Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu şeker konusuna o kadar çok takıntılı oldukki farkında değiliz. Biz yarışmalara hazırlanmıyoruz arkadaşlar biz sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için uğraşıyoruz estetik görünmek için. Meyvelerin içindeki az şeker bize zarar vermez bu kadar ince eleyip sık dokumanın alemi yok bence bu bi süre sonra bu spordan soğumamıza sebep olur.
Ben kendi vücudum açısından konuşayım size yeri geliyor dayanamayıp yarım ekmekte yiyorum ekmeksiz yenmeyecek bi şey oluyor mecbur hissediyorum yeri geliyor şerbetli tatlılardan hunharca yiyorum ama biliyorumki bana çılgın bi zarar vermeyecek. Çünkü vücudumu biliyorum kilo almam zor. Herkes yapmamalı
İşin özü çok aşırı ince eleyip sık dokumayalım yaptığımız işten soğumayalım meyvelerimizi yiyelim
Kardeşim iyi çalışmalar, ben güreş yaparken bize spor çıkışlarında hemen sade soda ve muz verirlerdi. Antrenmanlar çok yoğun geçerdi bu baya etki ediyormuş, birde vucüdun en hızlı erittiği besin diyebiliriz. 15 dk felan sürüyor diye biliyorum