uykusuzburak
Üye
Para mühim değil sözü bana çok samimi gelmedi, çünkü kadınlar doğaları gereği erkeklerden çok daha fazla maddiyatçı ve şekilcidir. Bununla ilgili onlarca bilimsel kaynak ve psikolojik deney sonuçları var.ben öyle düşünmüyorum, öyle düşünülürken... para gerçekten mühim değil gerçekten çünkü başlığın altında paylaştım kendi hesabımı,giderim ben karşılarım her zaman.) ha bana da çok yük olmasın tabi... erkek dediğin taşıyabilmeli.
* Birbirlerinden habersiz kadın ve erkeklerin kısıtlı imkanlarda yaşamaları sınamak için bi deney yapılıyor. 1. seviyeden başlayarak şartları giderek zorlaştırılıyor ve 10. seviyede deneyin bitmesi planlanıyor. 8. seviyeden sonra çok kısıtlı yiyecek, içicek, giyicek imkanları, çok kötü barınma alanı ve sosyal kısıtlama kuralları uygulanıyor. Erkek katılımcıların yaklaşık %40'ı, testi tamamlayarak başarıya ulaşıyor. Kadın katılımcıların hiçbiri testi geçemiyor, en yükseği 6. seviyede testi tamamlıyor.
* İsrailde bilindiği üzere kadınlarda askerlik yapıyor. Erkek askerlere nazaran çok daha hafif görevlerde yer almalarına rağmen psikolojik sorun yaşayan ve intihara meyleden kadın askerlerin sayısı, erkek askerlerin 2 katına yakın olduğu saptandı.
Sonuç: Kadınlar maddi ve manevi olarak daha rahat ve sorunsuz bi hayatta kendilerini psikolojik olarak rahat hissediyorlar. Bunun için beraber yaşıyacakları veya evleniceği erkeğin maddi imkanlarının ve nüfuzunun iyi seviyede olmasına özen gösterirler.