onurr_535
Üye
aa aklıma gelmişken size süper bir anımı paylaşayım:
şöyle ne zamandı 5 sene oluyor belki de daha eski neyse yine çok kar yağmıştı bu seneki gibi. salonda giderken geçtiğim yolda lüks araba galerisi vardı gereksiz gösterişli öyle yetkili bayii falan değil herif 2-3 lüks araba satıp duruyordu öyle şaşalı gösterişli ki her yeri ışıklı falan. yerleri de kaldırım da dahil parlak mermer kaplatmış. kar yağınca öyle bir kayıyorsunuz ki inanılır gibi değil ben düşmüştüm bir kaç kere unutup karda.
neyse çok kar yağmış mermerler gözükmüyor. yine bu gün ben oraya gelince yolu değiştiriyordim. baktım böyle süslenmiş boyanmış bir de apartman topuklu bir kız geliyor oraya oradan geçecek. dedim hanımefendi, oradan dikkatli geçin çünkü yerler mermer çok kayıyor kardan gözükmüyor.
cevap:
nereden gidecegimi sana mı soracağım be. git başımdan salak!
hani biz de öyle paçoz değiliz spora gittiğimiz belli altımızda spor ayakkabı eşofman sırtımızda spor çantası.
önce bir sinir kapladı sonra yolun karşısına geçtim sonra da büyük bir zevkle paldır küldür düşmesini izledim. hatta sigara içiyor olsaydım böyle zevkle izlerdim bi sigara yaıkıp düşüşü. arkama bakmadan da gittim.
haha