gokhankakiz
Üye
Merhaba. Gebze'deki macfit spor salonuna yazıldım. incelme anacıyla eylülde yazıldım. Kilom 125. Motivasyonum çok düşük .zaten kilo verme planım VE kilo vereceğime dair inancım yok.motive olmam için bana yardımcı olabilir misiniz ?
kardeşim niye yaşıyoruz ve neden spor yapmak zorundaymışız gibi hissediyoruz kendimizi ??? hayat güzel mi ki ??? biraz da bundan bahseder misin ?Cardio , düşük karbonhidrat yüksek protein ,kilo vermemen imkansız .
1 2 hareket ağırlık girersin yağ yakımı daha çok hızlanır .
kardeşim niye yaşıyoruz ve neden spor yapmak zorundaymışız gibi hissediyoruz kendimizi ??? hayat güzel mi ki ??? biraz da bundan bahseder misin ?
Bu kadar guzel anlatilmazdiOlayın aslı şu ki yaradanın bize verdiği vücut aslında günümüz modern yaşamı için tasarlanmamış. Nasıl ki vahşi bir hayvanı insanlar sahiplenip evde beslemeye başladığında o hayvan şişmanlıyor, güçsüzleşiyor, tembelleşiyorsa insanlarda modern yaşamın rahatlığında aynı sonuçlarla karşılaşır. Bu yüzden spor aslında zorunluluk değil gerekliliktir. Yapıp yapmamayı biz seçiyoruz.
sen yapamazsin, bu isi birak.Merhaba. Gebze'deki macfit spor salonuna yazıldım. incelme anacıyla eylülde yazıldım. Kilom 125. Motivasyonum çok düşük .zaten kilo verme planım VE kilo vereceğime dair inancım yok.motive olmam için bana yardımcı olabilir misiniz ?
Neden adamı motive etmek yerine bunu diyorsun? Seninde 24 saatin var onunda 24 saati var aranızda fark yok. İyimser olursak başkası için faydalı bişey yaparız. Bu önerim dikkate almanızı oneririrmsen yapamazsin, bu isi birak.
Forumda okuduğum en tuhaf mesajlardan birisi. Neden yaşadığımızı bilmiyorum ama spor yapmak zorunda olmamızın çok basit bir sebebi var, vücudumuz Afrika'nın çayırlarında hayatta kalmak için evrimleşmiştir, kanepede mandalina-çekirdek-bira götürüp Survivor izlemek için değil. Bu vücut hareket etmedikçe işlevini kaybetmeye başlar, çalışmayan kas, eklem, tendon zayıflar, kilo aldıkça östrojen seviyen yükselir, depresyondan uyku bozukluklarına, bağışıklık sisteminin zayıflamasından cinsel sorunlara kadar, yani oldukça geniş bir yelpazede sorunlar yaşanır.kardeşim niye yaşıyoruz ve neden spor yapmak zorundaymışız gibi hissediyoruz kendimizi ??? hayat güzel mi ki ??? biraz da bundan bahseder misin ?