Motivasyon düşüşü

Semih09

Üye
Merhabalar, Semih ben.3 yıldır düzenli şekilde vücut geliştirmeyle uğraşıyorum.Ama son zamanlarda ciddi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum,antrenmana çok istekli giriyorum fakat ne yaptığımı sayasım geliyor ne de başka bir şey yapasım.Salondan sıkılmış olabileceğimi düşünüyorum fakat şimdilik bana göre olan salon burası.Eski motivasyonumu kazanmak için bana önerebileceğiniz şeyler neler? Teşekkürler

Aşamalı olarak ağırlık artışı sağlayabileceğiniz yeni bir programa başlamak iyi gelebilir.
Şu ank
Belkide biraz spora ara vermeside iyi gelebilir.
Bıraktığım zaman vücudum yağlanmaya ve su toplamaya çok meyilli.O yüzden spor yapmadığım zamanlar psikolojim hiç iyi olmuyor[DOUBLEPOST=1583155429][/DOUBLEPOST]
Aşamalı olarak ağırlık artışı sağlayabileceğiniz yeni bir programa başlamak iyi gelebilir.
Şu an itme çekme bacak sistemini yapıyorum.İlk değiştirdiğimde,evet dediğiniz gibi oldu fakat 4 ay kadar geçti ve durum bu şekilde.Bölünmüş veya tam vücut yapmak istemiyorum.Onları da uyguladım çünkü belli bir süre.Şu an da en çok ağırlık arttırabileceğimi düşündüğüm sistem,yaşamıma uygun olarak,itme çekme

Merhabalar, Semih ben.3 yıldır düzenli şekilde vücut geliştirmeyle uğraşıyorum.Ama son zamanlarda ciddi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum,antrenmana çok istekli giriyorum fakat ne yaptığımı sayasım geliyor ne de başka bir şey yapasım.Salondan sıkılmış olabileceğimi düşünüyorum fakat şimdilik bana göre olan salon burası.Eski motivasyonumu kazanmak için bana önerebileceğiniz şeyler neler? Teşekkürler

Çalışma disiplininin dışına çıkmalısın bence. Bodybuilding yapıyorsan, crossfit powerlifting gibi başka bir disipline geç, emin ol yeni disiplinde öğrenecek çok daha fazla şey olacağı için motivasyonun tekrar artacaktır

Back
Yukarı