ÖğrenciBB20
Üye
Arkadaşlar fitnessda 16-17 ayımı doldurdu.
İlk olarak sadece zayıflama amaçlı başladığımdan ilk 4 ay kardiyo + hafif ağırlık ant. ile geçti.
Zayıfladım zayıflamasına ama skinny-fat oldum.Yağlarım değil kaslarım gitti.
Sonrasında bulk yaptım güzel toparladım ama kasla beraber yağ da kazandım.
Şimdi ise yağ yakmaya çalıştığımda kasdan kaybediyorum.
17 aydır sürekli diyette olmama rağmen etrafımdakiler yediklerime dikkat etmediğimi söylüyor.
Hocamdan şu cümleyi duydum:Sen 1 yıldır aynısın diyet yapsaydın şimdiye kraldın dedi.
Halbuki ben zaten diyetteydim.Yediğim tek şey yağsız pilav yağsız tavuk.
Ne kas kütlesi var ne yağ yakımı.Artık bıkmaya başladım.Üstelik göğüslerim inanılmaz az gelişiyor.
Artık ne antrenman yapasım var ne diyet.Benimle beraber başlayan 2 arkadaşım 3 ayda benden daha fit vücut yaptılar.
Adamlar pizza pasta börek yiyorlardı.Bu durum beni daha da bezdirdi.Genetik olarak uygun olmadığımı düşünmeye başladım.
Ama emeklerime acıdığım için bırakamıyorum.
NE YAPMALIYIM ???
İlk olarak sadece zayıflama amaçlı başladığımdan ilk 4 ay kardiyo + hafif ağırlık ant. ile geçti.
Zayıfladım zayıflamasına ama skinny-fat oldum.Yağlarım değil kaslarım gitti.
Sonrasında bulk yaptım güzel toparladım ama kasla beraber yağ da kazandım.
Şimdi ise yağ yakmaya çalıştığımda kasdan kaybediyorum.
17 aydır sürekli diyette olmama rağmen etrafımdakiler yediklerime dikkat etmediğimi söylüyor.
Hocamdan şu cümleyi duydum:Sen 1 yıldır aynısın diyet yapsaydın şimdiye kraldın dedi.
Halbuki ben zaten diyetteydim.Yediğim tek şey yağsız pilav yağsız tavuk.
Ne kas kütlesi var ne yağ yakımı.Artık bıkmaya başladım.Üstelik göğüslerim inanılmaz az gelişiyor.
Artık ne antrenman yapasım var ne diyet.Benimle beraber başlayan 2 arkadaşım 3 ayda benden daha fit vücut yaptılar.
Adamlar pizza pasta börek yiyorlardı.Bu durum beni daha da bezdirdi.Genetik olarak uygun olmadığımı düşünmeye başladım.
Ama emeklerime acıdığım için bırakamıyorum.
NE YAPMALIYIM ???