Muscletech Mass-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.477
Herkese sa. benim boyum 1.90 kilo 78.5 3 aydır spor yapıyorum ve 1 aydır parotein kullanıyorum ama devlet yurdunda kalmamdan dolayı yeterli beslenme konusunda sorun yaşıyorum ve vücudum kilo almaya yaktın değil daha çok vermeye meyilli (çabuk kilo veriyorum kilo almam kolay olmuyor). Sorum ise haziran ayına kadar olan ki dönemde gainerle devam ederek mi yoksa proteinle devam ederkmi hacim + kas kütlesi elde ederim ? Muscletech mass kullanırsamda kilo yanında kas hacmini ne derece etkiler ?

25 gun oldu 1 kutuyu bıtrdım sonuc olarak 2 kg aldım urun guzel vanılyalısını kullandım erımıs dondurma gıbı tadı var ılerleyen zamanlarda asırı tatlı gelebılır (yogun tatlı tadı sevmeyen arkadaslar ıcın ) f/p acısından basarılı urun

• Like
Reactions: aht
Hacim kilo amaclı kullanmayı düşünüyorum bu ürünü. 2 yıldır spor yapıyorum. Boy190 kg 93. Kahvaltıdan sonra, antremandan sonra ve gece yatmadan önce toplam bir porsiyon olarak kullanmayı düşünüyorum. Sanırım 14 günde bitiyor kutu sonucları yazarım.

• Like
Reactions: aht
Ürünü 2 gündür kullanıyorum. ******ten sipariş etmiştim. Kutuyu açınca kapağın altında jelatin yoktu. Sanki daha önce açılmış gibi ve dikkatli bakınca tozun içerisinde parlayan ufak tanecikler var şeker gibi. Ürünü kullanan arkadaşlar da benzer durumla karşılaştınız mı ?

Ürünü 2 gündür kullanıyorum. ******ten sipariş etmiştim. Kutuyu açınca kapağın altında jelatin yoktu. Sanki daha önce açılmış gibi ve dikkatli bakınca tozun içerisinde parlayan ufak tanecikler var şeker gibi. Ürünü kullanan arkadaşlar da benzer durumla karşılaştınız mı ?
Bendede jelatin acılmıs durumdaydı kapagın altında. suplemenlerden sıparıs verdım bugün başladım ürüne bende neden acık oldugunu merakedıyorum jelatının..

Bendede jelatin acılmıs durumdaydı kapagın altında. suplemenlerden sıparıs verdım bugün başladım ürüne bende neden acık oldugunu merakedıyorum jelatının..

Kullandıktan sonra tat ve kıvamını da tarif edebilirsen çok sevinirim. Benim üründe kapağı açınca kokusu direk çikolata kokusu yayılıyor. ve 300 ml süt ile 1.25 ölçek karıştırdığımda bile tatlı oluyor.

Aynenn dediğin gibi. Normalde gainerleri su ile içiyorum tatlı oldugu için
Kullandıktan sonra tat ve kıvamını da tarif edebilirsen çok sevinirim. Benim üründe kapağı açınca kokusu direk çikolata kokusu yayılıyor. ve 300 ml süt ile 1.25 ölçek karıştırdığımda bile tatlı oluyor.
Aynenn dediğin gibi. normalde tozları su ile içiyorum ama kalorisi artsın diye dün sütle denedim kahvaltıdan sonra, 300ml iki ölçek aşırı tatlıydı. 500ml su ile içmeyi düşünüyorum ki suyla bile tatlı. Topaklanma sorunu yaşamadım.
Kahvaltıdan sonra 2, Antremandan sonra 2 ve gece yatmadan önce 1 ölçek olarak kullanıyorum toplam 1 porsiyon.

çileklisini kullandım, kutunun yarısında 4 kilo almıştım biraz göbek oldu ancak. şuan diğer yarısını bitirdim gene aynı kilodayım . biraz tatlı ancak tadı gayet iyi milkshake tadında.

Arkadaşlar hepsiburada.com dan aldım bu ürünü fakat son kullanma tarihi ürünün üstünde yok. 1.5 ay süredir hardline progainer kullanmıstım 5 kg lık 3 hafta oldu kullanmadım bitince gaz yapmaya başladı yemek yiyemiyorum hiç. bu ürünü aldım spora devam ettiğim için akşam 2 ölcek koydum içtim birden istifra ettim bu normal midir sizce ?

Arkadaşlar bu ürün performansı nasıl memnun musunuz ? Birde ben gain fast 3001 almıştım kullanmıştım daha doğrusu kullanmaya çalışmıştım resmen rezalet bir üründü hiç karışmıyor 1 ölçeğe 400 ml süt koymama rağmen :S Hardline progainer ise hiç öyle değil 5 ölçeği 1 shakerin içine koyarak üstüne 500 ml süt ile çalkalayarak karıştırıyorum azcık uğraş ile istediğim sonucu alıyorum memnun kaldığım bir üründü. Bu ürün nasıl ? şuan 54 kiloyum beslenme programıma ek takviye olarak kullanıcam. Hedefim 65 kilo sizce bu üründen 1 kutu bitirsem 3-5 kilo civarı alır mıyım ?

ürünü 2 gundur kullanıyorum gunde 3 olcek olarak 65 kıloydum bakalım kac olacaz beslenmeyi düzene soktum tadı cok guzel.

bende ılk bulamadım sonra bismillah deyip bi daldırdım elimi içine diplere kaçmış ölçeği iyice bakkk.

Dostum ben bi bulamadım bilmiyorum da ilk gün yemek kaşığını daldırdım dibe kadar bi arama yaptım bulamadım. sonra üzerinde 1 porsiyon = 5 kaşık yazısını gördüm, ölçek yoktur diye düşündüm. Supplementlerden aldım ürünü

Ürünün jelatini acıktı kapağın altında duruyordu açıkçası bu durum ben rahatsız etti sızde böyle bıseyle karsılastınızmı. Supplementler den aldım ürünü.

Merhabalar daha önce body yapmış ve 20 kilo almıştım. Fakat askere gidip gelince aldığım 20 kiloyu ve olan kaslarımı kaybettim. Tekrar başladım. Yeni ürünler çıkmış fakat bu ürün dikkatimi çekti. Kilo alımı için tavsiye eder misiniz ?

İyi günler daha öncesinde premium mass gainer kullanmıştım ve güzel verim almıştım. biraz daha içeriği güzel olan bu ürüne karar verdim. beni endişelendiren kısım içinde yüksek miktarda kreatin bulunması. günde 2 ölçekten 100g kullanmayı düşünüyorum buda 4g kreatin yapar. belli periyotlarda ürüne ara vermeli miyim yoksa 4g bir sıkıntı yapmaz mı? şimdiden teşekkürler

Back
Yukarı