu zamana kadar kimlere güzel demiş ve onlar için uğraşmışım diyor ve kaybettiğiniz zamana üzülüyorsunuz bu yaz avrupaya gidip yine hasret kaldığım sohbetlere ve eğlencelere kavuşacağım birde hiç yurt dışına çıkmamış erkekler en güzel kızlar bizde demezler mi çok komik bir durum bizdekilerde güzelse rus isveçli norveçli hanımlar o zaman ne oluyor öncelikle Türk hanımların yapması gereken spor ideal vücutlu olmanız için spor şart bırakın kuaförlerde saatlerinizi geçiripde fazla kilolarınızla kendinizi dünya güzeli sanmayı giyiminize özen gösterin erkeğinize köle gibi davranmayın kendinizi dünya güzeli sanmayın bizlerle sohbet ettiğinizde tacizci gözü ile bakmayın şu moda olmuş diye kendinize yakışmayan şeyleri almayın güler yüzlü olun havalanmayın şımarık olmayın fazla dırdır etmeyin belki o zaman bizde başka ülkelerdeki hanımlara bakmayabiliriz ama kısa boy ile göbek popo büyümüş bi şekilde yada saçma sapan diyetlerle biçimsiz zayıf halinizle sürekli tersleyerek dırdır ederek havalanarak kendinizi Andrea Pasutti sanarak bizden saygı beklerseniz daha çok beklersiniz

Son düzenleme:
Amma dertliymişsiniz yani bir dokundum bin ah işittim . Hergün sokaklarda dövülen hakaret edilen hatta cinayete maruz kalan kadınları kimse görmüyo nedense. Türk erkekleri sütten çıkma ak kaşık ya türk kadınını beğenmiyo. Her dert yananda gider türk kızıyla evlenir ya tezatlık diz boyu yani . Bide takmışsınız bi boy boy nedir yani Jennifer lopez , Eva Longoria , Fergie , Penolope Cruz bun sanatçıların boyu kaç santimetre acaba . Türkiyede yaşıyan erkeklerin yüzde 90 ı duygusallıktan yoksunlar dürtüleriyle içgüdüleriyle hareket ediyolar. Sizin için varsa yoksa görsellik içi boşmu dolumu önemli değil .

Sayın Aeon Flux ben bu forumda Türk erkeğinide eleştirdim başka konularda bilmeden yazmayalım dediklerin doğru kız arkadaşını yada eşini döven bunuda delikanlılık gören her konuştuğu kıza yavşayan tipler var mı var hemde çok sizde kusura bakmayında yolda görüldüğünde selam bile verilmeyecek adamlarla evleniyorsunuz ondan sonra vay efendim dövüyor küfür ediyor seçimi dikkatli yapın boy mevzusuna gelince benim için ilk yüz güzelliği ve fizik güzelliği önce gelir ama boyda önemli Adriana Lima Alessandra Ambrosio 1.78 boyunda Gina Carano 1.73 boyunda ve Jennifer Lepozden kat kat daha güzeller öte yandan çok güzel olup kısada olabilir örneğin Andrea Pasutti gibi gelelim sadece görsellik değil mesele anlaşmak önemli bir kere terslemiyorlar dinlemisini biliyorlar dırdır etmiyolar aşk meşk konusu dışındada onlarla sohbet edebiliyordum tacizci gözüyle bakmıyorlar bunlar benim için önemli ben evlenmeyi düşünmüyorum evlensem bile ülkesi inancı beni ilgilendirmez ben kendi doğru kabul ettiğim kızla evlenirim öyle elalemin doğru olarak gösterdiği kızla kuru kuruya evlenmem evet Türk erkeğininde hataları var ama hepside senin dediğin gibi değil en azından ben değilim avrupada her önüme gelen kıza yavşamadım efendi sohbet ettiğim ayrıldığım bir şeyler öğrendiğim bayan sayısı çok fazladır

Son düzenleme:
aklıma geldikçe sinirleniyorum ve sinirlendikçede yazasım geliyor geçenlerde giyim magazasına girdim t shirt almak için 30lu yaşlardaki bir bayanda T shirt bakıyor benimde üzerimde siyah body ve şort giymişim hava zaten sıcak neyse bana göz ucuyla baktı alaylı bir gülümseme ile şaka gibi dedi ve uzaklaştı kadında hafif kilolu neyse 1 dakika geçti geçmedi aşkım gel sana T shirt beğendim dedi bir adama bende merak ettim nasıl bir adammış bana şaka gibi dedi ya hanım efendi bir döndüm kel göbekli boyu 1.70 bile yok bir adam çirkinde üstelik adamda güldü deneyeyim bari deneme kabinine gitti neyse bende kadının yanından geçerken alaylı bir gülümseme ile şaka gibi dedim ve T shirtü aldım çıktım mağazadan böyle saçma sapan kıskanmalar oluyor giderek yabancı kız hayranlığım artıyor birde yurt dışında bulunduysanız avrupalı hanımlarla sevgili olduysanız tatlı sohbetler ettiyseniz dışlanmadıysanız işte aklınız onlarda kalıyor hele birde uzun boylu güzel ve düzgün vücutlu bakımlı kültürlülerse işte o zaman aşık olup bağlanıyorsunuz artık boyu kısa göbekli çirkin güzel olmayı sadece makyaj yapmak sanan kızlar içinde hiç uğraşasınız gelmiyor en azından benim gelmiyor beğenemiyorsunuz doğal olarak yabancı kızlarla tanışınca yahu bu zamana kadar kimlere güzel demiş ve onlar için uğraşmışım diyor ve kaybettiğiniz zamana üzülüyorsunuz bu yaz avrupaya gidip yine hasret kaldığım sohbetlere ve eğlencelere kavuşacağım birde hiç yurt dışına çıkmamış erkekler en güzel kızlar bizde demezler mi çok komik bir durum bizdekilerde güzelse rus isveçli norveçli hanımlar o zaman ne oluyor öncelikle Türk hanımların yapması gereken spor ideal vücutlu olmanız için spor şart bırakın kuaförlerde saatlerinizi geçiripde fazla kilolarınızla kendinizi dünya güzeli sanmayı giyiminize özen gösterin erkeğinize köle gibi davranmayın kendinizi dünya güzeli sanmayın bizlerle sohbet ettiğinizde tacizci gözü ile bakmayın şu moda olmuş diye kendinize yakışmayan şeyleri almayın güler yüzlü olun havalanmayın şımarık olmayın fazla dırdır etmeyin belki o zaman bizde başka ülkelerdeki hanımlara bakmayabiliriz ama kısa boy ile göbek popo büyümüş bi şekilde yada saçma sapan diyetlerle biçimsiz zayıf halinizle sürekli tersleyerek dırdır ederek havalanarak kendinizi Andrea Pasutti sanarak bizden saygı beklerseniz daha çok beklersiniz

Ağzından bal damlıyor resmen. Sevgili olmayı birlikte olmayı geçtim yabancı kızların içtenlikleri bile yeter. Hayatımda gördüğüm en doğal ve en samimi kızlar (hiçbiri sevgilim olmadı) yabancı kızlar olmuştur. Hiç birinin burnu havada değildi veya nasıl süründürürüm derdinde değillerdi. Durum bu olunca ister istemez insanda rahat ve mutlu oluyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:12 ----------

Hatta gaza geldim şimdi :D Uzun süredir kız arkadaşım yok. Kızlarla konuşabiliyorum, daha önce bir çok kez uzun ve kısa ilişkim oldu, kızları az çok tanıdığımı düşünüyorum. Hatta bunlara ek olarak maddi durumum çok şükür iyi, iyi bir okulun iyi bir bölümündeyim, arabadır falan var, sosyal olarak bir sıkıntım yok, hatta bir çok kişinin sahip olmak için can attığı bazı imkanlarım var(burada söylemek istemiyorum). Beni tanıyanlar nasıl olmadığını çözebilmiş değiller. Neden olmadığı sorusunun cevabına gelince Türk kızlarının yanına yaklaşılmıyor. Türk kızı saçına bakar, giydiğin kıyafetin etiketine bakar, taktığın gözlüğün camındaki yazıya bakar, altındaki arabaya bakar. Bunlara birde sıkma kapasitesi, para, boş zaman ve kasılmayı ekledimi senden iyisi yoktur. Bunlar olmadığı zaman bırakın sizle konuşmayı imkan bulsalar üzerinize basıp geçerler. Türk kızlarının temel sorunu bu bence. Hepsi demiyorum ama inanın %90'ı böyledir. Yurtdışında da buna benzer kızlar var ama inanın bunların sayısı buralara göre çok az. Yabancı kızların üzerindekilerden çok seni, kim olduğunu merak ediyor. Seni tanımak istiyorlar, arabanın markasını değil. Senle sen olduğun için zaman geçirip eğlenmeye çalışıyorlar, paranı yiyip face'e iki fotoğraf atmak için değil... Liste bu şekilde epey uzayıp gider...

Hatta neden kız arkadaşıım yok diye başlık bile açabilirmişim :D

Sevgili Aeon Flux bayanların dövülmesine herzaman karşıyımdır ama rocky bu konuda haklı bazı kızların yanında öyle tipler varki nefes almasından sorunlu olduğu ortaya çıkıyor. O kız o adam ile niye gezer niye birlikte olur cidden çözebilmiş değilim.

Sevgili Aeon Flux bayanların dövülmesine herzaman karşıyımdır ama rocky bu konuda haklı bazı kızların yanında öyle tipler varki nefes almasından sorunlu olduğu ortaya çıkıyor. O kız o adam ile niye gezer niye birlikte olur cidden çözebilmiş değilim.

Cevabi basit :) cuku kadinlar durust, sevkatli,kendisini seven ve kibar erkek ararlar(!)

shaq bende şu oluyor yabancı hanımlarla sadece sohbet etmek bile insanın ömrüne ömür katıyor o kadar içten tatlı samimilerki sohbetleri o kadar sarıyorki şahsen sohbet bitince mutlu oluyorum doyuyorum çıkma teklifi aklıma bile gelmiyor yani yabancı hanımlar konuşarak bile bir erkeği mutlu ediyorlar
icon7.gif
belki sendede aynı oluyordur ancak imkanı geniş biriysen tamam bizim kızlarla değil ama yabancı havalı olmayan sohbeti hoş bir hanımla sevgili olmanı tavsiye ederim

shaq bende şu oluyor yabancı hanımlarla sadece sohbet etmek bile insanın ömrüne ömür katıyor o kadar içten tatlı samimilerki sohbetleri o kadar sarıyorki şahsen sohbet bitince mutlu oluyorum doyuyorum çıkma teklifi aklıma bile gelmiyor yani yabancı hanımlar konuşarak bile bir erkeği mutlu ediyorlar
icon7.gif
belki sendede aynı oluyordur ancak imkanı geniş biriysen tamam bizim kızlarla değil ama yabancı havalı olmayan sohbeti hoş bir hanımla sevgili olmanı tavsiye ederim

direk katılmaktayım bu dediğine :) Sevgili olayım çıkayım diyeceğime ya gezelim eğlenelim diye düşünüyorum :)

aslında bu ara aradığım kız arkadaş modeline yabancı kızlar o yönden direk uyuyor ama malesef pek denk gelmiyor bu aralar :(

aslında konuya bir bayanın dahil olması çok iyi oldu değilse kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz havası oluştu. ben de bu başlıkta çok yazı yazmış biri olarak savunmaya geçeyim, seviyeli bir tartışma ortamı oluşsun. :)

şimdi benim türk kızlarından şikaeytim şu: aslında hiçbir zaman türk kızları çirkin ruslar norveçliler güzel demedim. yani hiçbir şekilde fiziksel kıyaslama yaparak türk kızlarını yerip yabancıları yükseğe çıkarmadım. hatta türk kızları güzel, sonuçta güzellik görecelidir ama 1.60 boyundaki normal fizikli bir kız at gibi 1.85 lik rustan daha çekici geliyor. ama fiziksel olarak kendine hiç bakmamış aşırı kilolu bir kız da yok kıvanç kıvanç veya brad pitt brad pitt diye sayıklayınca ve facebook unda türkiye de kıvanç tatlıtuğ dan başka erkek yok yazınca sinir bozucu oluyor. daha geçen hafta yaşadım ama yazmayacaktım buraya ama yeri gelmişken yazayım:
geçen bir arkadaş ile oturuyoruz cuma gecesi bir kız arkadaşı geldi hanım kızımız abartısız 140 kilo civarı. sağlık sorunu olabilr belki diye eleştirmeyecektim başında ama gece üçte 2 tane kumruya 1bir çuval ketçap mayonez üzerine de ıslak hamburger yiyip ben six pack i olan adam terkettim, türkiye de düzgün fizikli erkek yok hepsi tipsiz göbekli diyince insan sinirleniyor doğal olarak.

benim yakındığım hatta sinirlendiğim türk kızlarının davranışları idi. çoğu önyargılı, burnu havada ve kendini çok üstte görüyor. yani bu işlerde mutlaka fiziksel özellik de önemlidir ben çok gördüm 1.50-1.60 boyunda olan ve çok kilolu olup erkek dediğin 1.85 den aşağı olmayacak sarı saçlı yeşil gözlü olacak diyen. bunun karşışığını çoğu türk erkeği söylemez yani 1.60 boyunda göbekli bir türk erkeği gidip de kız dediğin 1.80 olacak yok şöyle olacak yok böyle olacak demez. mütevazi bir türk kızına yakınlaşmak ister ama redddedilir. sebep belli hanım kızımızın hayalindeki beyaz atlı prensesi 1.85 - 1.90 olacak en az kendisi 1.50 bile olsa. 1.70 lik kız 1.90 lık sevgili ister bu çok doğal ama boyu 1.50 olan kendisinden yarım metre uzun adamın peşinden gidiyor bu saçmalık.

ayrıca şurası var türk erkekleri çok mu kibar çok mu süper fizikli çok mu dürüst. tabii ki hayır apaçisinden tut ona buna sarkıntılık eden laf atan musallat olan yolda sokakta kızları rahatsız eden bir sürü adam var. spor yapan çok az çoğu tek sporla ilgisi iddaa kahve vs. çoğunda göbek çok bakım yok. burada hemfikiriz. ama HER TÜRK ERKEĞİ böyle değil. aralarında eğitimli kültürlü avrupa amerika görmüş kızlara nasıl davranılacağını bilen de var.
kendine bakan sporunu yapan modern adamlar da var. ama türk kızları önyargılı olarak hepsini aynıkefeye koyuyor ve potansiyel sapık muamelesi yapıyor. yolda kibar bir şekilde yol sorduğunuzda tersleniyorsunuz veya araba ille giderken yaya olan kıza yol verince yanlış anlaşılıyorsunuz. o kız bilmiyor ki ben geçen hafta avrupa dan gelmişim nasıl ortamlarda bulunmuşum, avrupa da bir kıza yol sorup ayak üstü 10dk sohbet edip içki sigara değiştokuşu yapıp teşekkür edip medenice ayrılmışım. yani ne telefon istemişim ne facebook ne de bir şey yapmışım ne asılmışım. sadece yolumu sorup ayrılmışım. aynı şeyi burada yapınca 100 kızın 99 u aynı şeyi yapacaktır öff git başımdan diyecektir. benim şikayetim buna.

başka bir noktada da paranın gücü. maalesef ülkemizde para çok daha etklili avrupa ya. sırf arabası evi için beğenmediği erkeklerle olan çok kız gördüm. veya maddi durumu iyi olmadığı için terk edilen. lada vegası olduğu için terk edilen arkadaşım oldu. veya başka bir arkadaşım bir kıza çıkma teklif edince araban ne marka diye konuya girdi direk kız :) başka bir örnek de elemana yüz vermeyen kız mercedes coupe ı görünce birdenbire değişverdi. şimdi bütün kızlar böyle değil ama yüzdesi avrupa ile kıyaslayınca çok daha yüksek. yabancı bir kıza araba vs çok fazla sökmez.

rusya dan dönen türk erkekleri şu lafı çok derler:

benim rusyda birlikte olduğum kızların yarı güzelliğindeki kızlara burada yanaşmam için altımda ferrari olması lazım.

Son düzenleme:
dunyanin en guzel kizlari kadinlari bence isvecliler dir karakter olarakta bes para etmezler 4 senedir isvecte yasiyorum cok guzeller ama kisilik karakter olarak 0 diyorum

bide foto ekleyim :)

swedish%20girls%20svenska%20tjejer.jpg

tjejervm300_91325309_121583725.jpg

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
1 tane isveçli kız arkadaşım oldu benim bir yamuğunu görmedim çok güzel ve kültürlüydü ancak tabiki her isveçli kız iyi demek değil ayrılmamızın sebebide benim hatamdı üstelik para mevzusuna değinilmiş evet avrupada çok güzel kızlarki bu güzel kızlar hayal edemeceğiniz kadar güzel o derece az paraylada eğer konuşmasını biliyorsanız sizinle birlikte oluyorlar tabi bu 5 parasız kız arkadaşınız olacağı anlamına gelmez yinede yetecek kadar para lazım uzun süreli ilişkide iş paraya döner onuda yazalım yabancı hanımlarlada birlikte olmak için ama şu kesinki eğer yurt dışına çıkma imkanınız varsa mutlaka değerlendirin boşuna buradaki güzel bakımlı iyi vücutlu kızlarla uğraşmayın çünkü onlar istisnalar kaideyi bozmaz çok paralı erkeklerle sevgili oluyorlar az paranızla gidin avrupaya o beğendiğiniz kadınlardan kat kat daha güzelini bulun hemde havalı şımarık değiller en azından sevgili olamazsanız bile tanışın sohbet edip gezin bu bile insanı mutlu ediyor

Bakıyorumda efsaneler havada uçuşuyor hepte başlanğıç söyle olur yani başıma türk kızı yüzünden şöyle bişey geldi ahhh ahh yabancı kızlar olsa böyle mi yapardı . Sadece gülüyorum yaa forumdaki herkez dünya kızları hakkında master yapmış sanki 15 yaşındaki çocuklar sanki sosyoloji profesörü gibi analiz yapmaya başlamış . Yani 15 yaşındaki çocuğun analizinden ne beklersin bi kıza selam verdim almadı türk kızları tu kaka şaka gibi yaa. komedi yani .

Beni yeren mesajlar atan arkadaşlara da ne söyliyim fikir özgürlüğüne karşı birkaç despot işte . aaaa sen nasıl kaslı erkeklere itici dersin - yabancı kızlarda bi kalça var gibi saçma yazılara cevap vermemi beklemeyin yani.

Back
Yukarı