Multivitaminler

Sizce en ideal Multivitamin hangisi?

• Total voters
    371
olimp mutiple sport kullananıyorum tavsiye ederim.içinde 30 tane vitamin 30 tane mineral hapı bulunuyor.ben bir gün vitamin bir gün mineral içiyorum hergün ikisini kullanmak ağır geliyordu sanki.

arkadaşlar merhaba böyle bir başlık görünce geçen haftadan beri yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak ve çözüm bulmak istedim.Geçen hafta çok feci bir şekilde üşüttüm ve sonradan baktım ki vucüdumun direnci düştü çünkü ağzımda yaklaşık 6 tane aft çıktı parmaklarımda su toplandığını farkettim. doktora gittiğimde vitamin eksikliğinden kaynaklandığını söyledi. ama işin ilginç tarafı su toplandığını sandığım yerleri sıktığımda içinden bildiğiniz iltihap boşaldı :p acaba merak ediyorum kullandığım supplemntlerden dolayı böyle bir şey olmuş olabilir mi? kullandığım ürünler;
amix beef protein
gaspari amino max
universal gh max
universal sterol complex
musclemeds amino decanate
musclpharm creatine
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden sağolun.

arkadaşlar merhaba böyle bir başlık görünce geçen haftadan beri yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak ve çözüm bulmak istedim.Geçen hafta çok feci bir şekilde üşüttüm ve sonradan baktım ki vucüdumun direnci düştü çünkü ağzımda yaklaşık 6 tane aft çıktı parmaklarımda su toplandığını farkettim. doktora gittiğimde vitamin eksikliğinden kaynaklandığını söyledi. ama işin ilginç tarafı su toplandığını sandığım yerleri sıktığımda içinden bildiğiniz iltihap boşaldı :p acaba merak ediyorum kullandığım supplemntlerden dolayı böyle bir şey olmuş olabilir mi? kullandığım ürünler;
amix beef protein
gaspari amino max
universal gh max
universal sterol complex
musclemeds amino decanate
musclpharm creatine
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden sağolun.

Creatine ve gaspari amino dışındakilere kesinlikle ihtiyacin olduğunu düşünmüyorum. Aft ve iltihapları önemsemen gerekiyor vücdunun sana verdiği bir uyarı olarak algılamalısın ve bu kadar gereksiz bir supplement kombinasyonuna girmemelisin

Creatine ve gaspari amino dışındakilere kesinlikle ihtiyacin olduğunu düşünmüyorum. Aft ve iltihapları önemsemen gerekiyor vücdunun sana verdiği bir uyarı olarak algılamalısın ve bu kadar gereksiz bir supplement kombinasyonuna girmemelisin

teşekkürler zaten elimdekiler bitince protein ve creatine dışındakilere belirli bir süre ara vermeyi düşünüyorum.peki önerebileceğin bir vitamin var mı sanırsam büyük ölçüde de vitaminsizlikten kaynaklı bir durum olmuş.

Arkadaşlar öyle çok ağır çalışmıyorum, yani aklınızda bi canlandırın diye söyleyeyim, benchde 50
biseps de 15 civarı basıyorum. Orta kanaat ucuz 2 multivitamin buldum
BIOTECH ONE A DAY 100 TABLET MULTIVITAMIN
MNK DAILY VITAMIN 100 Tablet MULTIVITAMIN & MULTI-MINERAL
Birde solgar vm75 var ama gerçekten pahalı gibi 90 tablet 85 lira :\ bu diğer 2si yarı fiyatı
içerikleri ve fiyatları hemen hemen aynı. Önerir misiniz. İçerikleri sitenin reklamı olmasın diye atmadım. Yasak değilse atayım.

Son düzenleme:
solgar ben de çok işe yaramıştı ama pahalı..
hardline da fena değildi şu an one a day kullanıyorum o da iyi..

Back
Yukarı