MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Amac kilo vermek, yag yakmaksa mantik olarak kratein kullanmak dogru olmaz. Toz olanini sadece kardiyo gunleri hap olani ise diger gunler kullanirsan pek zarar vermez, ayni icerikler biri toz digeri hap ayni gun kullanmak zaten dogru olmaz fazla gelir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amac kilo vermek, yag yakmaksa mantik olarak kratein kullanmak dogru olmaz. Toz olanini sadece kardiyo gunleri hap olani ise diger gunler kullanirsan pek zarar vermez, ayni icerikler biri toz digeri hap ayni gun kullanmak zaten dogru olmaz fazla gelir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kreatin kullanmamın sebebi önümde 5-6 tane parkur var bana 1 dakikalık parkurlarda enerji gerek nox tarzı ürünler yerine kreatini önerdi arkadaşım , biraz yağ yakmaya çalışıyorum o yüzden bu ürünü almıştım.Parkurlar için kreatin almalıyım yanlarına enerji veren bir ürün kreatin.Toz ve hap dediğiniz elite ürünleri için mi yoksa toz kreatin için miyorumunuz.Elite ürünleri içinse mesela sabah tozu içtim cardio yaptım , öğlende büyük öğün öncesi 30-60 dk arası alın denmiş büyük öğünüme 45 dk kala attım hapı , sonra öğün sonra 1,5 saat sonra sw antremanı yaptım.Bu 2liyi yani bir götürüyorum.Kreatini bunlarla götürmem zarar verir mi o önemli , alıcağım kreatin su tutmayan bir ürün...

Hap oldugundan miktari kendin cok rahat ayarliyabilirsin gunde Dort geliyorsa 2 kullan olsun bitsin :) benim bunyem kafein cevap vermediginden gunde 4 hicbir sikinti yapmiyor (kahve icip yatan biriyim) memnun olup tavsiye edebilcegim az urunden birtanesi.Kreatin olarakta pro mera con cret kullanabilirsin .hydroxycut kullanmazsanda c4 kullanabilirsin

Hap oldugundan miktari kendin cok rahat ayarliyabilirsin gunde Dort geliyorsa 2 kullan olsun bitsin :) benim bunyem kafein cevap vermediginden gunde 4 hicbir sikinti yapmiyor (kahve icip yatan biriyim) memnun olup tavsiye edebilcegim az urunden birtanesi.Kreatin olarakta pro mera con cret kullanabilirsin .hydroxycut kullanmazsanda c4 kullanabilirsin
Yarın pro mera con cretin sipariş edicem 48 servis.Yağ yakıcıları kullanırken sorun yapmaz yani dimi kreatin , bendede kafein bugün 1 hap aldım bişey yapmadı.Adamın biri o yağ yakıcıyla yani harddcore elite ile kreatin kalp çarpıntısı yapar dedide ondan soruyorum.

Selam arkadaşlar,

Daha önce bu konu altında aldıgım hydroxycut elite in sahte olup olmadıgına dair bir resim paylaşmıştım ve tartışmıştık. Bugün itibariyle supplementler.com aracılıgıyla aldıgım orjinal hydroxycut elime ulaştı ve hemen kalkıp eski kullandıgım-şüphelendigim hydroxycut elite ile karşılaştırdım ve resimler çektim. Aşağıda orjinal ve sahte hydroxycut ile ilgili resimler koyacagım.Sahte olanı özellikle sanalpazar gibi e-ticaret sitelerinde bir hayli fazla ve satan kişiler ısrarla orjinal oldugunu iddia eder.

I.Resim (Sol taraftaki orjinal hydroxycut - Sağ taraftaki sahte hydroxycut - Orjinalde hap boyut olarak daha tombulken,sahte olanda ince uzun ve koyu kırmızı)

MYoXL7.jpg

II.Resim (Sol taraftaki toz orjinale ait.Açık renk. - Sağ taraftaki sahteye ait.Çimentoya benzer bir rengi var.)

1PV4v1.jpg

A517 büyük ihtimal yanılıyor olmalısın.Çünkü daha yeni sağlık bakanlığından geçen ürünü vardı Türkiye'de satışa yeni giren sağdaki ürün görünümünde facebookta bir supplement satıcısı ürünü satışa başlamıştı girdikten sonra geçen hafta mıydı bu haftamıydı girdi satışa bilmiyorum ama soldaki gibi kapağı yok sağdaki gibi kapağı vardı adamın sattıkları.

Bugün aldım.Ancak nasıl kullanacağımı hala anlayamadım.

Aldığım yerdekiler,sabah aç karnına bir de akşam yemeğinden 30-45 dk önce dedi 15 gün sonra 2x2 şeklinde kullanmamı söylediler.

Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Bir de sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapıp okula gittiğim için hapı atıp kahvaltı yapsam sorun olur mu?

Hayır A517. Kelimenin tam anlamıyla ifade etmek gerekirse maalesef türkiyeye gelen ürün orjinal ürün değil. Aranızda ürünün asıl geliş kutusunu gören var mı bilmiyorum ama 110 caps tr olarak zaten büyük kutular üzerinde de bir ibare mevcut. animal cuts olayı gibi.

bb.com'dan alınan içerik;
100 Rapid-Release Thermo Caps
Serving Size2Capsules (At Maximum Dosage)
Servings Per Container50
Amount Per Serving% Daily Value
Caffeine Anhydrous270mg†
Green Coffee Extract (As C. Canephora Robusta) (Seed)**200mg†
Coleus Extract (As Coleus Forskohlii) (Root)100mg†
Supplying Forskolin
L-Theanine100mg†
Cocoa Extract (As Theobroma Cacao) (Seed)100mg†
Supplying Theobromine
Yohimbe Extract (As Pausinystalia Yohimbe) (Bark)56.3mg†
Supplying Yohimbine
Supplying Rauwolscine
içinde ne l carnitin var ne bir şey. ayrıca yohimbe de türkiyedeki üründe yok. yani bize getirilen ürün ile amerikadaki ürün yine farklı...

İçeriği konusunda birşey diyemem.Bu videoda da benzer bir konudan bahsetmiş.Eskiden izlemiştim ama elimde orjinalini baz alabilecegim ürün olmadıgından sahte degildir herhalde ya diyip geçiştirdim. Bahsettiğim videoda da açık renkli olanın orjinal oldugunu belirtiyor.Varsa yanlışım düzeltin lütfen.

Beyler o değilde 3.günüm çarşambaydı yani , uykum gelmedi 00:30da yattım 03:56 şuan sağ sol yok uykum gelmedi.Pcyi açtım.

Back
Yukarı