ByFelix
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar .
Dün forumu biraz kurcaladım tabi haliyle kafamda kurcalandı biraz .
Çok farklı yorumlar ve yöntemlerle karşılaştım bu yüzden bu konuyu açma gereği hissettim.
Şimdi arkadaşlar ,
Benim bu spora baslıyalı 20 gün oldu bundan 7 ay öncede 4 ay gitmiştim.
20 gün önce 81 kilo ve yağ oranım %12 idi.
Şu an kilom 78 , antrenmandan önce 10 dk tempolu yürüyüs antrenman sonundada 30 dk tempolu yürüyüs yapıyorum.
Ayrıca l-carnitine[ZeroShot 2000mg]+Cla[GNC 1000MG] kullanıyorum.
Gerçekten baya bir fark yarattı sixpacklerimin ilk 2 tanesinde ciddi bir definileşme oldu ve belim inceldi.
Ağırlık antrenmanında ağır kilolarla çalışmayı tercih ediyorum ama orta kiloda denebilir tabi buna yani kısaca beni yoran kilolar , nizami bir şekilde.(Omuzda çok ağır giremiyorum zaten omuzun ilacı az kilo çok tekrar
)
Ayrıca günlük proteinimi çok güzel alıyorum : günlük 110-120 gr.
Karbonhidrat alımım ilk 2 hafta yüksek tuttum ama komplex karbonhidrat tabi.
Son 1 haftadır çok az karbonhidrat almaya calısıyorum ve çok az da yağ : günlük 15-20 gr falan yağ alıyorum .
Şimdi arkadaşlar aynı anda kas yapıp kilo vermek mümkün değil diyor çoğu kişi.
Ben ne yapacağım ? Antrenmanını ne sekilde değiştirmem lazım yada değiştirmem lazımmı ? Çünkü ağır çalıştıgım için proteinimi güzelce alıyorum ama aynı zamanda yağ yakımı içinde çabalıyorum ve sonuc elde ediyorum açıkcası.
Önerilerinizi bekliyorum !
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:13 ----------
Bu arada ek olarak :
Amacım fitness model olmak yani karın kaslarını dizmem de bu yüzden şart.
Dün forumu biraz kurcaladım tabi haliyle kafamda kurcalandı biraz .
Çok farklı yorumlar ve yöntemlerle karşılaştım bu yüzden bu konuyu açma gereği hissettim.
Şimdi arkadaşlar ,
Benim bu spora baslıyalı 20 gün oldu bundan 7 ay öncede 4 ay gitmiştim.
20 gün önce 81 kilo ve yağ oranım %12 idi.
Şu an kilom 78 , antrenmandan önce 10 dk tempolu yürüyüs antrenman sonundada 30 dk tempolu yürüyüs yapıyorum.
Ayrıca l-carnitine[ZeroShot 2000mg]+Cla[GNC 1000MG] kullanıyorum.
Gerçekten baya bir fark yarattı sixpacklerimin ilk 2 tanesinde ciddi bir definileşme oldu ve belim inceldi.
Ağırlık antrenmanında ağır kilolarla çalışmayı tercih ediyorum ama orta kiloda denebilir tabi buna yani kısaca beni yoran kilolar , nizami bir şekilde.(Omuzda çok ağır giremiyorum zaten omuzun ilacı az kilo çok tekrar

Ayrıca günlük proteinimi çok güzel alıyorum : günlük 110-120 gr.
Karbonhidrat alımım ilk 2 hafta yüksek tuttum ama komplex karbonhidrat tabi.
Son 1 haftadır çok az karbonhidrat almaya calısıyorum ve çok az da yağ : günlük 15-20 gr falan yağ alıyorum .
Şimdi arkadaşlar aynı anda kas yapıp kilo vermek mümkün değil diyor çoğu kişi.
Ben ne yapacağım ? Antrenmanını ne sekilde değiştirmem lazım yada değiştirmem lazımmı ? Çünkü ağır çalıştıgım için proteinimi güzelce alıyorum ama aynı zamanda yağ yakımı içinde çabalıyorum ve sonuc elde ediyorum açıkcası.
Önerilerinizi bekliyorum !
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:13 ----------
Bu arada ek olarak :
Amacım fitness model olmak yani karın kaslarını dizmem de bu yüzden şart.
Son düzenleme: