Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
-rahat
-zaman sıkıntısı yok hatta evde calısmak daha az zaman alır ( salonlar acılma-kapanma zamanına uymak zorundasınız)
-istediginiz müzik çalar
-salon uzak olabilir üşenebilirsin ama evde hersey 2 adım mesefede
-salonlar pazar günleri kapalıdır ama ev her daim acık
-salonlarda kalabalık zamana denk gelırsen aletlerde sıra olur soğursun evde sıra derdi yok
-salonlardaki aletlerde herkesin terini kokusunu çekmek zorunda kalırsın ,evde sadece kendin çalışacagın icin daha temiz
-salondakilerin sesinden rahatsız olup dikkatin dagılabilir evde ortamı kendine göre ayarlarsın
vs vs vs... sonuc olarak evde yapma şansın varken salona gitmenin tek sebebi ordaki ortama alısmak bence baska bir sebebi yok.
Basketbol sporuyla ugraştıgım için salon a para verme şansım yok Evde ekipman olmamasına rağmen evdeki 2 tane 3kg dambıl ve 1 tane 5kg dambıl ile çalışabildiğim kadar çalışıyorum
evde çalışarak salonda ki başarıyı yakalayabilenler.zamanında spor salonda çalışmış body hakkında bir takım bilgiye sahip olmuş insanlardır.işin aslını hocadan ögrenmeyerek kaldırıcan indiricen işte okadar diyen çok insan tanıyorum )) bu tip insanlarda doğruyu bulana kadar belki 1 yıl belki yıllarca hatalı çalışabiliyorr. spor salonuna gidicek maddi imkanları olupta evde kendi başına bu spora başlıyanlara benden bi tavsiye ilk önce salona başlayın 5 6 ay kadar sonrada evde çalışabilirsiniz. her konuda oldugu gibi bu sporda da egitim şart. nasıl bir boks salonuna gitmeden evde kum torbasına bilgisizce bilincsizce yumruk atan insanlar varsa body building de de bilgi yetersizliginden hatalı çalışann ve çok zaman kaybeden insanlar var.
iyi salonlarda iyi hocalarla çalışırsak bu sporda ki hatalarımız zaman kaybımız okadar kısa olur. spor salonuna gidicek imkanı olmayanlar için bodye evde başlamayın demek zor o yüzden onlar çok araştırmacı olmalılar ve cok dikkatli olmaları gerekir burda yardımcı olabilicek çok bilgili insanlar vardır. ama yanınızda birilerin olup hareketlerde dogru yanlış yapıyorsun demesi daha ayrıdır.
Bulunduğum ilçede düzgün ve temiz bir salon yok.Daha önce 2 ay salona gitmiştim.2yıldır evde çalışıyorum.
Geçen hafta bulunduğum ilçedeki salona gittim,bana bi garip geldi evde çalışırken kendimi daha iyi hissettiğimi anladım.sebebi eve alışmış olmamam da olabilir tabi.
Evin tek dezavantajı yardımcınızın olmaması.eğer kardeşiniz veya bu sporla ilgilenen bir komşunuz varsa bu sorunun üstesinden de gelebilirsiniz..
Sıra yok,istediğin şarkıyı seçebilirsin,istediğin kadar bağırabilirsin(komşuları rahatsız etmemek lazım tabi),kötü performans gösterdiğinde 3 günlük Herkül'lerin alaycı bakışları altında ezilmezsin,koşu bandındaki fit kadınlar dikkatini dağıtamaz,salon kapanacak diye çalışmayı kısa kesme derdi yok vs.
Ama imkanı olan ve fit bir vücuttan fazlasını isteyen salona gitmeli tabi.
evı spor salonuna cevırmısınız tebrık ederım bende evde calısıyorum mekık aletı dambıl step aletı dıyım adını tam bılmıyom ondan var sımdı kondısyon bısıkletı alıcam duvar barfıkslerı var en yakın zamanda onlardan alıcam ıpım var ama evde ıp atlanmıyo bea kum torbam var bar sehbası almak ıstıyorum annem kızıyo bu kadar seyı koyoyusun burya ben evde bunları ıstemıyom dıyo ama yapcak bı sey yok cok hosuma gıdıyo spor yapmak
çogu kişi evde çalışmayı bilmiyor. kişiye dumbelları versen 100 tane aralıksız tekrar yapıp bırakır sonraki gün kollarım sertlesti diyenleri çok duydum evde çalışmak daha iyi ama salondaki alet çeşitliligi çok fazladır bu yüzden salona gidiyorum.
salona daha önce gittim bi süre ama bizim burdaki salon hiç iyi değil hoca ilgisiz aletler eski vs. vs...
sonra baktım olmuyor kendim teşkilatı eve kurdum,ama bir kişi hiç body yapmadan ben evde başlıycam diyorsa bence yanlış çünkü en azından bikaç ay spor salonuna gitmeli,temel bilgileri almalı...
aslında her ikisinede bana göre profesyonel bir yardımalınmalı ilk 3 - 5 ay arasıkı evde çalışırken verim alına bilsin.
Evde ağırlık setin mazemelerin yok ve madi durumda iyideğilse istanbulda ismek (istanbul meslek eğitim kursu) bulununuyor
ama ben spor solalonunu tercih ederim (yazları haric) yazlıkta etrafta solon yok buyüzden evde calışıorum 40 kglik dumball setim var