Naturel sporcularin anabolik kullananlarla acimasizca kiyaslanma sorunsali

Bu bahsettiğin diğer sporlarda da var. Ben çocuk yaştan beri Karate, Boks, Jiu Jitsu ve Kick Boksla ilgileniyorum. Her gittiğim ortamda mutlaka beni birileri ile kıyaslayıp , hadi bunu dövebilir misin, gibi sorularla karşılaşıyorum. Bir de böyle konuşanlar yetişkin insanlar...20 li 30 lu 40 lı yaşlardaki insanlar...
Mukayese, karşılaştırma ve konulara hakim olmadan yorum yapma sevdası insanların içine işlemiş.
kesinlikle öyle. Belki de bizim milletimize ozgu bisey değildir bilmiyorum. Ama sporcuya saygi yok. Yaptigi sporun ne kadar zor oldugunu bilmeden iskembeden yorum yapan insan sayisi çok fazla.[DOUBLEPOST=1523347847][/DOUBLEPOST]Bunu okuyun arkadaşlar. Bizim burda bi spor hocası var. Yuzlercede uyesi var. Ve bu insanin herkese soyledigi bisey var. 'YAGLARINIZI KASA CEVIRCEM' Evet bu slogan. Arkadaşlar siz de bilirsiniz ki yag kasa cevrilmez. Ama bu hoca denen zat kalori hesabi bile yapmadan insanlari hoplata ziplata ve soda limonla yag sökturuyomus. Iste bizim insanimizin istedigi bu arkadaşlar. En kisa yoldan hop zip cat cut. Ve bu konuda da her konuda ki gibi bilgisiz bi toplumuz. Bilgiye erisim bu kadar kolayken, insanlari dinlemeyi seciyoruz. Tipki dini direkt kitaptan okumak yerine, nihat hatipoglu gibi din tuccarlarindan ogrenmek gibi

Son düzenleme:
bence bırakın vücut geliştirmeyi , sadece haftanın belli günleri salona gitmek dahi büyük bir azim göstergesi. adam geliyor , "koçummm o kadar spora gidiyon ben haftada bir halı sahaya gidiyorum bak nasıl fitim" ,diyor. bazı zamanlar kardiyoyu daha fazla yaparsın , "ne o koşucu mu olacaksın" derler.bazı zamanlar kardiyoyu azaltırsın ," bak kardeşim ne o öyle ağırlık filan , günde 20 dk yürüsen yeter sana " derler. kas kütleni artırırsın " ayy o ilaçlı tiplerden mi olacaksın" derler. migrosta satılan pre-workout içersin " bu herif ilaç alıyor hala ayı gibi "derler. diyetine dikkat edersin " ne o karı gibi sebze mi yiyeceksin "derler. kızlar gelir " yaa canım, ben öyle çok kaslı vücut istemiyorum.sadece kolların büyük olsun bi de karın kası istiyorum" der tam olarak ilaçlı insanı tarif ederken. salonda biri gelir "kasların çıksın istiyorsan en az 20 tekrar yapacaksın " der.

derler de derler. ama bunların hiçbirisi bir günde gidip spor yapmazlar. beslenmelerine dikkat etmezler. zaman zaman yaşadığınız küçük sakatlıkları abartılar. belli bir zaman sonra yaşadğınız her hastalığı hatta en küçük bir olumsuzluğu spora bağlarlar. bu insanlar sadece ve sadece ezik ve kıskançlardır.sizin düzenli bir hayatınızın olmasını , sağlıklı olmanızı , ilgi çekmenizi kıskanırlar. sinirlerinden akşam izleyecekleri surviovar a konsantre olamazlar. tek mesele bu.

bence bırakın vücut geliştirmeyi , sadece haftanın belli günleri salona gitmek dahi büyük bir azim göstergesi. adam geliyor , "koçummm o kadar spora gidiyon ben haftada bir halı sahaya gidiyorum bak nasıl fitim" ,diyor. bazı zamanlar kardiyoyu daha fazla yaparsın , "ne o koşucu mu olacaksın" derler.bazı zamanlar kardiyoyu azaltırsın ," bak kardeşim ne o öyle ağırlık filan , günde 20 dk yürüsen yeter sana " derler. kas kütleni artırırsın " ayy o ilaçlı tiplerden mi olacaksın" derler. migrosta satılan pre-workout içersin " bu herif ilaç alıyor hala ayı gibi "derler. diyetine dikkat edersin " ne o karı gibi sebze mi yiyeceksin "derler. kızlar gelir " yaa canım, ben öyle çok kaslı vücut istemiyorum.sadece kolların büyük olsun bi de karın kası istiyorum" der tam olarak ilaçlı insanı tarif ederken. salonda biri gelir "kasların çıksın istiyorsan en az 20 tekrar yapacaksın " der.

derler de derler. ama bunların hiçbirisi bir günde gidip spor yapmazlar. beslenmelerine dikkat etmezler. zaman zaman yaşadığınız küçük sakatlıkları abartılar. belli bir zaman sonra yaşadğınız her hastalığı hatta en küçük bir olumsuzluğu spora bağlarlar. bu insanlar sadece ve sadece ezik ve kıskançlardır.sizin düzenli bir hayatınızın olmasını , sağlıklı olmanızı , ilgi çekmenizi kıskanırlar. sinirlerinden akşam izleyecekleri surviovar a konsantre olamazlar. tek mesele bu.
Bravo harika tespitler=). Kesinlikle soyledigin her soze katılıyorum. Insanlarda genel bi kiskanclik durumu soz konusu. Basarmaya calisanlari asagi cekme icgudusu var. Bunu hic anlayamıyorum. Biz napicaz. Sporumuza hiz kesmeden, olumsuz dusuncelere kulak asmadan devam etcez=)

Bende de karşılaştırmalar cok oldu ama öyle kiskanclik durumu ve asagi cekme konulari söz konusu olmadi eger cevrenizde bunun gibi hareketler yapan varsa hemen uzaklastirin bu sizin motivasyonunu sağlam bir sekilde düşürecektir

Back
Yukarı