Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Dediğin gibi o 1 ölçekteki protein miktarları oynuyor sadece fazla kasmana gerek yok o konuda 20 gr olsa nolur 25 olsa nolur. :) Tabi bu işin matematiksel yanından bakan arkadaşlar atlamasın hemen. ;)

evet haklısın aslında 20 gr ıle 25 arasında pek fark yok, ama insanoğlu işte genede en iyisini istiyo :D:D :D bench_O

bir kutu bundan aldim arkadaslar ve gainerde iciyorum gunde bir kere protein iciyorum antremandan sonra sabah ve aksamlari gainer iciyorum bir kutu bitmek uzere acaba 2 kutu kullanilmasi sartmi etkisini o zaman mi gosterir ???? ve gunde 1 kere antremandan sonra almam yetermi sizce cunku2 kerede gainer iciyorum???

slm

arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum ve hocamın tavsiyesi ile muscletech nitro-tech aldım ve bugün itibariyle elime geçti. yanlız sizlere bir kaç soru soracağım yardım ederseniz çok sevinirim.
- bu tozu günde kaç defa içeceğim ve hangi aralıkta içilecek ?
- shakera ne kadar su koyacağım ?
- bide ben internetten 120 tl ye aldım 900grlık kutuyu. body bulding adlı sitede 2 tane 1900 grlık olan 96 $ a satılıyor. bu sitede alabilme imkanımız varmı? daha önce bu siteden alışveriş yapan oldumu? kargo parası ve teslimat süresi ne kadar? biraz fazla soru sordum galiba kusura bakmayın daha yeniyim bilgim yok. şimdiden tşk ederim hayırlı günler.

arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum ve hocamın tavsiyesi ile muscletech nitro-tech aldım ve bugün itibariyle elime geçti. yanlız sizlere bir kaç soru soracağım yardım ederseniz çok sevinirim.
- bu tozu günde kaç defa içeceğim ve hangi aralıkta içilecek ?
- shakera ne kadar su koyacağım ?
- bide ben internetten 120 tl ye aldım 900grlık kutuyu. body bulding adlı sitede 2 tane 1900 grlık olan 96 $ a satılıyor. bu sitede alabilme imkanımız varmı? daha önce bu siteden alışveriş yapan oldumu? kargo parası ve teslimat süresi ne kadar? biraz fazla soru sordum galiba kusura bakmayın daha yeniyim bilgim yok. şimdiden tşk ederim hayırlı günler.

3 sorunuzun cevabı da forumda mevcut.

Ayrıca kullanım şeklinin kutunun üzerinde yazması lazım.

Biraz araştırma yapabilirseniz doyurucu cevaplar alabilirsiniz.

2 haftadır kullanıyorum , hiçbir yan etki ile karşılaşmadım ne gaz yaptı ne sivilce ne mide bulantısı...

Optimum çok daha fazla gaz yapıyordu..

Etkisini gördüm , gerçekten doğru çalışmayla acayip fark ediyor..

Kolumda özellikle damarların çıktığını hissediyorum..

süper bi ürün ben ıkı kutu kullandım gunde ıkı porsıyon.etkısını kutu bıtmedn göremeye başlarsınız ama iyi beslenme sart ..

MuscleTech Nitro-Tech Hardcore Pro Hangi aroma daha iyi. (Yukardada yazdım ama seçenekler için tekrar yazıyorum.)

Banana Cream
Chocolate Caramel
chocolate Milkshake
cookies & Cream
Strawberry
Vanilla

Geçen gün arkadaşın vanilyalı nitrotechini içtim sütle mükemmel bi tad.milkshakeden farksız sanki peynir altı suyundan yapılmamışçasına hem de :D

2 haftadır kullanıyorum , hiçbir yan etki ile karşılaşmadım ne gaz yaptı ne sivilce ne mide bulantısı...

Optimum çok daha fazla gaz yapıyordu..

Etkisini gördüm , gerçekten doğru çalışmayla acayip fark ediyor..

Kolumda özellikle damarların çıktığını hissediyorum..

Tozun gelişme gösterme senin adına sevindim.Ama damar çıkması bana göre bir yan etki.

Ben ya optimum whey ya da bundan almak istiyorum daha araştırıyorum bakalım..:confused:

değerli arkadaşlarım; bu ürünü idman öncesi de kullandınız mı? Kullandıysanız gözlemleriniz nelerdir?
Bir de bu ürünün içinde glutamin ve bcaa bulunmakta mı?

saygılarımı sunarım

çikolata karamel de berbat. sade çikolatalı veya triple çikolatalı olabilir. çikolata milkshake i denemedim ama karamelden iyidir.

Üzgünüm sadece aşağıdaki çeşitleri satılmakda; Bunlardan birini denediğiniz ve sevdiğiniz oldu mu ?
Banana Cream
Chocolate Caramel

chocolate Milkshake
cookies & Cream
Strawberry
Vanilla

deniz mevsimine 1 ay kaldı. sizce bu ürünü alıp kullanmak icin dogru zamanmi?
evet tam zamanı. sadece bu ürünü kullanın 1 ay sonra bütün plajdaki kızlar sizin. çok antrenmana da gerek yok. ama çok kullanmayın kas yığını olursunuz kısa sürede.

hey allahım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:17 ----------

Üzgünüm sadece aşağıdaki çeşitleri satılmakda; Bunlardan birini denediğiniz ve sevdiğiniz oldu mu ?
Banana Cream
Chocolate Caramel

chocolate Milkshake
cookies & Cream
Strawberry
Vanilla
cookies cream ve vanilya yı kafadan silin. berbat.
banana ve strawberry idae eder.
chocolate caramel o kadar kotu ku bedava verseler almam su an kullanıyorum.
chocolate milkshake denemedim.

bence banana cream veya chocolate milkshake olabilir.
ama bulusanırz sade cikolatalı en iyisi.

Back
Yukarı