MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Kacar kapsul aloyorsun bir ogunde?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3. gündü dün 2 kapsül ilk defa aldım.
1. gün 1 kapsül büyük öğünden 40dk önce (öğlen)
2. gün 1 kapsül büyük öğünden 40dk önce (öğlen) aldım
3.gün dün aldım işte 2 kapsül sabah öğlen. sabah 10:30 suları 1. kapsülü , 15:30 civarıda 2. kapsülü aldım.

Merhaba Arkadaşlar,

Hydroxycut Hardcore Elite ürününü kullanıp kullanmamak arasında kalmış durumdayım.
3 Yıldır spor yapıyorum fakat çok düzenli olduğum söylenemezdi. Fakat aşağıda paylaşmış olduğum programı düzenli olarak yapmaya başladım ve önümdeki 3 ayda eksiksiz yerine getirmek hedefim.

Pazartesi,Çarşamba,Pazar Günleri --> Sahilde Koşu (7-8km) yapıyorum.
Salı,Perşembe,Cumartesi --> Ağırlık ve Az Cardio antremanı yapıyorum.
Cuma dinlenme günüm.

Boyum 1.82cm ve 84 kiloyum. Antreman günleri "Gaspari Amino 8000 Max" ve haftada 1-2 kez "Hardline Whey 3 Matrix" kullanıyorum.
Bunlara ek olarak "Hydroxcut Hardcore Elite" sizce kullanmalıyım eğer kullanmam gerekirse nasıl kullanmam gerekir.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

Zero shot 3000 mg l-karnitin + handline cla vs mıscletech hydroxycut yağ yakımı için hangisi daha etkili sizce?
Off günde 45 dk
Antreman günü zaten iyi kalori harcıyorum kardiyo dahil

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elime ulaştı .. Kullanmaya bugün basladım . Etkilerini yazacam ama aceba antrenman öncesi mi kullansam onu bilmiyorum , ben sporu aksam 7-8 gibi yapıyorum 4 te aldığımda sanki etkisi kalmayacak gibi hissediyorum

Levent Cengiz
Kimse kendini kandırmasın. Ürünü satanlarda kendilerini akıllı sanıp milleti kandırmasın. Bu ürün Amerikadaki Hydroxycut değil. Orjinal üründe Yohimbine bulunurken bu üründe yohimbine yerine L-carnitin bulunuyor. Orjinal üründe 270 mg kafein bulunurken bu üründe 200 mg bulunuyor. Bu ürün Amerika menşei değil Bulgar menşei dir. Aynı marka altında farklı içerik satmak kullanıcıyı kandırmaktır.
Yanıtla · Beğen · 2 · Gönderiyi Takip Et · 6 Mayıs, 16:26

böyle bir yorum yapılmış ürün hakkında,supplementler.com'da.
bilginiz olsun.

Gıda bakanlığı ozaman yanlıs biliyormuşum :) arkadaslar aldığınız ürünler zaten bir çoğunda Türkiye için özel üretilmiştir yazıyor , bunun nedeni bu , ürün orijinal ama içeriği hafifletilmiş olarak .. Bugün ilk kullanısımdı terletme etkisini baya hissettim bakalım

Eski versiyonu kullanmadım ama daha yeni cıktı bu daha önce lcarnitine kullanmıştım multipowerın , bu daha iyi olacak gibi diyebilirim

Siparişini verdim bekliyorum, gelince /kendimde olan kg..vs farklılıklarını bir haftalık ayrıntılı diyet egzersiz listesi ile açıklayacağım.Resmen kobay gibi hissettim :)

2 adet kullanıyorum 4.gün ama sallıyor baya.Günde 3 tane kahve içersem de aynı hisleri yaşıyorum.Böyle bir durumda var tabi.
Kutu bittiğinde ne kadar işe yaradığını (bende) yazarım. Güzel antreman çıkardım bakalım.

3 kahve ile aynı etkiyimi yapıyor yani kafein olarak, sallıyor derken açabilirmisiniz

3 kahve ile aynı etkiyimi yapıyor yani kafein olarak, sallıyor derken açabilirmisiniz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote

Nabzım uçuyor hissediyorum.Benim çözümleyebildiğim etkisi kahve gibi olduğu için o örneği verdim.Daha önceleri definasyon sırasında ventolin,clen de kullanmıştım onda yaşadığım şeylerin daha minimum düzeyde olanı.Daha konuşmak için erken ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Akşam 19"30 gibi spora başlıyorum standard kullanımmı yapayım yoksa tavsiyem varmı
Standart 1 sabah 1 öğlen yemeklerden 30 dk önce

Akşam 19"30 gibi spora başlıyorum standard kullanımmı yapayım yoksa tavsiyem varmı
Standart 1 sabah 1 öğlen yemeklerden 30 dk önce

Ben lcarnitin ve kafein olduğu için antremandan önce kullanıyorum.Tabi ki Muscletech'in önerisi senin dediğin gibi büyük öğünlerden 30-60 dk önce bu adamların bunu söyleme sebebi bilimsel veriler sonucundadır diye düşünüyorum.Şu an doğru mu yaptığım emin değilim ama supplementların üstünde yazan hiç bir öneriyide yerine getirmedim bu zamana kadar . :)

Dun basladim, ogle yemeginden 45dk once aldim, bugun devam edicem.. Simdilik pek bi etki hissetmedim ama bakalim ...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 478
Sabah 2 öğlen 2 aldım ...tık yok
Kahve tiryakisiyim kafein sallamaz beni ama akşam antremanım var kendini orda belli edecekmi bakalım

Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası sitesinden "Hhydroxycut Hardcore Elite" ürünü alalı 2 gün oldu. Hatta yurt dışı ile içerik farkı olduğu için site ile bu konuda mailleştik.
Aldığım cevap aynen şu şekilde oldu;
Ürün üzerinde kapatmalar mevcuttur bu sebeple resim ile elinizdeki üründe farklılıklar olmalıdır.
Bu durum T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın etiket tebliği ile alakalıdır.
Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin neredeyse hepsinin etiketlerinde çeşitli kapatmalar mevcuttur. Bu kapatmalar bazen bazı kelimelerin üzerinin etiket ile kapatılması, bazen bazı şekillerin etiket ile kapatılması veya bazen de ürünün orijinal etiketinin üzerine yapıştırılan yeni bir etiket yolu ile olabilmektedir. Bu durum ürün görünümünde değişikliklere yol açabilmektedir.
İçerik maddeleri konusunda ise, Yohimbe maddesinin ülkemize girişi yasaktır. Bu sebeple ürün içerisinde Yohimbe bulundurulamaz.
Ojinallik hususunda kesinlikle %100 orjinal ürün satışı yapmaktayız.
Bu ürünlerin üzerinde Lot numaraları, ithalatçı firma bilgileri bulunmaktadır.
Tüm kontrollerinizi bu bilgiler ile yapabilirsiniz.
Yardımcı olabileceğimiz her konuda bizimle ile iletişime geçiniz.
Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ürünü kullanmama gelirsek; (Kutunun üzerinde sabah ve öğlen yemeğinden önce 1'er adet toplamda 2 adet tüketiniz yazıyor. Fakat sitelerde 4. günden sonra toplamda 4 adet tüketiniz yazıyor.)
İlk gün 1 adet kullandım. Bugün 1 adet sabah, 1 adet öğlen yemeğinden önce olmak üzere 2 hap kullandım.
2-3 yıldır her gün düzenli olarak günde 2-3 bardak kahve içtiğim için sanırım beni hiç etkilemedi. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi bir enerji, ısınma, nabız artışı veya değişik bir durum henüz yaşamadım. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

Back
Yukarı