Ахмет
Üye
Selamun aleykum. Öncelikle sormak istediğim soru benim için gerçekten önemli. Çünkü Bölgesel Antrenman yaparken programımı paylaştığım birisi bunun gerçekten kotu bir program olduğunu. Full body çalışmam gerektiğini söyledi. Kendimden bahsederek sizlerden tavsiye almak istiyorum bu konuda. Yola nasıl devam etmeliyim?
1. Fiziksel Bilgiler
Yaş 24, kilo 65. Boy 1.78. Genel anlamda zayıf ve ektomorf bir yapım var. Zor kilo alıyorum.
2. Geçmişim
Daha önce 3 aylık bir gecmisim var. Son 1 aydır da bodrum katta kendi ağırlık setim ve eşyalarım ile çalışıyorum. Daha önceki programım, 1-4 gün göğüs , 2-5 gün triceps , 3-6.gün omuz ve biceps şeklindeydi.
3. İmkânlarım
Dumbell barlarım, 12x1kg , 8x2kg , 4x3kg , 4x5kg şeklinde plakalarım ve ayarlanabilir bench sehpam mevcut.
4. Hedefim
Amacım aşırı parçalı estetik bir kas görünümü değil de daha çok kalıp kazanmak şeklinde. Vücudu toparlayıp genişlemeyi ve kas kütlesi kazanmayı istiyorum.
5. Ek bilgiler
~8 senedir sigara kullanıyorum. Yaptığım en kotu şey bu.
~Suanlik okul, iş gibi bir durumum olmadığı için çok boş vaktim oluyor.
BU BİLGİLER IŞIĞINDA NASIL BİR PROGRAM UYGULAMALIYIM? YARDIM EDİP DESTEK OLACAK KİMSE VAR MI ACABA?
1. Fiziksel Bilgiler
Yaş 24, kilo 65. Boy 1.78. Genel anlamda zayıf ve ektomorf bir yapım var. Zor kilo alıyorum.
2. Geçmişim
Daha önce 3 aylık bir gecmisim var. Son 1 aydır da bodrum katta kendi ağırlık setim ve eşyalarım ile çalışıyorum. Daha önceki programım, 1-4 gün göğüs , 2-5 gün triceps , 3-6.gün omuz ve biceps şeklindeydi.
3. İmkânlarım
Dumbell barlarım, 12x1kg , 8x2kg , 4x3kg , 4x5kg şeklinde plakalarım ve ayarlanabilir bench sehpam mevcut.
4. Hedefim
Amacım aşırı parçalı estetik bir kas görünümü değil de daha çok kalıp kazanmak şeklinde. Vücudu toparlayıp genişlemeyi ve kas kütlesi kazanmayı istiyorum.
5. Ek bilgiler
~8 senedir sigara kullanıyorum. Yaptığım en kotu şey bu.
~Suanlik okul, iş gibi bir durumum olmadığı için çok boş vaktim oluyor.
BU BİLGİLER IŞIĞINDA NASIL BİR PROGRAM UYGULAMALIYIM? YARDIM EDİP DESTEK OLACAK KİMSE VAR MI ACABA?