Ne kadar doğru yapıyorum ?

Kahvaltı : Bal + Gevrek
Öğle : 1-2 adet meyve
Akşam : Makarna - pilav ya da yağ bulunmayan yüksek k.hidratlı ürünler

1 haftadır bunu yapıyorum etkisinden memnunum ama doğru mu sizce bu yaptığım ?

Hiç doğru yapmiyorsun. Aç kalarak kilo mu verilirmiş. Düzgün 1 tek öğün bile yapmiyorsun. Forumu biraz araştır yağ yakimi kısmıni

Hayır açlık hissetmiyorum , aç kalmıyorum yani . Bunu bi hafta p90x ile yaptım , ayrıca günde en az yarım saat ip atlıyorum 5 günde 2 kilo verdim , anlaşılan sağlıksız bi şekilde vermişim . Teşekkürler

Günde 6 ögun yapmalisin kilo vermek istiyorsan kilon başına 1 gr komplex karbonhidrat 1.5 kati kadar protein (ağırlık antremanin cok sert ise kg basi 2 gr) ve kilonun yarisi kadar gr olarak yağ (kaliteli yag zeytinyagi kuruyemis gibi) almalısın. Günlük alman gereken kaloriyi hesaplayip bundan 500 kalori az alman ve sporlada 500 kalori harcarsan çok güzel ve saglikli kilo verirsin.

Bazi sitelerde hesaplayabiliyosun gunluk alman greken kaloriyi bunlar ne kadar dogru dogruysa ~3200 kalori almam gerekiyomus , ben 1000 kalorinin ustune cikmiyorum genelde

telefonda oldugum icin atamiyorum resim fakat bunu degistirmem gerekiyo anlasilan guc kaybi hissettim antrenmanda zaten bugun , onerebilecegin baska bi seyler var mi hocam okul falan derken bu kadar oluyodu anca

hocam fotoğraf olmadıgı ıcın net olarak bırsey dıyemıyıcegım ama kilo verebiliceğin kaloriyi karbodan değil'de light seylerden almaya bak, meyve-sebze ağırlıklı beslenmen gerek, karboyu aksam saatinden sonra kesmen sart, gününün başladıgı ilk saatlerde almaya calis onun harici kalorileri dediğim gibi meyve-sebzeden almaya calis, bal ve gevregi cikar hayatından gevrek dedıgın mısır gevregı buyuk ıhtımal ? içerisinde yüksek karbonhidrat var,
minimum 100 gr'ında 60gr karbo vardır, sen birde onun ustune bal ekleyerek ateşe körükle gidiyosun hocam.

valla ne yalan soyliyim yag almadigim icin karbo almaya odaklandim yanlis oldugunu dusunmemistim hic , balli gevregin tadida hosuma gidiyo sabah okula giderken yiyorum artik erken kalkip duzgun kahvalti yaparim ilgin icin tesekkurler hocam[DOUBLEPOST=1387148658][/DOUBLEPOST]resim geldi mi ben goremiyorum telefondan :([DOUBLEPOST=1387148941][/DOUBLEPOST]http://u1312.hizliresim.com/1j/j/vkyvl.jpg simdi geldi aklima buraya atmak :) MESAJ KİRLİLİGİ İCİN OZUR DİLERİM

Son düzenleme:
Back
Yukarı