Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Bu firmaya reklam bile buldum :D Konuya dönecek olursak daha önceden hardlineyi kullanmıştım toz dediler aldık ama pamuk şeker tozu çıktı :D Bu üründe tat ve etki konusunda neler yaşıcaz merak ediyorum o yüzden öyle yazdım :)

Simdi oldu ama tat konusu bence onemsiz sonucta tadi icin kullanmiyoruz ;) ben fena bulmadim 2.kutu bitmek uzere

Uzun zamandır kullandığım protein tozu getirilerinden memnunum ama içindeki creatin'den pek bir şey beklememek lazım isole olduğu için ve içimi kolay olduğu için tercih ediyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kullanalı 3 hafta oldu, kapağı açtığım da, koruyucu kağıdın açıldığını gördüm, önce biraz korksam da anladımki hepsinde öyleymiş :)) Yeni başladığım için ürün hakkında yorum yapamayacağım ama tadı çok iyi değil malesef :.

optimum whey gold ile nitro tech arasında kaldım gönlüm nitro tech aklımda optimum diyor birine soruyorum nitrotech diyeri optimum diyor cok kararsızım kimiside nitrotech weiderden pahalıya geliyor diyor siz tecrübelerinize dayanarak hangisi derdiniz.

Icinde kreatin oldugu icin nitrotech agir basiyor.ama optimum alip creatin de alabilirsin ayriyetten.nitrotechde sindirim icin enzimler var .nitro kullandigim zamanda sindirim sistemim cok iyi calisiyordu.ne kadar salatayi yulaf ezmesini eksik etmesemde kabiz olabiliyor insan.nitrotechde oyle bi sorun olmadi.nitro agir basiyor bana gore.yaninada bcaa alirsan guzel olur

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

bende nitro tech + scivation xtend + kreatin + sabahları kullanabileceğim küçükboy da whey mesela optimum whey küçük olanını düşünüyorum herkesten olumlu yorumlar aldım bu kombin için bakalım deneyelim onu da.

Nitrotech de zaten 3 gram kreatin var yeterli olur lüks olur :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçeriğindeki kreatinden dolayı diye biliyorum önerilen bu bi kutuyu bitir nitro teck.. sonra kreatin içermryen bi protein toU kullan.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli bir miktar vr belli bir sürede vücut kreatine doyuyor. Süreyi ve miktarı tam bilmiyorum sonrasında normal kreatinsi to kullanın diyorlar

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün nitro tech + scivation xtend (karpuz aromalı) ikisini karıştırıp içtim baya zorladı beni karpuz güzelde kakaoyla karışınca içilecek zor şeyler arasında zirveye oynar diyorum ben.

bugün nitro tech + scivation xtend (karpuz aromalı) ikisini karıştırıp içtim baya zorladı beni karpuz güzelde kakaoyla karışınca içilecek zor şeyler arasında zirveye oynar diyorum ben.

Niye karistirip ictin ki ? Ne sekilde kullabiyorsun ?

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Boyum: 1.88
Kilom: 75
Biraz zayifim ne kullanirsam bana hacim ve kas olarak geri döner.

Back
Yukarı