neden turk erkekleri yabancı kızları(rusya, isveç, ukranya) tercih ederler?

polonyalı kızları tek geçerim :)
kuşadasında otelde tanışmıştım bi tanesiyle, bembeyaz ten, kızıl saçlar, o küçük ayaklar, o minik burun... allahım ya :) ayrıca o kadar sıcak kanlı ve tatlılar ki... erkeğine nasıl davranılacağını bilen, sesiyle huzur veren, her türlü mutlu eden, güzelliğiyle büyüleyen kızlardır...

ayriyetten kendilerine çok iyi bakarlar. elleri, ayakları, dudakları o kadar güzel ki. hele o incecik belleri of of of of of of of offff... :)

Aslında bütün sorunun nedenini bizim kimlik problemimiz oluşturuyor..
Türk kızı kendini hangi klasmanda göreceğini bilmediğinden ve birçok arkadaşımızın da söylediği gibi "aşırı ilgiden ötürü" alternatif sıkıntısı çekmiyor.
Sorun da ciddi manada bu noktada oluşuyor :)
Felsefik yorumlar yapmaktansa sadece şunu söylemek daha doğru olur sanırım :)
Slav ve rus kızları ekseri fiziksel artılarıyla değil kültürleriyle ön plana çıkmak isterler gözlemleyebildiğim kadarıyla.
Türk kızı ise fiziksel özelliklerinin getirisini o kadar gözünde büyütür ki kültür kısmı genelde hiç önemsenmez.
15/20 arası genç kızlarımız "mal,slk,gerizekalı" kelimeleri defaulttur özellikle utanmadan ailesine de derler.
Bizim dönemimizde daha utangaç sıkılgan tiplerdi doğal olarak bu tarz uçuk mevzuları yoktu.
Gelişen teknoloji,iletişimin yoğunluğu sanırım kimlik sorunu çeken bizim gibi toplumlarda bu tür negatif bir noktaya sürüklüyor.
Türk kız arkadaşlarımla dialoglarımda ekseri gözlemlediğim yabancılara karşı düşünceleri paralellik arzediyor ;
"o..dur onlar,35 den sonra o güzellikten eser kalmıyor,annen de türk ona ne diycen,sen istediğin kadar iste elin gavurunu gelin getiremezsin" v.s etrafında toplanıyor.
Türk kızı "prenses " modundan çıkmadığı sürece bizler rotayı çevireceğiz gibi duruyor:)
gerçi bazı sitelerde denk geldiği kadarıyla da bazı türk kızlarını isveçli erkeklerle evlendiğini de görmedim desem yalan olur .
netice olarak insan olarak pek "fiziksel üstünlüğün sıradan kabul edilmesi" sıradan görülmediğinden şaşkınlığa sebep olabiliyor..
şahsi kanaatim 1 isveç, 2 rusya 3 ukrayna şeklinde olurdu..
Saygılar.

Şahsen kız arkadaşlarımdan çoğuna gösterdiğimresimlerde biskolata erkeklerine gay demeleri beni çok şaşırtmıştı :D Türk kızlarının o anda neden böyle olduklarını anladım. Çünkü her zaman daha iyisini isterler (:

Şahsen kız arkadaşlarımdan çoğuna gösterdiğimresimlerde biskolata erkeklerine gay demeleri beni çok şaşırtmıştı :D Türk kızlarının o anda neden böyle olduklarını anladım. Çünkü her zaman daha iyisini isterler (:

türk kızlarına dünyanın en yakışıklı erkeğini göstersen yine gay der. çünki bir erkeği beğendim çok güzel demeleri gururlarına dokunur. ama içlerinde fırtınalar kopar içleri içlerini yer . dışardan bakınca hepsinde bir fist lady havası var ama içleri fosssss... O lanet gururlarının onları bitiren sıfır yapan bir canavar olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş olacak.

birde otobüste yada vapurla kaşıya geçerken bir kızın yanına oturduğumda kendini dünyanın en güzeli sanması benide tacizci ilan edip sürekli uzak durmaya sürünmemeye çalışması hani görseniz çoğuda çirkin ayıp ya bu kadarda olmazki sırf bu yüzden bile yabancı kızlarla çıkarım

Benimde en uyuz olduğum bişey var. bizim okulda bi kız grubu var kızlar motorun ağababası okulda tezgahından geçmedikleri çocuk kalmamış alayının biz selam verdikmi bir namus abidesi kesiliyolar ayar oluyorum. Kardeşim diyecem sen değilmiydin geçen yıldız parkında aşna fişna yapan şimdi nooldu.

Arkadaşlar Ukrayna'da yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim, alınmaca gücenmece yok ama sebep Türk kızı gibi hödük olmadıkları için.

Şimdi Türk kızının gözünde bunlar malum sıfatı hak ediyor ya, bakın ben Odessa'da yaşıyorum. İnanın manken gibi hatunların parklarda kitap okuduğuna şahit olabiliyorsunuz. Kitap okuma alışkanlıkları haddinden fazla. Hatta şu an yaşadığım evin sadece 1 odası kitap okumak için, bildiğin kütüphane, onların tabiriyle "çitalniy zal". Sanata çok ilgililer, kültürlüler, eğlenmesini biliyorlar, size vodka ısmarlayabiliyorlar :) Tabi şöyle de bir durum var abaza takımını yolup feleğini şaşırtanları da bir hayli fazla :D

Odessa'ya geldiğim ilk zamanlar Rusça bilmiyorum tabi ki binmek istediğim otobüsün nereden geçtiğini İngilizce olarak sorduğum bildiğin kalemle çizilmiş kızın önce arkadaşını arayıp öğrenemedikten sonra durakta bekleyen başka bir otobüse girip insanlara sorması ve yarım yamalak İngilizcesiyle bana yardımcı olmaya çalışması yaşadığım hoş anılardan biridir, aynı zamanda olayın özetidir. Çünkü aynı şeyi ülkemizde yapmaya kalksan sapık muamelesi görüyorsun.

Burada kadınlar ojeli parmaklarıyla traleybüs kullanır, otobüs kullanır. Erkeklerin yaptığı her işi utanmadan yaparlar, kendi işlerini kendileri görürler.

Velhasıl saygı duyduğum ve güzelliklerine taptığım hatunlardır, iyi ki varlar.

geçenlerde belçika hollanda geziyorduk kaybolduk
bir kız grubuna sorduk o kadar yardımcı oldular ki dediler şurayı gezdiniz mi buraya gitmediyseniz mutlaka gidin şuna binin burda inin nerede kalıyorsunuz bir dahakine burda kalın siz nerelesiniz
işte burda şu şehirler var başka gezilecek biz de istanbulun güzelliklerinden bahsettik bekleriz dedik güzelce vedalaştık

sonra akşamına parkta otururken başka bir kızlı grupla tanıştık sohbet muhabbet biz bira ikram ettik onlar otlu sigara :)

biri zaten gelmiş istanbula daha önce havadan sudan konuştuk

başka bir kızlı grupla trende tanışma vs vs 5 gün kalıyorsun kaç kişi ile tanışıyorsun sohbet muhabbet

30 senedir istanbuldayım daha tanımadığım bir kızla diyalogum olmamıştır

türkiye de imkansız. hayatta bir kıza yol sormam. otobüste yanına da oturmam. ayakta giderim. birden bire hemen öfflemer püflemeler ıyyy mıyy. saçla oynama kafayı çevirme. hatta araba ile giderken yaya olsun şöfor olsun yol bile vermiyorum çünki verdiğin yolu almıyorlar sanki onlara yazıyormuşum zannediyorlar birden havalanıyorlar saçını falan elleyip kafayı çeviriyorlar. işim olmaz.

ha bir de

amsterdam da dolaşıyorsunuz kızlar atletik sportif kızın boyu 1.80 mini etek giymiş kendine güveni tam. kompleksi yok. bir bakıyorsunuz yanında 1.50 boyunda arkasında kamyon kasası taşıyan eteği diz hizasında biri. bir eliyle eteği çekiştirip duruyor diğer elinde ayfonu bık bık mesaj. bilin bakalım nereli :)

Son düzenleme:
Neden biliyormusun dostummm;

Bunlar türk liseli kızlar ;

http://d1202.hizliresim.com/u/t/2zv8c.jpg

Buda yabancı liseli kız ;

http://d1202.hizliresim.com/u/t/2zv8h.jpg

yabanci liseli kizlar fotosu biraz abartili bence, ben bizim lisede boylesini gormedim :p

Russian Institute serisinin etkisinde kalmış olmalı. Bu kız normal bir liseli değil...

Bu arada gerçek bir Türk ne olursa olsun bir Türk ile evlenir ve soyunu Türkle devam ettirir.

• Like
Reactions: Azi
amsterdam da dolaşıyorsunuz kızlar atletik sportif kızın boyu 1.80 mini etek giymiş kendine güveni tam. kompleksi yok. bir bakıyorsunuz yanında 1.50 boyunda arkasında kamyon kasası taşıyan eteği diz hizasında biri. bir eliyle eteği çekiştirip duruyor diğer elinde ayfonu bık bık mesaj. bilin bakalım nereli

Böyle bir durum sanıyorum :D

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=qn4FQStiiGI[/YOUTUBE]

• Like
avrupalı hanımlarla iyi sohbet edilebiliniyor ben 4 tana yabancı kızla çıktım ama sohbet edip iki lafın belini kırdığım efendi gibi yabancı kız sayısı çok fazladır yol sordun diye sohbet ettin diye bizim kızlar gibi tacizci gözüyle bakmıyorlar hayranım onlara birde kötüde olsa şöyle bir şiir düzenledim
isveçin kızları
renklidir gözleri
gözlerine bakarken
kaçırdım öküzleri:D dediğim gibi eğer bir gün evlenirsem bu isveçli norveçli kısaca yabancı bir hanımla evlenirim

Fakat Slav Kızlarının Şöyle bir kötü yanlarıda var. Çok İki Yüzlüler hemde gereğinden fazla. Senin yüzüne gülüp arkandan başka başka şeyler söyelyebiliyorlar. Ha dersen ki bu olay bizim kezbanlarda yok mu ? Elbette var ama bu kadar çok değil. Belki ben kendi ülkelerinde incelemediğim için onları tam yorum yapamıyorum ama Erasmus ile gelen slav yabancı öğrencilerin %90 öyle arkadaş. Fakat İroniye bakın ki bizim kezbanlardan çok daha vefalıdırlar. Arar sorarlar naber nasılsın diye. Ülkeden ülkeye karakterleri değişiyor. Ukraynalılar ve Ruslar Genelde Soğuk. Polonlayılar - Çekler- Macarlar - Sırplar daha Sıcak kanlılar Ruslara ve Ukraynalılara Oranla. Allah Sahibine bağışlasın her birini cidden güzeller güzel olmasa sevimli Sevimli olmasa karizmatikler. İllaki bir yerden yırtıyorlar paçayı.

Ukraynalılar cidden bir değişikler böyle bir dengesizler ne biliyim. Sabah iyi Akşam Kötüler. yada Akşam İyi sabah kötüler anında değişi veriyor tipleri falan. Bazıları çok erkeksi. erkeksiden kasıt Ses tonu ve yüz hatları. Fakat en erkeksi olanı bile bizim kezbanlardan daha güzel :) Slavların Güzel Olanlarında Yine Ufaktan bir Türk Kızının ki gibi Kompleks var. Ama Dozunu Kaçırmıyorlar. Kendileriyle ilgilendiğinizi gördüklerinde Bizimkiler gibi 180 derece arkasını dönüp koşarak kaçmaktansa size yaklaşmayı tercih ediyorlar (En güzeli bile diyorum !) Fakat Ruslar cidden Çok Soğuk Allahın Selamını bile almıyorlar :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:31 ----------

Her Kız gibi Slav Kızlarıda Popularite + Vücut + Para ya bakarlar. Fakat bunlar 2.ci Planda gelir genelde. Çok Paracı Olanıda görülmüştür. Vücut bir rambo vücudu olmadığı sürece üzerlerinde pek bir etkisi yok ama yinede ilgileniyorlar vücudunuz iyiyse gelip hiç çekinmeden iltifat ediyorlar bu yönleri hoşuma gidiyor :D Öncelikle Ne kadar adam olduğunuza bakıyorlar öyle çoluk çocuk gibi adamı sevmiyorlar (ben bu yüzden kaybettim) ağır başlı olsun istiyorlar ama aynı zamanda espiri yapsın güldürsün falan ama Şaklabanlık yapmasın (Ahanda bu noktada Tam Türk Kızı). Slav Olupda esmer ve renkli gözleri olanlar buraya geldiklerinde pek dikkat çekmeselerde kendi ana vatanlarında sarışınlara nal Toplatırlar Buradada tirpden tribe girerler Ya şu çirkin sarışın Natali nasıl Olurda Burada tanrıça muamelesi görür tripleri tarafımca gözlenmiştir.

en kötü huyları Sadık olma durumu. eğer bir slav kızıyla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız 1244321123123213412 kez daha düşünmenizi öneririm çünkü ateşle oynuyor olabilirsiniz farkında olmadan. Kendilerinde ne yazık ki " 1 dakka ya benim bir sevgilim var ne yapıyorum ben" mekanizması yok. 2 yıllık 3 yıllık nişanlıları sevgilileri olupda yemediği b.k kalmayanları iş ciddiye binipde köşeye sıkışınca ama benim 3 - 4 yıllık sevgilim var hayııııır ben onu asla aldatmaaaam diyenleri gördük - duyduk. Tamam aynı olay bizim Türk kızlarındada var ama olay ciddiye binipde ilişkinizin yaşı 1 i 2 yi geçtikden sonra Aldatmayı akıllarından pek geçirmiyorlar. Ama slav kızlarında gördüğüm kadarıyla öyle birşey yok :) Türk kızının 1-0 öne geçtiği tek yer burası diyebilirim.

• Like
Türk kızlarının nazları , tafraları , havaları o kadar ki , şahsım adına evlenip de hiçbirini başıma bela etmek istemiyorum..
Tabi ki istisnalar da var aralarında ama genelde kişiye destek yerine köstek oluyorlar...

Aynı sohbet geçen annem ile aramızda geçti , ben evlenmeyeceğim dediğimde bana ,

"Evlenme zaten , ne uğraşıcaksın kızla , yok gezdirilmek ister , pastaneye cafeye gitmek ister , onun ailesi ile de uğraşıcaksın , ev geçindiriceksin " dedi bence oldukça da haklı..

Son 1 aydır uğraştığım bir Polonyalı var. Bu bir ayda iyi vakit geçirdik ama ona ciddi düşündüğümü dün söyledim ve o daa bana olmaz falan filan bayaa bir neden öne sürdü. Bakalım bu akşam buluşup konuşacağız inşallah olur:) Birde bende aileme evlenirsem bir Türkle evlenmek istemediğimi her zaman dile getirdim. Tabii tüm türk kızlarına lafım yok istisnalar kaideyi bozmaz.
Beslenme düzenim, sporum ve okulum arasında gidip gelen bir insanım ve bu Türkiye de çok saçma bulunuyor. Ama benim gibi düşünen yabancıları bulmak gerçekten kolay ve bu sayede konuşulacak ortak konu, hobi bulmak kolay oluyor. Şöyle örnek vermek gerekirse, Türkiye de kimse kız arkadaşını alıp koşuya çıkmaz veya beraber şehirdeki mimari eserlerin eskizlerini yapmaz; bunun olabilme ihtimalini bile düşünmez. Ama yabancılarda işte bu var. Bunu yapabiliyorlar.

Back
Yukarı