Selam arkadaşlar ben 4 aydır body yapıyorum. ilk 2 ay bütün vücudumu calıstırdıgım ve tek günlük uyguladıgım bir programdı. Şimdi ise 2 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum ve 2aydır uyguladıgım sistem bu. Hepsini 3x10 şeklinde uyguluyorum. göğüs 15kg , kol 8,5 kg , kanat 35 kg , omuz 12,5 kg , bacak 12,5 kg ile çalışmaktayım.
1.Gün
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Dumbbell Flyes
3-Dumbbell Bench Press (FLAT)
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Wide-Grip Front Lat Pulldown
2-Straight Arm Pulldown
3-One Arm Dumbbell Rowing
2.Gün
OMUZ
1-Dumbell Press
2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
3-Front Dumbbell Raises
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment
2-Dumbbell French
BACAK
1-Leg Press
2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3-Leg Extension
Şimdi 4 ayımı bitirmekteyim ve bu günden itibaren program değişecegim için spora 1 hafta ara vermiş bulunmaktayım. Antremanda bir fotoğraf çektim sizler o fotoğrafa bakıp 4 ay için iyi bir gelişme olup olmadığını ve bundan sonra nasıl bir program ile devam etmem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim. Vücudum bu. http://imageshack.us/photo/my-images/255/photosssss.jpg/
Bu arada yaşım 17. boy 1,85. kilo 70.
Bu programla hala devam etmem gerektiğini söylüyorsanız tabii ki devam edebilirim fakat bu programı alırken bana 2 ay sonra tekrar değiştir denmişti.
Karın kası olarak her antreamandan sonra çeşitli hareketler var onları çalışıyorum.
Bu arada benim okulum var sayısal okuyorum derslerim cok agır ama vg bende feci şekilde bagımlılık yaptı bırakamıyorum ama derslerimdende geri kalmak istemiyorum ona göre programı hafif verin lütfen. Amacım kas kütlesi olmak değil şuanki vücut bile hemen hemen yeterli geliyor bana arkadaşlar.
Teşekkürler arkadaşlar hepinize kolay gelsin...
1.Gün
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Dumbbell Flyes
3-Dumbbell Bench Press (FLAT)
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Wide-Grip Front Lat Pulldown
2-Straight Arm Pulldown
3-One Arm Dumbbell Rowing
2.Gün
OMUZ
1-Dumbell Press
2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
3-Front Dumbbell Raises
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment
2-Dumbbell French
BACAK
1-Leg Press
2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3-Leg Extension
Şimdi 4 ayımı bitirmekteyim ve bu günden itibaren program değişecegim için spora 1 hafta ara vermiş bulunmaktayım. Antremanda bir fotoğraf çektim sizler o fotoğrafa bakıp 4 ay için iyi bir gelişme olup olmadığını ve bundan sonra nasıl bir program ile devam etmem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim. Vücudum bu. http://imageshack.us/photo/my-images/255/photosssss.jpg/
Bu arada yaşım 17. boy 1,85. kilo 70.
Bu programla hala devam etmem gerektiğini söylüyorsanız tabii ki devam edebilirim fakat bu programı alırken bana 2 ay sonra tekrar değiştir denmişti.
Karın kası olarak her antreamandan sonra çeşitli hareketler var onları çalışıyorum.
Bu arada benim okulum var sayısal okuyorum derslerim cok agır ama vg bende feci şekilde bagımlılık yaptı bırakamıyorum ama derslerimdende geri kalmak istemiyorum ona göre programı hafif verin lütfen. Amacım kas kütlesi olmak değil şuanki vücut bile hemen hemen yeterli geliyor bana arkadaşlar.
Teşekkürler arkadaşlar hepinize kolay gelsin...