Nasıl antrenman yapıyorsunuz?

Günde kaç adale çalıştırıyorsunuz?

• Total voters
    2.808

arnoldjr

Üye
Antrenman tartisalim: haftada kac gun? gunde calistirdiginiz adale sayisi?
buyuk adalelerde toplamda kac set kac hareket?kucuk adalelerde?

tekrarlar?
genis bir konu olsun ..herkes yazsin lutfen bakalim.sonunda ne cikicak?

hocamben programı senden alıyorum... :) yaziyim yinede..!! günde 2 bolge..büyük kaslara 12 set küçük kaslara 9 set..yaz sebebiyle kısa ve sert idmanlar..suplement kullanımıyla beraber inşallah ölçü kaybı yaşamadan atlatacaz bu yazı..çok sıcaaaaak...

yakinda tek adale yapariz sana :)
bakalim o zaman nolucak?ama biseps triseps yine tek gun olur

arnoldjr dedi:
yakinda tek adale yapariz sana :)
bakalim o zaman nolucak?ama biseps triseps yine tek gun olur

Cüneyt hocam selamlar... yukardaki yazınızdan biceps triceps aynı gün yapılsın anlamını çıkardım...doğrumu ? :?

Ben su an

Gogus ve triceps ayni gun

gogus 4 hareket triceps iki hareket
4 set ve tricepsde 3 set yaparim..
biceps bel/kanat ayni gun
biceps 3 hareket / bel ve kanat beraberinde 4 hareket..

Omuz / bacak ayni gun..

Ve haftada 5 gun yapiyorum..
ayrica haftada 3 gun 8 km kosmaya basladim..

ama bunu degistirecem... boks nedeniyle..

despo selam...
bende aynı programı uyguluyorum ama ben triceps i 6 haraket giriyorum... biraz fazla olabilir ama daha az girdiğimde kendimi tatmin olmamış hissediyorum :)

tilki dedi:
despo selam...
bende aynı programı uyguluyorum ama ben triceps i 6 haraket giriyorum... biraz fazla olabilir ama daha az girdiğimde kendimi tatmin olmamış hissediyorum :)

WOW! :) Bir keresinde biceps için 6 hareketi tartışmıştık -> Panzehir

Ben yeni programda EZ Bar Curls/Preacher Curl ve Hammer Curls olarak düşünüyorum. Ama ilk hareketi düz barlamı yapsam diye düşünüyorum :? Despo?

tilki dedi:
sarc4stic dedi:
Ben yeni programda EZ Bar Curls/Preacher Curl ve Hammer Curls olarak düşünüyorum. Ama ilk hareketi düz barlamı yapsam diye düşünüyorum :? Despo?
abi düz bar bazen bileklerde ağrı yaptırıyo...

Hocam biliyorum ama hep EZ Bar gittim o açıdan, tutuş açısı farkediyor ya, hareketin vurduğu yer değişiyor sonuçta.

Hammer curl yapiyorsan duz yapabilirsin - Bu arada hammer curl super bi hareket...

treseps ler için ne yapıyosunuz ?

dominic dedi:
treseps ler için ne yapıyosunuz ?

triceps-exercises-lying-close-grip-.gif

ben triceps de bu hareketi cok seviorum triceps sorunu olanlara da tavsiye ederim hareket bittikten sora arka kol dirseklere kadar inio yalnız hareketin gosterimiyle ılgılı bı hata var barı kafanın arkasına kadar indirmek gerekio

Birçok salonda 0 km sporculara ilk önce bu egzersizi verirler ve bende bunu çok saçma bulurum, hatta dumbell kick back hemen hemen hiç çalışmam.

Bu arada 2 sene önceki başlık kendiliğinden güncel olmasaydı bu önemli konuya değinemeyecektik:D.

Back
Yukarı