Muscletech Mass-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.477
Mass-Tech çok pahalı bir ürün. 4lbs olanı toplam 10 servis mi ne. Eğer acayip derece de zengin biri değilseniz uzak durun. Bu ürün yerine Optimum Serious Mass fiyat/performans/servis sayısı oranıyla birincidir. Eğer maddi durumunuz biraz daha elverişliyse Bsn True-Mass iyi bir tercihtir.

Ama dediğim gibi, 10 günde 1 yeni bir kutu alamayacak kadar zengin değilseniz hiç yaklaşmayın bu ürüne.

Mass-Tech çok pahalı bir ürün. 4lbs olanı toplam 10 servis mi ne. Eğer acayip derece de zengin biri değilseniz uzak durun. Bu ürün yerine Optimum Serious Mass fiyat/performans/servis sayısı oranıyla birincidir. Eğer maddi durumunuz biraz daha elverişliyse Bsn True-Mass iyi bir tercihtir.

Ama dediğim gibi, 10 günde 1 yeni bir kutu alamayacak kadar zengin değilseniz hiç yaklaşmayın bu ürüne.

Ben günde 2 ölçek içiyorum her ay 1 kutu kullanıyorum. Bence mass-tech veya true mass en iyi karbonhidratlar.

merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır bu sporu yapıyorum ancak bi 7 ay kadar ara verdim şimdi 1 aydır tekrar yapmaya başladım boyum 1.86 kılom 69 bu ürünü herkes çok meteddiyor bugun bende aldım ancak nasıl kullanmam gerekiyo hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen kaç ölçek hangi günler hangi saatler ?

Mass tech 135 tl True mass 165 tl. İlk mass tech aldım şuanda bitti hala kararsızım mass teche devammı etmeliyim yoksa true mass mı almalıyım?

bugün 110 tl ye 2.3 kg luk mass tech aldım antremandan 1 saat önce ve hemen sonra 2.5 ölçek li kullancam sizce uyarmı ?

bende mass-tech ve true mass arasında kaldım. True-Mass'ı kullanmıştım 15 günde bitirip 2 kilo almamı sağladı şimdi bu ürünümü kullansammı ? kullananların önerilerini bekliyorum.

3 Haftadır Kullanıyorum gerek içerigi gerek tadı süper.Antremandan önce 2.5 ölçek Antremandan sonra 2.5 ölçek alıyorum.Antremanın olmadıgı günlerde ise besinlerle ihtiyacımı karşılamaya calısıyorum.

hardline progainer daha hesaplı bence. Hem kg olarak hemde fyat olarak hemde içerik olarak süper bir ürün

Açıkcası çok araştıramadım bu fiyat vs olaylarını.Optimum Nutrition Serious Mass aldım fakat biraz pahalıya aldım sanırım.

Şuan başlangıç için 2.7 kg olan kutusunu aldım bitişinde faydasını görmüş olursam 5 kg lık kutusundan almayı düşünüyorum.

arkadaşlar bu gün '' xxx'' adlı siteden aldım bu ürünü ancak ürünün üzerinde yazı yazan farkl bantlar vardı ve bazı yazıları siyah bantlarla kapatmışlardı , ürünün kapağında naylon muscletech koruması vardı ancak kapağının koruyucu bandı hafif sökük gibiydi ve kapağını kaldırdığımda neredeyse tamamı söküldü
sizce ürün sahte mi veya gerçekse de içindeki toz bayatlamış olabilir mi skt 2013 dendi bana
daha önce bu veya başka bir ithal ürünü ''******'' ten alan oldu mu? yerleri bağdat caddesinde olduğunu bildiğimden güvendim ve aldım..
yardımcı olursanız sevinirim...

aynısı bendede oldu daha bugun aldım... acaba sahte mi?

bu ürün bende var 500 ml süte 5 ölcek attım içemedim çok ağır geldi.Zaten tamda karışmıyor topak topak kalıyor nasıl bi ürün anlamadım

Arkadaşlar 2,3 kg - 100 TL'ye buldum bu ürünü İstanbul'da . Fiyat olarak şuanki değerlerine göre pahalı mı yoksa normal bir fiyat mı , hiç anlamıyorum bu ürün-fiyat kıyaslamasından . Biri yardımcı olursa ?

Hocam bu urunu o fiyata alirsan karli olursun. Nerden aldigini sorabilir miyim?

Ben Kadiköy'de bi tanıdıktan alıcam 100 TL'ye . 110 TL'ye de satan bi yer var . Sirkeci'de tren istasyonu var . Tren istasyonunun hemen önünde de tramvay yolu var . O tramvay yolunu takip edince hemen o sağ tarafta bi eczane var , orda buldum , kısa süreliğine indirimdeymiş galiba . Eczanenin ismini bilmiyorum , bilsem söylerdim de .

Back
Yukarı