Ürün elime ulaştı.Kullanımı şu şekilde yazıyor yanlış anlamadıysam tabi.
Day 1 1 Capsule, 1x Daily (Birinci gün bir Kapsül alınacak)
Day 2 and Day 3 2 Capsules, 1x Daily (2.ve 3. gün birer kere olmak üzere 2 Kapsül olarak Alncak)
Day 4 and Beyond 2 Capsules, 2x Daily (4.gün ve sonrasında günde 2 kere 2 kapsul olarak Alıncak)
Sabah ve öğle yemeklerinden 30-60 dakika önce alınacak.10 bardak su içmeyi öneriyorlar.
Ve 24 saatte 4 kapsülü geçilmemesi gerekiyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:03 ----------
4. gün ve sonrasında günde 2 kere 2'şer kapsül olarak yazacaktım.yazım hatası olmuş.Yani 4.gün ve sonrası günlerde günlük 4 kapsül alınacak.
günde 4 kapsül bence fazla 2 kapsül bile insanı sallıyor.
ürünü bugün bitirdim.. yaklaşık 3.5-4 kg civarı verdim,100 tablet üzerinde yazıldığı gibi kullanıldığında 25 -26 gün falan kullanılıyo.. çok katı olmasada diyet yaptım.. haftada 6 gün spor ve kardiyo.. enerji verdiği inkar edilemez, özellikle kardiyoda çok etkisini hissediyosunuz..ürüne vucut asla tam bi tolerasyon geliştiremiyo, bugün son tableti yuttuktan sonra yine aynı etkileri gösterdi...ilk hafta çok sarsıyo özellikle günde 4 tablet almaya başalyınca, sakın o sırada bırakmayın, sonra hafifliyo yan etkiler..bende çok fazla huzursuzluk yaptı, ikinci bir kutu kullanmayı düşünmüyorum.. sonuç olarak sağlık sorunu ve panik atağı olmayan, bünyesine güvenen ve kardiyonun hakkını veren arkadaşların kesinlikle kullanmalarını tavsiye ederim..
Bugün ilk hapı attım.Nabzımda pek bi atış olmadı açıkçası birazcık titreme ve üşüme hissi geldi.öyle pek terletmedide(bugün kardiyo yapmadım) açıkçası.Netten kendisine ağır gelen birisinden çok makul bi fiyata aldım.umuyorum sahte değildir.