morelim aşırı bozuk :((

10 sene önce ameliyat oldum göğüs kafesi çukurlugundan çok şükür düzeldi fakat göğüs kaslarım belli fakat biraz yağlı ama ortasında kemik olmadıgından orası cukur yani kendimi sıkınca az birşey boşluk kapanıyor gibi ama gene çukur var doktora sordugumda neden çukur burası felan diye sordum oda bana senin oranda kemik yok kilo alırsan dolar dedi. tam ortası memelerimin tam ortası aşagı dogru birazcık çukur ameliyatla düzelmedi kemik yok muş . bende askeriye felan düşünüyorum o yüzden sporada yazıldım ama orası kemik olmadıgından dolar mı ? karnımı sıkınca böyle orası doluyor gibi oluyor serbest bırakınca çukur belli oluyor yandan bakınca belli oluyor ama orayı sporla felan doldurabilirmiyim göğüs kaslarım belli ama o ortası işi bozuyor işte.

Spora deva et dolacagi varsa dolacak iste, dolmaz ise de yapabilecegin birsey var mi? Bak bende de var guvercin gogsu oldugu kadar yapiyoruz iste...

Spora deva et dolacagi varsa dolacak iste, dolmaz ise de yapabilecegin birsey var mi? Bak bende de var guvercin gogsu oldugu kadar yapiyoruz iste...
benimki aşırı çoktu ameliyat oldum düzeldi ama biraz çukurluk var gene kemik yokmuş orada ondan ameliyatta dolmamış orası. birde zayıfım ben 183 boy 59 kilo doktor kilo aldıkca orası dolar demişti ama inşallah düzelir.

Sıkıntı etmeye değmez her insanın bir kusuru vardır senin yapman gereken daha çok çalışıp hacim kazanman.

Sıkıntı ettiğim tek şey küçüklükten beri hayalim olan askeriye ye girememek onu bir doldursam mülakatlara gidecem ama o çukur işi bozuyor. Kilo alınca dolar dedi doktor ama ekmorf vücut tipi kilo zor alıyorum göğüslerim cok belli kas gibi duruyor ama yağlı biraz

Sıkıntı ettiğim tek şey küçüklükten beri hayalim olan askeriye ye girememek onu bir doldursam mülakatlara gidecem ama o çukur işi bozuyor. Kilo alınca dolar dedi doktor ama ekmorf vücut tipi kilo zor alıyorum göğüslerim cok belli kas gibi duruyor ama yağlı biraz
Gousunun oyle olmasiyla askeriyeye girememen ne alaka ki genetik bir olay degilmi guvercin gousu. Ayrica foto atarsan cidden merak ettim bu kadar abarttin ya cidden ileri seviyede bir durum var yada takinti haline getirmissin benimde gouslerimde jinekomasti ve yaglanma var bende onu cok takiyorum ama elimden geldigince duzgun beslenip antrenman yapiyorum vucuda ihtiyaci olani vermeye calisiyorum geriye kalan vucutta

Gousunun oyle olmasiyla askeriyeye girememen ne alaka ki genetik bir olay degilmi guvercin gousu. Ayrica foto atarsan cidden merak ettim bu kadar abarttin ya cidden ileri seviyede bir durum var yada takinti haline getirmissin benimde gouslerimde jinekomasti ve yaglanma var bende onu cok takiyorum ama elimden geldigince duzgun beslenip antrenman yapiyorum vucuda ihtiyaci olani vermeye calisiyorum geriye kalan vucutta
resim çekip atacagım birazdan . askeriye benim küçüklükten beri hayalim. fakat mülakatta kontrol ediyorlarmış tek kusurun olunca eliyorlarmış o yüzden. kafaya taktım eskiden aşırı çukurdu direk ameliyata aldılar çok şükür eskisi gibi degil ama birazda cukur

resim çekip atacagım birazdan . askeriye benim küçüklükten beri hayalim. fakat mülakatta kontrol ediyorlarmış tek kusurun olunca eliyorlarmış o yüzden. kafaya taktım eskiden aşırı çukurdu direk ameliyata aldılar çok şükür eskisi gibi degil ama birazda cukur
Bence kusur degilde farklilik diyelim bence hic skinti olmaz takma kafana kardes :)

http://i.hizliresim.com/AgGgyq.jpg
http://i.hizliresim.com/bY9YVG.jpg
http://i.hizliresim.com/yRjRj7.jpg[DOUBLEPOST=1446214467][/DOUBLEPOST]
Bence kusur degilde farklilik diyelim bence hic skinti olmaz takma kafana kardes :)
Resimleri yolladım kardeş yukarı doğru bakarsan link attım

Bence bu askeriye alınmama sebebi değil.Mülakatları geçmen gerekiyor vede kilo alman gerekiyor.Askeriye mülakatları hakkında pek bilgim yok ama güvercin göğüsü askeriyeye girmene engel değil.Askeriye mülakatları genellikle şınav,barfiks,vede koşu üzerine kurulu bildiğim kadarıyla.

Bence bu askeriye alınmama sebebi değil.Mülakatları geçmen gerekiyor vede kilo alman gerekiyor.Askeriye mülakatları hakkında pek bilgim yok ama güvercin göğüsü askeriyeye girmene engel değil.Askeriye mülakatları genellikle şınav,barfiks,vede koşu üzerine kurulu bildiğim kadarıyla.
dediğim gibi göğüsüm degil mi :) ? bu çukur dolmaz galiba

Kardes ayni seyler bendede var gayet normal tahmin ettigim gibi abartilcak birsey yok bence kotu gozukmuyor sen kotu gormek istersen ama bizim elimizden birsey gelmez bunla ugrasagina biraz daha yemekle ugras daha cok verim alirsin :)

Alım şartlarında göğüs şekili bozuklukları bulunmaması konusu açıkca yazılmış ve bu yüzden elenler olduğunu bi çok forumda okumuştum(bende bi ara niyetlendiğim için ) .Ama sen buna takılı kalmamalısın bol kalorili bi diyet listesi oluşturup sporunu yapmaya çalış ,senin boyun için kilo alt sınırın 64 ne kadar zamanın var bilmiyorum ama önce bunlara odaklan bence . Bide şuraya bi göz at https://www.bodyforumtr.com/threads/İç-göğüs-inner-pec-gelişimi.19673/

Back
Yukarı