Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ikindi saatlerinde ara öğün olarak 1 adet bundan almak mantıklı geldi hem protein açısından iyi olacak ama yağlanma yaparmı veya önerileriniz varmı?
1 PAKET 60 gramda
235 kcal
18 gr protein
25 gr karbonhidrat
6.7 gr yağ
muz özlü
24 paket kutu 100 tl civarı
bence gereksiz şeker yağ ve karb içeriyor. protein barları öğün olamaz. bunun yerine 1 ölçek whey veya daha doğalı tavuklu diyet ekmekli sandviç daha iyi olur hem daha az kimyasal almış oluruz. besinleri sırf yağ karb protein hesabı yerine mümkün oldukça doğallıklarına da bakalım.
antrenman sonrası whey e mecburuz kana hızlı karıştığından ama ara öğünlerde doğal besinlere yönelelim derim ben.
Sakınca yok ama ara öğün olarak yenebilir mesela öğlen yemek yedin 1 gibi mesela 3te bunu yiceksin metabolizma aç kalmasın diye ama bir sonraki öğünün yine yemek yemek olsun
24 tanesi 100 tlse sizi bilmem ama 40 tanessi 100 tl olsa bile vermem yani. gider üstüne 20 30 tl koyar amino veya whey alırdım. ara öğünümde sütle karıştırır tüketirdim.
sabah saat 8.00 kahvaltı
öğlen saat 12.00 yemek
saat 4-5 gibi acıkıyorum deathlilfter dediği gibi tavuklu sandavich yapmayı mantıklı buldum am ???
saat 7.15 ant öncersi takviye
saat 8.15 ant sonrası takviye
akşam yemeği 8.45
yatarken amino veya casein
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:56 ----------
işlerim yoğunluğundan iş çıkış saatlerim değişiyor bazen akşam yemeğini 10.30 yediğimde oluyor ofis ortamında çalıştığımdan devamlı muhattap oluyorum onla bunla yemek sıkıntısı oluyo buyüzden böyle başlık açtım arada çekmecemde bunu çıkartıp götürürüm diye ve bu barın içinde vitaminlerde var
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:03 ----------
Benim gibi bu durumda olanlar vardır.
Şimdi sabahları tavuk göğsünü pişirip az yağ ile teflon tavada ekmek arası yapmayı düşünüyorum ikindi için nasıl olacak acaba?