beyler bende bu muay thaı başladım bir sorum olacak vuruşlar ayak üstüylemi yosa kavallmamı yardımcı oloursanız sevinirimbench_O
Kickboks da temelini oluştur sonra muay thai ye geç
arkadaş dogru söylmiş ilk kıck boksa git tekme yumruk atmayı falan ögren sonra muay thai yi ögren![]()
iyide zaten mt de tekme yumruk atmayı öğretiyorlar eğer amacınız mt yapmaksa direk mt den başlayın.sonra alışmak için zaman kaybetmezsiniz.
Arkadaşlar benimde bu konu ile alakalı bir sorum olacak bu başlık altında sorayım: bende muay thai ye baslamayı düsünüyorum.bunun yanında extra bir spora daha gitmek istiyorum.Arkadaslar judo yu önermişler ama. bu iki sporu birden yapmak overtraining denen olayı tetikler mi. kaslar açısından bi sıkıntı yapar mı. cevaplarsanız sevinirim
Wing tsun kardeşim tavsiye ederim1 ay oldu başlayalı. Emin ol çok yararını görürsün hem beyin gelişimini sağlıyor hemde hızlandırıyor seni. Ayrıca kavgayı başlamadan bitirmenin en iyi savunma yollarını öğrenirsin. İlk aylarda bir kavgayı başlamadan bitire bilirsin tabi bu senin hızına bağlı ve sakinliğine. İleriki zamanlar çalışmana bağlı olarak ise ciddi anlamda hazır olursun yani.