Mr.olympia 2014

Sizce Mr. Olympia 2014 kazananı kim olur ?

• Warren, Branch

Votes: 0 0,0%
  • Compton, Justin

• Delarosa, Jonathan

• Fahim, Ibrahim

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Phil inanılmaz bir özgüvene ve egoya sahip , kendimce aşağılık ve ahlaksız birisidir. Twitter hesabında da ziyadesiyle Kai ile dalga geçmeye çalışmakta zaten kendisi. Generation Iron filmini izleyene kadar çok daha farklı düşünüyordum kendisi hakkında. Eklemek istedim ; Ben Pakulski yine aynı filmde Phil'in bozuk bir karakter yapısına sahip olduğunu ve kendisinin arkasından konuştuğunu söylüyor

Son düzenleme:
Phil inanılmaz bir özgüvene ve egoya sahip , kendimce aşağılık ve ahlaksız birisidir. Twitter hesabında da ziyadesiyle Kai ile dalga geçmeye çalışmakta zaten kendisi. Generation Iron filmini izleyene kadar çok daha farklı düşünüyordum kendisi hakkında. Eklemek istedim ; Ben Pakulski yine aynı filmde Phil'in bozuk bir karakter yapısına sahip olduğunu ve kendisinin arkasından konuştuğunu söylüyor
generation ıron film neticede pumping irondaki gibi phil rol yapıyor olarak düşünmüştüm fakat twitter hesabındada kai ile dalga geçiyorsa harbiden ayıp etmiştir bende duygusal mütevazi bir adam sanıyordum demekki zamanla egosuna yenik düşmüş

dalga gecmesınde pek birşey yok onun yerınde kai olsa oda phille dalga geccek arada rekabet var yanlıs anlasılma olmus bıraz kai sampıyon olunca ne oldu genetık dıyecek ve dalga gecmeye baslıyacak 1 yıl boyunca phillde simdi geciyor yanı cok anormal bir durum degil zamanında arnoldda cok colombu ıle dalga gecmıstır boyu kısa dıye yanı cok yakın arkadası olmasına ragmen kendı yarıstıgı donemde basına genelde yanlıs lanse etmıstır ben bı tek ronnie colemande gormedım dalga gecerken oda zaten ınanılmaz bı kutle hıc bırseyı takmaz aıle babası gıbıydı

dalga gecmesınde pek birşey yok onun yerınde kai olsa oda phille dalga geccek arada rekabet var yanlıs anlasılma olmus bıraz kai sampıyon olunca ne oldu genetık dıyecek ve dalga gecmeye baslıyacak 1 yıl boyunca phillde simdi geciyor yanı cok anormal bir durum degil zamanında arnoldda cok colombu ıle dalga gecmıstır boyu kısa dıye yanı cok yakın arkadası olmasına ragmen kendı yarıstıgı donemde basına genelde yanlıs lanse etmıstır ben bı tek ronnie colemande gormedım dalga gecerken oda zaten ınanılmaz bı kutle hıc bırseyı takmaz aıle babası gıbıydı
ben 4x olympia Cutler'ın da kimseyle dalga geçtiğini görmedim.

Arnold'da böyleydi yalnız avatarında var:D Bende Kai Greene'i çok itici buluyorum açıkçası, Branch Warren'de keza. D.Wolf daha ağırbaşlı biri gibi duruyor.

Ronnie Coleman fırtınası devam ediyor olsaydı şu anda Phil mi ? Kai mi ? diye konuşuyor olmazdık :) (Eski günler ...)
1999-mr-olympia-46_20090830_1492170661.jpg

Ronnie reisin son halini gordum normal bodyciye donmus insan dusunmeden edemiyor acaba bu anabolic ilaclar hic olmasaydi sadece supplar olsaydi bizde katilabilirmiydik mr olimpyalara

Arnold'da böyleydi yalnız avatarında var:D Bende Kai Greene'i çok itici buluyorum açıkçası, Branch Warren'de keza. D.Wolf daha ağırbaşlı biri gibi duruyor.
Arnold' da böyleydi ancak çoğu zaman şakaya vurduğu için bu kadar itici gelmiyordu keza phil heath de sevdiğim biriydi hatta generation iron da ki halini görünce ciddi ciddi rol yapıyor olabileceğini bile düşünmüştüm . Filmi izlemeden önce de Phil'in egosu hakkında olumlu düşünmüyordum ancak film sonrası ve Twitterdaki Greyfurt resmini görünce özel hayata da saygısız biri olduğunu gördüm. Bilen bilir Kai green in ünlü olmadan önce çekilmiş olan fotoğrafları -videoları mevcut . Bu paylaşımlar birçoğumuzun normal karşılamayacağı şeyler ancak bunlarla dalga geçme hakkına da sahip değiliz

Ronnie- Jay gibi yarışmacılar Olympia'dan ve yarışmalardan emekli olduktan sonra kendi ek besin markalarını kurdular ancak Phil bayağı bir erken girdi bu işe

Bu yıl kai,d wolf ya da ramy kimin kazandığı umrumda değil sadece phil'in kaybetmesini istiyorum.Twitterına bir baktımda sanırsınız 14 yaşında.Team kai yazan greyfurt fotoğrafları vs..Muscletech den ayrılması kazanma ihtimalini dahada azaltmış bence bu yıl kai kazanacak

Kai
Phil
D wolf
Ramy
Shawn rhoden

Back
Yukarı