Merhabalar 1 ci ayım bilgi almak istiyorum

Ben 20 yaşında 1.84 boyunda 79 kilo agırlıgındayım 1 senede verdim cok hızlı kilolar 105 kilodan 79 düşüş yaklasık 5-6 ayda . vucudumda asırı tepki bıraktı sarkmalar yaglanmalar söz konusu

1 aydır aktif olarak spor salonunda spor yapmaya basladım
Ve öncedende evde düzensiz sekilde antremanlarım wardır

yağ oranımı ölctürdüm %24 gibi bir rakam cıktı Bu cokmudur

Benim tahminim cidden cok vucudum yaglı Ben ilk ayım olmasına ragmen salondaki cogu yeni baslayan ve hatta 5-6 aydır yapanlarla aynı agırlık aynı full hareket bütün aletleri kullanarak spor yapıyorum

Yağ oranımı azaltacak 1 cizelge beslenme yardımı alabilirmiyim ve durumum nasıl sizce yağ oranın cidden fazlamı Şimdiden tüm yorumlayanlara teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum

Bence kilon gayet güzel . bir salano git yada evde çalış şınav mekik barfiks tarzı şeyleri dumbel alabılırsın . gogus yayı alabılırsın . kapı barfıkslerıde satılıyor dısarlarda . 1 gun dınlen 1 gun calıs

Teşekkür ederim arkadasım amino asit kullanarak salonda calısıyorum ama su yağ oranımı azalatmaya yönelikmi calısmalıyım yoksa agırlıgımı arttırıp dahada agırlıgamı girmeliyim bilmiyorum

Yağ azaltmak istiyorsan:
Karbonhidratı ve şekeri kesiceksin fakat karbonhidrat antremanlarda sana enerji vericek.Yani şekeri kes karbonhidratı antremandan 1 veya 2 saat sonra al.

Minimum 30dk cardio yap.tempolu bi şekilde

yağ oranın fazla
yağsız yemee çalış
kardiyo yap ama bb de kesinlikle yap
doğal beslen
suplement falan kullanma
sağlıklı yaşa

Back
Yukarı