Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
ürün köpürüyor. hemencecik suya karışıyor,tadı aynı gibi ama bilmiyorum psikolojik olarak sanki farklı geliyor :) çünkü en son muscletech mayısda kullandım üstüne 4 kutu myofusion bitirdim...
kıvamı diğer muscletechler gibi açık kıvamlı koyu değil
dedim ya sadece ölçeği nin gri olmaması üstündem uscletech yazmamaıs,siyah olması şüpheye düşürdü galiba yeni parti mallar bölye o yüzden yeni msucletech alan arkadaşlar varsa sorayım dedim

bugün gncden 4lbs olanını aldım bende her zamanki gibi gri ölçek çıktı ama ürününün kapağının altındaki yapışık jelatin yoktu daha önce hep internetten almıştım onlarda jelatin vardı bi yandan diyorum sahte mi acaba bi yandan da yok lan gnc yamuk yapmaz heralde diyorum. aynı durumla karşılaşan var mı arkadaşlar ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09.11.11 00:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08.11.11 22:15 ----------

şimdi farkettim benim ölçek de siyah renk ve üstünde muscletech yazmıyor tozdan dolayı gri zannetmiştim jelatini de yoktu kapakta ama tadı aynı suya da hemen karıştı bi sıkıntı olmadı gncden aldım sahte değildir heralde.

yok için rahat olsun kardeş bende jelatin falan vardı da yeni partilerde ölçek böyle demek ki eminim ki mal orjinal ikimizinki de...
muscletechi sadece antremandan hemen sonra 1 ölçek olarak kullanacağım diğer zamanlar gaspari myofusion kullanacağım muscletechin önemi antreman sonrasında ve öncesinde alınması ama ben asla öncesinde whey almam onun yerine karbonhidrat yüklü gıdalar yerim antrenman öncesi sizce doğru mu yapıyorum=?

antrenman öncesi karbonhidrat yenmesi doğrudur (hemen önce değil tabi, sindirimini tamamlamak lazım, ben genelde 2 saat beklerim), ancak protein alınmayacak diye bir kaide de yoktur. Nitro pahalı bir ürün olduğu için antrenman sonrası alınması en optimum kullanım şeklidir, antrenman öncesi preworkout ürünler alınabilir.

gayet doğru yapıyorsun zaten forumda birçok bu konuda bunun üzerinde durulmuş antremanda önce yemeğini sağlam ye alacaksan pre-workout bir supplement ve amino al.
ama sana tavsiye 3 kere kullanman sabah kalkınca ant.sonrası yatarken.

anladım arkadaşlar peki antrenman sonrası 2 ölçek muscletech mi alayım yoksa 1 ölçek muscletech 1 ölçek gaspari myofusionu karıştırıp mı içeyim?
çünkü antrenman sonrası 1 ölçek yetmez 2 ölçek alın diyorlar...???

Eğer aşırı bir vücudun yoksa 1ölçek al.. Antreman önceside 1 ölçek alabilirsen al..

onun dışında bir kerekte 2 ölçek alma aynı hatayı optimum kullanırken ben yaptım kutunun bitmesine yakın 1 ölçeğe düştüm ve daha iyi gelişim elde ettim..

Supp. firmalarının gazı bitmez şöyle için böyle için dinleri imanları para..

Eğer iyi bir beslenmen varsa ant. yarım saat önce 1 ölçek.. Ant sonrası 1 ölçek tam karardır..

300ml su 1 ölçek
600ml su 2 ölçek doğal olarak.

böyle bir saçmalığa gerek yok.ölçek arttı diye aynı oranda su miktarını arttırmaya lüzum yok.ben proteini 250 ml su ile karıştırırım genelde,2 ölçek atacağım zamanda 350 ml koyarım.proteinin üstüne nasıl olsa su içiyorum zaten.en azından proteinden tad alayım dimi :)

böyle bir saçmalığa gerek yok.ölçek arttı diye aynı oranda su miktarını arttırmaya lüzum yok.ben proteini 250 ml su ile karıştırırım genelde,2 ölçek atacağım zamanda 350 ml koyarım.proteinin üstüne nasıl olsa su içiyorum zaten.en azından proteinden tad alayım dimi :)

arkadaşım kendi yorumunla paralellik göstermiyor diye başkasının yorumunu saçma bulman seviyeni gösteriyor. beni ne alakadar eder senin proteinden keyif alman. 250 ml desem bu seferde çok yoğun oluyor saçma diyecektin. senin gibi bilgili insanlar başımızdan eksik olmasın.

Eğer koyduğunuz protein , 100 ml suda bile çözünüyorsa bu bizim için yeterlidir..

Şu kadar ölçek proteine bu kadar ölçek su diye bir genelleme yapamayız..

2 ölçek 100 ml da çözünüoyrsa 100 ml koyun ..

Kaçak falan gelmediyse 150 tl altı orjinal ürün bulabileceğinizi sanmıyorum.

arkadaslar bana yardımcı olabilecek birisi varmı? bu nitrotecti dün sipariş ettim 175 tl ye ******** isimli siteden aldım... ürün geldiginde ürünün üzerinde son kullanma tarihi falan yazmıyor? ayrıca içinden ölçek falanda çıkmadı? agzında jelatin vardi yirttim açtım içinde ölçek falan yok... kullanmaya korkuyorum? yardımcı olabilirmisiniz?

Kullanma tarihi ambalajın hemen altında yazar; örnek olarak bestby 10.10.2010 gibi. Elinize bir poşet geçirip kutunun içine sokup karıştırın, ölçeği bulacaksınızdır.

tesekkür ederim arkadaslar evet best by mış kullanma tarihi gördüm. gün,ay,yıl olarak yazacagına ay,gün,yıl olarak yazıyor kullanma tarihi netten satın aldıgım şirketin verdigi tarihlede (internet sitesinde) bire bir uyusuyor :)

ayrıca ölçek kutunun en altından çıktı hayret bir sey buraya nasıl gelmiş?

siz siz olun mutlaka böyle güvenilir sitelerden alın aman siteyi aradım zaten istediginiz taktirde derhal hemen geri alalım falan dediler ama ithalat kodunu gönderebiliriz dedi ürünün üzerindekiyle uyusuyor.. amerikadaki ithalat firmasından teyit edin falan dedi inanmiyorsanız* yani ben böyle saglam site görmedim arkadas :D

Muscletech ,2.27 kg ağırlığında yeni ürün çıkartmış yada ben yeni gördüm.1.8 kg ile arasında ki fark nedir ? 1.8 kg olan daha pahalı fiyat olarak.Beni çelişkiye düşürdü açıkcası ??

Back
Yukarı