Nasıl antrenman yapıyorsunuz?

Günde kaç adale çalıştırıyorsunuz?

• Total voters
    2.808
Pazar. Gogus yazmisim. Gogus antranmyla ilgli yazi okuyrdum forumda uzunca bi yaziydi. Kafa gogusde kalmis :) pazar bacak olackdi:) o gunku enerjiye gore omuz bacak da olabiliyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler göğüse 5 hareket 4x8 yapiyorum. Omuz icin 5 hareket hepsi 3x12 yapiyorum. Sırt icin 5 hareket 3x12 yapiyorum. Özellikle hacime yönelik çalışıyorum. Sizce bir yanlış var mı

2 gün çalışıp bi gun dinleniyorum 1.gün göğüs biceps 2.gün omuz triceps 3.gün sırt bacak hareketleri 4 tekrardan yapıyorum her bölge içinde 4 hareketim var son olorakta 4 hareket mide için yapıyorum yaklaşık 2.5 saat salonda kalıyorum

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 2 saat civari salonda kaliyorum. 15dk ant oncesi kosu. 20dk civarida ant sonrasi karin hareketleri fix her. Ant. da yapyrm. Gogus duz ust ve alt gogus benchte ve hemen ardina dambilla calsyrm 3er set. Set arasi 40sanye civari dinlenme. Ardindan kelebek yada dmb fly. Son olarakda pullovrlar btryrm. Arada birkac hareket degstrp vcdu sasrtyrm. Omuzda 5 harekrt 3 er set. Sirtta ayni sekil. Bacak pek zorlamyrm ayakta bi agri var bu aralar. 2 saattwn az durunca kesmiyor. Haftada 4 gdyrm

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boy:178 kilo 65 yaş 17.
Haftada 4 gün çalışmayı düşünüyorum.
1 gün : göğüs -biceps
2-----
3 gün : Sırt -triceps
4-----
5 gün :Omuz -biceps
6 güne bacak ve trapez eklemeyi düşünüyorum bide program da değişiklik yapıp biceps le triceps i ayn8 gün çalışsam olurmu yorumlarınızı bekliyorum.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu spora yeni başladım ve bu foruma yeni kaydoldum . Bu meselerin pek ehli değilim lakin şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim :

Göğüs kaslarını nükleer parçacık değiştirme titizliğinde çalışıyorlar . Söz konusu karın kası oldumu " ortaya karışık " kralını yapıyor herifler .

Bir üst karın , sonra adonis , sonra yanlar ardından dinlenmeksizin hareket değişiyorlar .

Bir b.k elde edemeyip tozlara yükleniyorlar .

Siz siz olun ciddi yapın şu işi . :D

1. gün göğüs 2. gün bacak 3. dinlenme 4. sırt 5. omuz 6. biceps +triceps 7. dinlenme. bu programla hacim kazanırmıyım ?

Frank Zane nin antreman programını uyguluyorum bu ara...Biraz yorucu olmakla beraber çok şiddetli gelişim gösteriyorum.Adam gerçekten Scientist

Süper set antrenman programın ve 3 aylık gelişim tablosu bu programa yeni başladım yağ yakimi için
uploadfromtaptalk1394356361430.jpg
uploadfromtaptalk1394356375976.jpg

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omuz ve sırt aynı anda çalışılır mı peki? Ben haftada 4 gün gidiyorum,1,5 ay olacak. 1.gün ön kol arka kol 2.gün gögüs 3.gün omuz ve sırt (kanat) giriyorum sizce saçma mı?

ikiye böldüm ben. ayrılma noktası göğüs+sırt --- omuz olmak üzere iki gün. bacak triceps ve biceps her çalışma gününde de ortak. biraz fazla yağ var vücudumda kardiyodan sonra giriyorum. vücudum kaldırıyor açıkcası yorgunluk bakımından sıkıntı olmuyor gelişim açısından da ağırlık artırmada biraz yavaş kalıyorum ama hiç geri düşmedim.

36 yaşındayım, 3-4 kere 6-7 aylık dönemlerle body sporu yapmaya çalıştım.Hareketlere yabancı değilim, bir aksilik çıkmassa bundan sonra sürekli devam etmeyi planlıyorum ara vermeden..Başladığım programı yazıyorum eksik,yanlış bir bölüm varsa ya da değişmesi gereken söylerseniz sevinirim;
haftada 3 gün pztsi- off- çrş - off -- cuma- off-off

Pazartesi : ( göğüs - biceps) 1) Bench press 2- Dumbbell Bench Press 3-Dumbbell Flyes 4-Pull over
1) Hammer Curls 2) Barbell curl 3) Spider Curl 4) Cable curl

Çrşb : ( sırt-triceps ) 1)wide grip pulldown 2) Grip Front Lat Pulldown 3) Seated Cable Row 4)reverse grip machine row

1) Z-bar press 2) Z-Bar Skullcrusher 3) V-bar pushdown 4) Dumbbell Triceps Extension

Cuma : omuz/bacak

1) Shoulder Press 2) Dumbbell Lateral Raise 3) two arm DB front raises 4) Alternatif Front Raise
1) squat 2) leg curl 3) seated calf raises

**Bu arada antreman bitiminde 300 ml üzüm suyu,10 dk sonrası amino tablet 3 adet, 30 dk içinde de protein tozu alıyorum..

yeniden başlayan birisi için çok hareket var özellikle bicepste
bence yenibaşlayanlara uygun program araştırmalısın

Bende daha onceleri bir cok kez basladim 2-3 ay yapip biraktim. Su anda 9 haftadir duzenli sekilde yapiyorum. Beslenmem de duzenli. 2 gun calisma 1 gun off seklinde yani haftada 5 gun calisiyorum. Gelisme var. Zaten istedigim gibi bir gelisme gorunce before after tarzinda uye fotograflari kismina konu acacagim. Gogus+on kol
Sirt+arka kol
Omuz+bacak seklinde
2 gun calisma 1 gun off yapiyorum. Haftada 3 gun gitmek cok az gibi geliyor zaten spora gitmedigim gun patliyorum sıkıntıdan. 2. ogretim olunca insan 5 e kadar bunaliyo evde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı