Herkese Selam,
Ben de ürünü Türkiye içinde araştırdım ve Muscletech firmasının ülkemizdeki distribitörüyle görüştüm. MArkanın offical sitesinde istanbul irtibat numaralarını bulabilirsiniz. Firma bu ürünü Türkiye pazarına henüz sokmamış, piyasadaki ürünler içinse net bir açıklama yaptılar; SAHTE. Bu yüzden lütfen piyasadaki ürünlere 40-50 YTL verip almayın. Piyasadaki en lüks semtlerde eczanelerde bulunanlar dahi Amerikan pazarlarından dağılan ürünler. Dikkat edin bu ürünü satan şahıslar Amerikan pazarlarının olduğu illerdeler. Alakasız şehirlerden satanlar var.
Ben de abartısız 3 ay orjinalini bulmak için uğraştım denedim orjinal diye satın aldım iade ettim bi türlü olmadı. En sonunda USA'den bir arkadaşla irtibata geçtim ve ürünü kargolattım. Sonunda orjinalliğine %100 emin olduğum 2 kutu Hydroxycut Hardcore'u kullanmaya başladım. Resimlerini de ekliyorum. Yazılanları okudum ve çift jelatin diye bir şeylerden bahsedilmiş. Pamuk koklama yöntemiyle orjinalliğin anlaşılabileceği hususunda da yorum bile yapmak istemiyorum. Benimkilerde sadece tek koruma bandı var altında extra bir jelatin yoktu ve altında Alpha 300 cc ve bundan bağımsız bir yerde 7 rakamı yer alıyor diğer kutudaysa 5.
Sadece bilgilendirme amaçlı olaraka ürünün fotoğraflarını ekliyorum.