Proteinturk ten aldim 198 lira civariSahte olacagini zannetmem sonucta eger distributorden aldiysan ve hologrami falan da varsa cok ucuza almadiysan .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Proteinturk ten aldim 198 lira civariSahte olacagini zannetmem sonucta eger distributorden aldiysan ve hologrami falan da varsa cok ucuza almadiysan .
11 yillik spor hayatimda hemen hemen butun proteinleri kullandim.Ve alina bilecek en guzel ve parasinin hakkini fazlasiyla veren protein musletech dir arkadaslar.nitrotech serisi hele bambaska bir guzel.Hic dusunmeden gozu kapali alin.Yok gideyim daha ucuzunu alayim deyipte ozellikle hardline urunlerine para vermeyin sakin.paraniz cope gitmesin.Bu urunu alin ve gelisimi ve yagsiz kas kutlesini en iyi sekilde elde edin.Ben 1800 luk kutudan iki ayda 5 kilo yagsiz kas kutlesi kazandim.Birde sakin kutularin uzerindeki protein yuzdesine aldanmayin! Onemli olan proteinin kalitesi ve emilebilirligidir.Hardline yuzde 80 protein yaziyor ama BOS!
Gunde 2olcek alirsan 6gr creatin yapiyor. Ek olarak almaya gerek yok. Tek olcek aldiginda 5 grama tamamlayabilirsin ek creatin atip icine.Elimdeki optimum toz bittiginde almayi dusunuyorum.
Xtend bca ve yanina kreatin kullaniyorum suan. Icinde belli bir oranda kreatin barindirdigindan yanina ayrica kreatin alinmasi ne olcude dogru olur?
Ve nox urunu de dusunuyorum ikinci bi alternatif olarak. Simdiden tesekkurler.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bazı arkadaşlar bsn noxplodenin yanısıra kreatin kullanılmasını da önermişlerdi. sanırım bu ürünün yanına, xtend ve nox aldığımda, bir taşla iki kuş vurmuş olacağım.Gunde 2olcek alirsan 6gr creatin yapiyor. Ek olarak almaya gerek yok. Tek olcek aldiginda 5 grama tamamlayabilirsin ek creatin atip icine.
Tat onemsiz onemli olan proteini vucudun islemesi ama cikolatayi tavsiye etmiyorum dostum. Tat konusuna onem vermeyen ben bile zorlanarak ictim. Diger aromalari dene derim
GT-I9190 cihazımdan gönderildi
Bsn nox mu alacaksin. Bende mp assault alacam. Irtibati koparmayalim.benim optimumda bitmek uzere geri ilk goz agrim nitro ya donecem. Xtend assault nitro dusunuyorum bendebazı arkadaşlar bsn noxplodenin yanısıra kreatin kullanılmasını da önermişlerdi. sanırım bu ürünün yanına, xtend ve nox aldığımda, bir taşla iki kuş vurmuş olacağım.sonraki kombinasyonumu bu şekilde düşünüyoum
çok teşekkürler dostum, eksik olmaiki kutu çikolatalı optimum sonrası bir daha çikolatalı düşünmüyorum zaten
![]()
Bsn nox mu alacaksin. Bende mp assault alacam. Irtibati koparmayalim.benim optimumda bitmek uzere geri ilk goz agrim nitro ya donecem. Xtend assault nitro dusunuyorum bende
GT-I9190 cihazımdan gönderildi
Bu ürünü bu kadar met ediyorsunuz ama site de puanları diğerlerine göre düşük
tamam da tat 6 puan performans 7 karışım 7 fiyatının 7 olması normal diğerleri düşük. bsn combat 3 matrix bunların bile performans ve tat puanı daha fazla.bu ankette çok başarılı çıkmış ilginç