Mekik Rekorlarını Alalım ???

mekik rekorlarını alalım _?

• Total voters
    54
  • Poll closed .
2 dakika içinde kaçtane yapabilirsiniz 80 tane yaparsanız sat komandolarının yaptığı kadar olur o yüzden 500 falan demeyin kesinlikle nizami değildir..mekik çekmek var birde çekmek var..
bence 2 dk içinden nizami olmadanda 100 geçemezsin... 500 çok uçuk bir rakam

bende denemedim ama sehbada 100 ü rahat geçerim.ben crunch hareketi yapıyorum o daha iyi karın kaslarının kasıldığını hissediyorum 45-50 çekiyom ondan

yaş 17 kilomda 83 boy 1.82 rekorum 120 daha fazlasını yapamam çünkü rekoru kırdığımda mekik listemde başlardaydı artık mekik son hareketlerde olunca enerji kalmıyor

benim rekor olarak 150 oldu ama 3-4 ay önce o zamanlar can sıkıntısından (boşa geçirdiğim 4 aylık antremanlarımda :( ) her idmanda mekik çekerdim. Ama şimdi hala hızlıyım. Geçen gün askeri sınavlara hazırlanan bir arkadaşla denedik. Dakikada 48 mekik çektim ama karnım cayır cayır yandı :D

Setlerin toplamındamı 200 yapıyor herkez yoksa sadece 1. settemi 100 200 cekıyorsunuz
yanı eger tek sette 100 200 cekıyorsanız helal olsun ben 20 x3 cekıyorum yanıyor zaten bir sure sonra kalkamıyorum 20x3 de alt karın ıcın toplam 120

Back
Yukarı