Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Tok karnına almanın bence hiç bir faydası yok, tozun amacı kana hızlı karışmasıdır, on tane yumurta beyazı yesende bence aynı etkiyi yapar günde. Sabah kalktığında ve antrenman sonrası iyidir ki buda aylık 2 kg'ye denk geliyor. Şahsen benim bütcem aylık 2 kg'den fazla nitrotech'i kaldırmıyor.

Sen benı dınle uyanır uyanmaz ac karnına iç ıdmandan 20 dakka sonra ıc ıdmandan sonra kı olçegı sen belırle 1 olcek mı yeter yoksa 2 olcek mı kılon vucuduna gore ayarla ..

Gnc'den bu ürünü alanlara acıyorum .

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Biraz Önce twitterdan Meter Mevsimlere de sordum 1 scoop kahvaltıdan sonra süt ile birlikte ,2scoop da antremandan hemen sonra su ile al diye cevap verdi. :)

Kahvaltıdan sonra alman çok anlamsız . Sabahları vücud katobolik forumda olur yani acil proteine ihtiyaç duyar . Bunun içinde hemen hızla kana karışan whey alman lazım . Burda 1000 tane adam aynı şeyi yazıyo forumda .

arkadaşlar merhaba,

Nitro-Techimi dün itibari ile kullanmaya başladım. ben antremandan sonra sütle beraber bir ölçek içiyorum. 350 ml süte 1 ölçek kattım karıştırdım fakat bana çok tatlı geldi şekeride seven bir insan olarak :)) bu yüzden sütü 400 ml'ye çıkarıcam şekerini ayarlamak için heralde birşey olmaz?

Ilk olarak su ıle ıcmenı onerırım .. su ıle daha kolay emılır.. sut sıskınlık yapar sudan daha zor sındırılır emılır .. ılla sut kullanacaksan yagsız kullan.. bıraz daha sıvıyı artırarak tadını yumusatabılısın

Şekeri ayarlayaöazsın, suyla iç, tadı pek güzel olmaz ama bi dikişte iç işte. Milkshake içmiyorsun sonuçta, boşver keyfi:)

conicon biii yerde de keyif almak lağzım yaaaa :D valla yarım yağlı sütle super oluyor benden söylemesi :D

Tamam tadı önemli ama senin onu yarım yağlı sütle içmen kana karışmasını yavaşlatacaktır ve antremandan sonra hemen kaslarına ihtiyacı olan proteini veremeyeceksin. Ayrıyetten tadı gayet suyla falan iyi . Çilekli hariç hepsini denedim .

normal wheyleri tamamda nitro tech i sütle kullanmayın bari.sütle kullanmak istiyorsanız normal whey alın.paranıza yazık.ayrıca protein tozu kullanımı sitede onlarca yerde yazıyor.gidip meter gibi elemanlara sormanıza gerek yok.komik..

normal wheyleri tamamda nitro tech i sütle kullanmayın bari.sütle kullanmak istiyorsanız normal whey alın.paranıza yazık.ayrıca protein tozu kullanımı sitede onlarca yerde yazıyor.gidip meter gibi elemanlara sormanıza gerek yok.komik..

Onlar da aynısını bu tür forumlardakiler için söylüyo(her önüne gelen bir şey söylüyo bilgisi olmadan gibisinden)Örneğin gnc mağazasındaki görevliyle konuştuk bu konuyu o da aynısını söyledi adam cevabı alıp kopyalıyo internetten sonra ben cevapladım diye geziyor dedi.Önemli olan nerede,kimde bilgi varsa o bilgiyi alıp doğru şekilde de elimden geldiğince soranlara aktarmaktır.Komiklik göremiyorum ben .Saygılar

Meter ı bır taş olarak dusun antrenor u ıse heykel tras ... Steroid ve supplementler ıle o vucudu yontuyor Meter de denılenlerı yapıyor .. Bende tv de maymunluk yapan ınsanın dedıgıne ınancagıma burda forumda yazılanları okurum daha ıyı .. GNC satıs elemanları cok bılgılıdır cok =)

ikiside aynı ürün arkadaşım, birinin tshirt hediyesi var,diğerinin yok. Sen kilo almak istiyorsan gainer kullan.

Onlar da aynısını bu tür forumlardakiler için söylüyo(her önüne gelen bir şey söylüyo bilgisi olmadan gibisinden)Örneğin gnc mağazasındaki görevliyle konuştuk bu konuyu o da aynısını söyledi adam cevabı alıp kopyalıyo internetten sonra ben cevapladım diye geziyor dedi.Önemli olan nerede,kimde bilgi varsa o bilgiyi alıp doğru şekilde de elimden geldiğince soranlara aktarmaktır.Komiklik göremiyorum ben .Saygılar

tabiki insanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyidir, ancak doğru bilgide bir tanedir. Bu ürünün ülkemizde satış fiyatı belli, ve bu sporla uğraşan hiç kimse emin ol bu ürünü kahvaltıdan sonra tok karnına içipte parasını çöpe atmak istemez. Bizim demeye çalıştığımız şey, minumum kullanımla maksimum verimi almaya yönelik. Yoksa adamın parası vardır, günde 3 öğün 2 kaşık toz atıyordur,ozaman kahvaltıdan sonrada atsın tabi.

Son düzenleme:
ikiside aynı ürün arkadaşım, birinin tshirt hediyesi var,diğerinin yok. Sen kilo almak istiyorsan gainer kullan.

tabiki insanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyidir, ancak doğru bilgide bir tanedir. Bu ürünün ülkemizde satış fiyatı belli, ve bu sporla uğraşan hiç kimse emin ol bu ürünü kahvaltıdan sonra tok karnına içipte parasını çöpe atmak istemez. Bizim demeye çalıştığımız şey, minumum kullanımla maksimum verimi almaya yönelik. Yoksa adamın parası vardır, günde 3 öğün 2 kaşık toz atıyordur,ozaman kahvaltıdan sonrada atsın tabi.

Bu verdiğiniz cevap gayet açıklayıcı olmuş bunun için öncelikle sağolun.Benim anlatmak istediğim de bu;insanları küçük görerek o bilmez ,o anlamaz (yukarda geçen gnc elemanlarına söylenen gibi)ona sormaya gerek yok gibisinden düşünceyi anlamıyorum.

Heryere yazın forumda arama yapın google a yazın supplementler.com un sıtesını ınceleyın her yerde protein tozu kullanımı yazıyor zaten .. ıdman sonra kullanım bu ısın asgarısidir bıraz daha ıyı kullanım sabah uyanır uyanmaz ıcmek .. Daha fazla kullanmak ıstıyorsan da bır suru zamanlama yapabılırsın

Heryere yazın forumda arama yapın google a yazın supplementler.com un sıtesını ınceleyın her yerde protein tozu kullanımı yazıyor zaten .. ıdman sonra kullanım bu ısın asgarısidir bıraz daha ıyı kullanım sabah uyanır uyanmaz ıcmek .. Daha fazla kullanmak ıstıyorsan da bır suru zamanlama yapabılırsın

Çok yararlı bilgiler var forumda biliyorum tamam da bazı arkadaşlar kahvaltıdan sonra iç diyor,bazı arkadaşlar ise kahvaltıdan sonra kesinlikle içme diyor,demek istediğim bu, yoksa bir sürü yerde whey kullanımlarının nasıl olduğu var forum da dahil olmak üzere :) Mesela bir önceki yorumdaki arkadaş açıklamış gayet de mantıklı bi şekilde,bundan sonra soranlara ben de bu şekilde söylerim ,ama sen beni dinle boş ver kimseyi türünden cevaplar da vermem yani.

Yabancı forumlarda gecen olay sabah uyanır uyanmaz ıcmek dıye ama Benım fazla protein tozum var kahvaltıdan sonra da ıcerım ıstedıgım zaman ıcerım .. ıcerıgı protein sonucta vucudumuza lazım hele kı bu sporu yaparken ..

Meter gıbı elemanlara sormanız komık demıs angryhun bende angryhun a katılıyorum (sızı kucumsemek veya kırmak ıcın yazılmıs bırsey degıl) ne demek ıstendıgını anlıyorsunuz ...

Etkileri kişiden kişiye göre değişir, bende ilk bir kaç gün gaz yapmıştı, ama sonrada geçti.

Back
Yukarı