Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar Yaşım 17 Boyum 1.82 Kilom 72 Ben Clean Bulking Yapıyorum Acayip Şekilde Temiz Derecede Ama Kalorilerimi Tamamlamak İçin Sabah Kahvaltıda 1 Muz Ara Öğünde 1 Muz Ve Antremandan Önce 1 Muz Yiyerek Günde 3 Meyve Yiyorum Metabolizmam Çok Hızlı Çok Yavaş Ve Zor Kilo Alıyorum Herhangi Bir Zararı Olurmu Yağ Oranım 10-12 Civarları 6 Aydır Spor Yapıyorum Kalorileri Tamamlayarak 3 Muz Yiyorum Fazlasını Almıyorum Yani. 1 Kilo Pişmiş Karbonhidrat Makarna Bulgur Ve 3 Muz Dahil Ediyorum Yanında 100 GR Yulaf Ezmesi Gibi Bir Çok Şey Var Zarzoruna 3500 Kalori Oluyor Ve Bu Kaloriyi Muz Olmadan Almak Zor Cidden
Sorun olmaz 3 tanecikden yanı spor anlamında olmaz. Normalde birisi içinde çok yerse kabiz vb. Rahatsızlıklar oluşturur ama 3 taneden sorun olmaz önemli olan günlük kalorin iyi ayarlaman. Gerekli protein ve karb. Alman gerisi önemli değil neydem alırsan al ama proteinleri daha com hayvansal gıdalardan alırsan daha iyi olur