Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
11 yillik spor hayatimda hemen hemen butun proteinleri kullandim.Ve alina bilecek en guzel ve parasinin hakkini fazlasiyla veren protein musletech dir arkadaslar.nitrotech serisi hele bambaska bir guzel.Hic dusunmeden gozu kapali alin.Yok gideyim daha ucuzunu alayim deyipte ozellikle hardline urunlerine para vermeyin sakin.paraniz cope gitmesin.Bu urunu alin ve gelisimi ve yagsiz kas kutlesini en iyi sekilde elde edin.Ben 1800 luk kutudan iki ayda 5 kilo yagsiz kas kutlesi kazandim.Birde sakin kutularin uzerindeki protein yuzdesine aldanmayin! Onemli olan proteinin kalitesi ve emilebilirligidir.Hardline yuzde 80 protein yaziyor ama BOS!

11 yillik spor hayatimda hemen hemen butun proteinleri kullandim.Ve alina bilecek en guzel ve parasinin hakkini fazlasiyla veren protein musletech dir arkadaslar.nitrotech serisi hele bambaska bir guzel.Hic dusunmeden gozu kapali alin.Yok gideyim daha ucuzunu alayim deyipte ozellikle hardline urunlerine para vermeyin sakin.paraniz cope gitmesin.Bu urunu alin ve gelisimi ve yagsiz kas kutlesini en iyi sekilde elde edin.Ben 1800 luk kutudan iki ayda 5 kilo yagsiz kas kutlesi kazandim.Birde sakin kutularin uzerindeki protein yuzdesine aldanmayin! Onemli olan proteinin kalitesi ve emilebilirligidir.Hardline yuzde 80 protein yaziyor ama BOS!

1800 luk kutu 2 ay gitti mi :) Saka bi yana hardline bilmem de bu urun kalite gercekten orasi kesin

ARKADAŞLAR bende dün aldım bu ürünü 169 tl ye aldım.Reklam amaçlı söylemiyorum bakırköydeyim almak isteyen varsa burdaki 2 dükkandada aynı fiyat 198 tl vermeyin boşu boşuna.

Elimdeki optimum toz bittiginde almayi dusunuyorum.
Xtend bca ve yanina kreatin kullaniyorum suan. Icinde belli bir oranda kreatin barindirdigindan yanina ayrica kreatin alinmasi ne olcude dogru olur?
Ve nox urunu de dusunuyorum ikinci bi alternatif olarak. Simdiden tesekkurler.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba body sporuna heves edıp bende nıtrotech 907 gramlık dan aldım fakat ailem buna extreme bir tepki verdi , elime 2 gun once gectı faturasıda mevcut 100 tl ye verıcem yoksa çope dokmek zorunda kalcam ıstanbul anadolu yakası elden de teslım olur faturasınıda verıcem ılgılenen olursa [email protected] maıl atabılır son kullanma tarıhı 2015

Elimdeki optimum toz bittiginde almayi dusunuyorum.
Xtend bca ve yanina kreatin kullaniyorum suan. Icinde belli bir oranda kreatin barindirdigindan yanina ayrica kreatin alinmasi ne olcude dogru olur?
Ve nox urunu de dusunuyorum ikinci bi alternatif olarak. Simdiden tesekkurler.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gunde 2olcek alirsan 6gr creatin yapiyor. Ek olarak almaya gerek yok. Tek olcek aldiginda 5 grama tamamlayabilirsin ek creatin atip icine.
Tat onemsiz onemli olan proteini vucudun islemesi ama cikolatayi tavsiye etmiyorum dostum. Tat konusuna onem vermeyen ben bile zorlanarak ictim. Diger aromalari dene derim

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Gunde 2olcek alirsan 6gr creatin yapiyor. Ek olarak almaya gerek yok. Tek olcek aldiginda 5 grama tamamlayabilirsin ek creatin atip icine.
Tat onemsiz onemli olan proteini vucudun islemesi ama cikolatayi tavsiye etmiyorum dostum. Tat konusuna onem vermeyen ben bile zorlanarak ictim. Diger aromalari dene derim

bazı arkadaşlar bsn noxplodenin yanısıra kreatin kullanılmasını da önermişlerdi. sanırım bu ürünün yanına, xtend ve nox aldığımda, bir taşla iki kuş vurmuş olacağım. :) sonraki kombinasyonumu bu şekilde düşünüyoum :)
çok teşekkürler dostum, eksik olma :) iki kutu çikolatalı optimum sonrası bir daha çikolatalı düşünmüyorum zaten :)

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar bsn noxplodenin yanısıra kreatin kullanılmasını da önermişlerdi. sanırım bu ürünün yanına, xtend ve nox aldığımda, bir taşla iki kuş vurmuş olacağım. :) sonraki kombinasyonumu bu şekilde düşünüyoum :)
çok teşekkürler dostum, eksik olma :) iki kutu çikolatalı optimum sonrası bir daha çikolatalı düşünmüyorum zaten :)
Bsn nox mu alacaksin. Bende mp assault alacam. Irtibati koparmayalim.benim optimumda bitmek uzere geri ilk goz agrim nitro ya donecem. Xtend assault nitro dusunuyorum bende :)

Bsn nox mu alacaksin. Bende mp assault alacam. Irtibati koparmayalim.benim optimumda bitmek uzere geri ilk goz agrim nitro ya donecem. Xtend assault nitro dusunuyorum bende :)

aslında, assault ile başlayıp, bsn nox ile devam etmek daha iyi diyorlar. elimde kreatin var, bittikten sonra netleştireceğim :) istanbulda ucuza bir yer buldum, oradan toplu halde almayı planlıyorum :)

Arkadaşlar merhaba body sporuna heves edıp bende nıtrotech 907 gramlık dan aldım fakat ailem buna extreme bir tepki verdi , elime 2 gun once gectı faturasıda mevcut 100 tl ye verıcem yoksa çope dokmek zorunda kalcam ıstanbul anadolu yakası elden de teslım olur faturasınıda verıcem ılgılenen olursa [email protected]maıl atabılır son kullanma tarıhı 2015

tamam da tat 6 puan performans 7 karışım 7 fiyatının 7 olması normal diğerleri düşük. bsn combat 3 matrix bunların bile performans ve tat puanı daha fazla.bu ankette çok başarılı çıkmış ilginç

tamam da tat 6 puan performans 7 karışım 7 fiyatının 7 olması normal diğerleri düşük. bsn combat 3 matrix bunların bile performans ve tat puanı daha fazla.bu ankette çok başarılı çıkmış ilginç

Bilmiyorum ama ben su an ki kombinasyonda protein olarak nitrotech kullaniyom gayet memnunum .tek eksisi bana gore benim antrenman seklimde 24-25 gun falan kullanim cikiyor :) cabucak bitiyor

elimdeki supplementler bitince protein tozu olarak birde nitrotech i denemek istiyorum , peki nitrotech in yanına ne kombin ediyorsunuz siz ? tavsiyeleri bekliyorum

teşekkürler

beyler ben dün nitro tech aldım kapagın üstündeki naylonu yırttım kapağı açtım arada hiç bir karton koruyucu yoktu bu normal mi hepsi mi öyle? daha onceki proteinlerin hepsinde kapağın altında koruyucu olurdu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı