Ne yapmalıyım yardım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysvml
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ysvml

Üye
Merhaba arkadaşlar 4 aydır spor yapıorm ve 3 ayda 96 kilodun 82 kiloya düştüm ve vücut geliştirmek istiyorum son 1.5 aydır kilo verme değil vucüt geliştirme egzersizleri yapıyorum. boy:182 kilo:82 yaş:22 yağ oranı:%20 şu anki değerlerim bunlar size bir bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirm

1-kilom yaşıma boyuma göre normalmi?
2-vucüt geliştirmek için beslenme çok önemli ama fazla kalori aldığım zaman kilom artıyor ne yapmalıyım?
3-kilom çok fazla olmamasına rağmen yine biraz kilolu duruyorum bunun nedeni kilo verirken oluşan sarkıklarmı?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederm...

Merhaba arkadaşlar 4 aydır spor yapıorm ve 3 ayda 96 kilodun 82 kiloya düştüm ve vücut geliştirmek istiyorum son 1.5 aydır kilo verme değil vucüt geliştirme egzersizleri yapıyorum. boy:182 kilo:82 yaş:22 yağ oranı:%20 şu anki değerlerim bunlar size bir bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirm

1-kilom yaşıma boyuma göre normalmi?
2-vucüt geliştirmek için beslenme çok önemli ama fazla kalori aldığım zaman kilom artıyor ne yapmalıyım?
3-kilom çok fazla olmamasına rağmen yine biraz kilolu duruyorum bunun nedeni kilo verirken oluşan sarkıklarmı?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederm...
1-Anormal bir durum yok bence.
2-Güzel bir diyet programı uygula sağlıksız yağları ve basit şekerleri(antrenman sonrası hariç) azalt hatta yapabilirsin sıfırla.
3-Evet sarkıklardan dolayı daha kilolu duruysundur.Sağlam bir antrenman ve beslenme programıyla sonuca ulaşabilirsin.

Back
Yukarı