sergen turaman
Üye
Selamlar.ben az önce 4 çilek 5 6 erik.12 tane kiraz yedim.herşeyi sayarak yapmayı severim
biraz okudumda meyvede basit şeekermiş.yani ben gece bir çikolata yemiş gibimi oldum arkadaşlar ?

anladım abi teşekürederim. kirazı biraz kaçırdım içim yanıyor.gün içi 0 şeker tüketiyorumCevap veriyorum HAYIR
D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım abi saol.bugünlük akşam oldu bugünden bişey olmaz.zaten kalori ihtiycayım açıkta birazMeyve şekerinden bu kadar korkma meyve ve sebzeler günlük vitamin be mineral ihtiyacımızı karsılar eğer ilaç kullanmıyorsan tabi ama benim tavsiyem gündüz ve öğlen vakitlerinde özellikle antrenman öncesinde tüketirsen senin için daha verimli olur
D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende meyve nin gündüz yenmesinden tarafım ama fazla da bir fark yoktur demek ne alaka çikolata nın içinde yüksek doymuş yağ vardır ki bunlar vücut için en zararlılarıdır yakmakda bşr o kadar zordur ayriyeten içerisinde sodyum oranıda yüksektir vücutda su tutar rengi oluşturmak için katılan kimyasalları saymıyorum ayriyeten trans yağ içerenleride vardır meyve sadece doğal şeker ve karbonhidrat içerir lif vitamin mineral içerir sadece fazla tüketilirse fazla şeker alınmış olunur sen simdi allah ın bize doğadan verdiği meyve ile yapay fabrikalarda üretilen çikolataları hemen hemen fark yok dersen bi düşünürüm senle ilgili vallaMeyve şekeri direk karacigerde depolanır.Sabah kalkar kalkmaz yemeni tavsiye ederim çikolata yemiş gibi olurmuyum sorusu ise tabiki okadar olmaz ama çokta fark yoktur mesela 100 kalori içeren bir cıkolata ve 200 kalori iceren meyve de meyve daha fazla şeker ihtiva eder vücuda daha kötü olur miktar önemli dediğim gibi sabah kalktıgında ilk ögünde tüket bence meyve tüketicekisen...