diğer bölgelerden kasıt kol göğüs bacak falansa yapıyorum evethedefin onemli
fit bir vucut icin diger bolgeleride calismak sartiyla barfiks yeter
Eğer barfix çekemiyorsan Lat Pull Down hareketinide yapabilirsin zaten bu hareket barfix çekemeyenler içindirTecrubeli arkadaslar yorum yapmis bende amator olarak yorum yapayim. Barfiks cekemiyorum sadece 3 tane cekebiliyorum.
Bu yuzden barbell bent over row yapiyorum cok etkili.
heh aga bu hareket işte bu barfiks kadar vurur dimi kanatlara ? çok iyi bi hareket barfiksden farkı yokEğer barfix çekemiyorsan Lat Pull Down hareketinide yapabilirsin zaten bu hareket barfix çekemeyenler içindir
Barfixten farkı yoktur demek pek doğru olmaz açıkcası. Barfixin kolay versiyonu diyebiliriz ama tabiki etkili bir harekettir ve sırt çalışıyorsanız bu hareketin kesinlikle programınızda olmasını öneririm. Kısaca özet geçecek olursam barfixte %100 etki alınıyorsa, Lat Pull Down hareketindede % 70 lik verim alınabilir ..heh aga bu hareket işte bu barfiks kadar vurur dimi kanatlara ? çok iyi bi hareket barfiksden farkı yok
Eğer barfix çekmekte zorlanıyorsan bu durumu yavaş yavaş yenebilirsin çektiğin barfix sayısını arttırabilmen mümkün olacaktır . Barfix için en önemli olan faktörlerden birkaçı bilek ve sırt kasıdır. Bileğini güçlendirmende fayda var derim dambıllarla ve barbellerle bileğini güçlendirebilirsin bu seni daha avantajlı kılacaktır barrfix konusundaçok sağolbarfiks çekmem için zaman güç kuvvet gerektğini biliyorum ama bir önerin varmı ?