MEYVE VE ÇİKOLATA YARDIM

Selamlar.ben az önce 4 çilek 5 6 erik.12 tane kiraz yedim.herşeyi sayarak yapmayı severim :D biraz okudumda meyvede basit şeekermiş.yani ben gece bir çikolata yemiş gibimi oldum arkadaşlar ?

Meyve şekerinden bu kadar korkma meyve ve sebzeler günlük vitamin be mineral ihtiyacımızı karsılar eğer ilaç kullanmıyorsan tabi ama benim tavsiyem gündüz ve öğlen vakitlerinde özellikle antrenman öncesinde tüketirsen senin için daha verimli olur

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meyve şekerinden bu kadar korkma meyve ve sebzeler günlük vitamin be mineral ihtiyacımızı karsılar eğer ilaç kullanmıyorsan tabi ama benim tavsiyem gündüz ve öğlen vakitlerinde özellikle antrenman öncesinde tüketirsen senin için daha verimli olur

anladım abi saol.bugünlük akşam oldu bugünden bişey olmaz.zaten kalori ihtiycayım açıkta biraz

Meyve şekeri direk karacigerde depolanır.Sabah kalkar kalkmaz yemeni tavsiye ederim çikolata yemiş gibi olurmuyum sorusu ise tabiki okadar olmaz ama çokta fark yoktur mesela 100 kalori içeren bir cıkolata ve 200 kalori iceren meyve de meyve daha fazla şeker ihtiva eder vücuda daha kötü olur miktar önemli dediğim gibi sabah kalktıgında ilk ögünde tüket bence meyve tüketicekisen...

Bence çok da takma bu spor hayatına birşey katmalı anck almamalı. Ben valla canım istediğinde oturur yerim meyvemi. Çikolatada çok nadir zevk için yenirdr sonuçta hiç bi faydası da yok ondan boşverin :D ve meyvedeki şekeri de takmayın çok :)

Meyve şekeri direk karacigerde depolanır.Sabah kalkar kalkmaz yemeni tavsiye ederim çikolata yemiş gibi olurmuyum sorusu ise tabiki okadar olmaz ama çokta fark yoktur mesela 100 kalori içeren bir cıkolata ve 200 kalori iceren meyve de meyve daha fazla şeker ihtiva eder vücuda daha kötü olur miktar önemli dediğim gibi sabah kalktıgında ilk ögünde tüket bence meyve tüketicekisen...
Bende meyve nin gündüz yenmesinden tarafım ama fazla da bir fark yoktur demek ne alaka çikolata nın içinde yüksek doymuş yağ vardır ki bunlar vücut için en zararlılarıdır yakmakda bşr o kadar zordur ayriyeten içerisinde sodyum oranıda yüksektir vücutda su tutar rengi oluşturmak için katılan kimyasalları saymıyorum ayriyeten trans yağ içerenleride vardır meyve sadece doğal şeker ve karbonhidrat içerir lif vitamin mineral içerir sadece fazla tüketilirse fazla şeker alınmış olunur sen simdi allah ın bize doğadan verdiği meyve ile yapay fabrikalarda üretilen çikolataları hemen hemen fark yok dersen bi düşünürüm senle ilgili valla

Bide kaloriler çok Yüksek değil. Şekerde o kadar fazla yok hani ? :D yanı dert edilmeyecek kadar az gibi. Ve sodyum potasyum vitaminler lifler felan cabası :)

Yani kardeşim fabrikasyon ürünleri olmayan doğal her ürünü dozunda amacın doğrultusunda tüketebilirsin çok kendini sıkmaya heba etmeye hiç gerek yok ah keşke bu kadar ayrıntılı dikkatli tarafımızı okullarda derslerde ilim irfanda gösterseydik milletce uzaya gidip gidip geliyorduk

Back
Yukarı