Murat Han - Temmuz Men's Health

Nasıl katılma diyorsun ki,benim ölmeden önce yapacaklarım listesinde bu.Benim merak ettiğim böyle bir vucüda 1.5 sene gibi bir sürede kavuşurmuyuz sadece beslenme ile,anabol kullanmadan.Yaş aralığı dediğiniz gibi.

1-) Genetiğin iyi değilse 1,5 sene de ulaşamazsın (bence) Tabi bu resimler çok yanıltıcı olabiliyor photoshop falan.

2-) 21'e kadar katılmam gerek dedin ondan söyledim 18-24 yani daha 19'sun paniğe gerek yok:)

1-) Genetiğin iyi değilse 1,5 sene de ulaşamazsın (bence) Tabi bu resimler çok yanıltıcı olabiliyor photoshop falan.

2-) 21'e kadar katılmam gerek dedin ondan söyledim 18-24 yani daha 19'sun paniğe gerek yok:)

Benim istediğim öyle bir vucüt değil zaten ki orda photoshop var.
İstediğim tarz vucüt ;
burakf.jpg

Genetiği iyi olup olmadığını spora başlamadan vucüda bakarak anlamak imkansız heralde ?

Foton varsa ekleyebilirsin vücudunun iyi ya da kötü olması mühim değil bir fikir verirthums: Bizim salona yeni başlayan bi eleman var 2 hafta oldu neredeyse, ama yok yani böyle bir genetik olamaz. Çocuk resmen bu iş için doğmuş imkanı olsa uçurur herkesi çok net. İyi genetik kendini belli eder spor yapmasa bile.

Son düzenleme:
Hocam best modele katılacaksan yüzünü neden saklıyorsun. Zaten 70 milyon görecek seni :)
Resimden de pek anlamadım ama boyun uzun heralde.Biraz da kassan 2 yıla taş gibi olursun heralde.

Fotoğraflar çoğu zaman aldatıcı olabiliyor, özellikle ünlülerin stüdyo fotoğrafları. Canlı gördüğümde beni kalıbıyla hayal kırıklığına uğratan biridir Murat Han. Ne yazık ki bunda yeni moda plazma tv'lerin de aldatıcılığı etken. Kendisi 185cm civarında olmakla beraber maksimum 70-75kg arası biri. açıkçası karşımda gördüğümde zayıflığı karşısında şoka girmiştim. Bir kaç sene önce Zülfü Livaneli'nin Mutluluk filminde çok daha bulk duran biriydi. Bu foto o zamanlardan kalma ve 2-3 saat sağlam antremandan sonra çekilmiş bence.
Tabi tüm bunlar negatif eleştiri değil. Düşük yağ oranı ve fit duruşuyla son derece göze çarpan bir vücut tipi, spora önem vermeyen aktör dünyamızda emeğini kesinlikle takdir etmek gerekir.

Eğer dediğin gibiyse zayıf ama kas oranı muazzam büyük ihtimal antremandan sonra çekilmiş bir resim eve düşen yıldırım filmindede görmüştüm damarlar bariz belli konuştuğu zaman ben birde nurgül yeşilçayla oynadığı dizide görmüştüm ordada bulk dönemindeydi karın kası yoktu dümdüzdü karın :o ama hacimli bir vucut vardı ama yinede bana göre herkezin hayalindeki bir vucut tipi diyebilirim en azından

Adamın vücudu güzel ama kendisi çok itici birde video'da spor salonunda 1 saaten fazla kalmayacaksın demiş orası ilginç geldi bana hareketleri koştura koşturamı yapmak iyi yoksa yedire yedire mi çözemedim ?

Sevgili Defactors ;

Böyle beslen sen 1.5 yıl sıkı antrenman yap bu adam kadar sıkı kardionu yap gerek yok anabolik almaya , hayır adamı neden abarttın ki bu kadar genetik yatkın dedin bende sana basit bir min bütçeli beslenme yazdım ,

Ne bekliyorsun hmm evet ya adam müthiş asla olamassınmı , madem sabrın yok bence hiç yapma , yok para şart , yok asla olmaz , sanki adam parası var diye protein sentezini arttırdı , ne alakası var adam aynı adam genetiği değişmedi ya ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

parasal sıkıntı çektiğim bir dönemde gunde 3 tam yumurta + 12 yumurta beyazı , 2 litre yarım yağlı süt ve pirinç+yoğurt ikilisiyle durumumu gayet güzel idare etmiştim. hiçta kayıp yaşamamıştım. o dönem supplementimde yoktu

benim maliyetimde günlük 5-6 tl eder sanırım

Adamın vücudu güzel ama kendisi çok itici birde video'da spor salonunda 1 saaten fazla kalmayacaksın demiş orası ilginç geldi bana hareketleri koştura koşturamı yapmak iyi yoksa yedire yedire mi çözemedim ?
5 hareket göğüs çalışsan 4 setten 20 set yapar dinlenme + hareketi yapma 2 dk sürse 40 dk eder

Back
Yukarı