bestmodel dedi:Haftada 3 gün antrenman yapıyorum.ve haftada 2 gün mide çalışıyorum.Ama yetersiz buluyorum.Benim sormak istediğim hergün mide çalışsam acaba kası yakarmıyım yada artı veya eksi bir kazanç olurmu bana bilgi verirseniz sevinirim
Atlas dedi:Hergün çalışmaktansa haftada iki gün ağırlıklı mekik bana iyi sonuç verdi. 10 kiloyu alıyorum kucağıma, decline bench veya roman chair'de mekik yapıyorum 4x10. 10 kilo zorlamayı bırakınca kiloyu arttırırım.
standaart dedi:her sabah kahvaltıdan önce cardio yapıyorum cardioyla birlikte bol bol da mekik çekiyorum tabii yanma konusunu sorucaktım şimdi her sabah mekik çekmemle kasları yakmış mı olucam??yani mekiği günaşırıya mı çekmemiz lazım,haftada 3 gün antrenman yapıyorum bu arada....
standaart dedi:mekiği antrenman sonrasına mı almalıyım pek de hevesliyim sabah mekiğine ancak bakacaz artık...
fırat 26 dedi:flexor hocam
bizede es_jimde spor salonunda bir hoca mekikte kucagına al 10 yada 20 kiloyu onunla daha iyi hissedersin diye söylemişdi
bunu belirttiginiz iyi oldu.BEN SUNU MERAK EDİYORUM BU İŞİN OKULU,KURSU VARMIDIR.hani sertifika veriyorlarya orda
ögrencilere ne ögretiyorlar.ben artık korkmaya basladım.yapdıgım hareketler sürekli burdaki hocalarımız anlattıgına göre
yanlış cıkıyor.örnegin simdi FLEXOR hocamız anlatmasaydı ben gün gectikce kucagımdaki kiloları arttırıp yapacaktım.belki
sakatlık cıkacaktı.solun hocam
ben anlıyorum bu sporu niye herkesin yapamadıgını.cok derin bi spor body buildingi.herkesde yapamaz bence.cok bilgi
gerekli cok :cry:
ketuda dedi:Flexr hocam haklı olabılır ama 5,6 senedir bu şekilde mekik yaparım. Aslında her iki türlü de çalışırım bazen önce 20 kg ile 50 ila 75 tekrar sonra ardından boş kıloyla sıkıştırarak maximum tekrar birde bunun tam tersi... Bana göre boş da olsa doluda olsa mideyi sıkıştırmak çok önemli roman chairde hareketi bitme noktasına doğru geldiğinde midemi sıkıştırdığımda daha çok verim alıyorum
[/url]![]()
[/img]
mobo dedi:Roman chair da kac set kac tekrar yapiosun?
fırat 26 dedi:flexor hocam
bizede es_jimde spor salonunda bir hoca mekikte kucagına al 10 yada 20 kiloyu onunla daha iyi hissedersin diye söylemişdi
bunu belirttiginiz iyi oldu.BEN SUNU MERAK EDİYORUM BU İŞİN OKULU,KURSU VARMIDIR.hani sertifika veriyorlarya orda
ögrencilere ne ögretiyorlar.ben artık korkmaya basladım.yapdıgım hareketler sürekli burdaki hocalarımız anlattıgına göre
yanlış cıkıyor.örnegin simdi FLEXOR hocamız anlatmasaydı ben gün gectikce kucagımdaki kiloları arttırıp yapacaktım.belki
sakatlık cıkacaktı.solun hocam
ben anlıyorum bu sporu niye herkesin yapamadıgını.cok derin bi spor body buildingi.herkesde yapamaz bence.cok bilgi
gerekli cok :cry:
Atlas dedi:Kasların hareketlerdeki çalışışını ve işleme mantığını öğrenmek için Kinesioloji okuyabilirsin, Kasların yapısını ve durumlara verdikleri tepkileri daha iyi öğrenmek için Biyoloji veya Biyokimya (krebs, atp, optimum kür gibi konseptler ve çok daha ilerisi) okuyabilirsin. Yurtdışında antrenör olmak için üniversite programları var bildiğim kadarıyla. Fakat vücut geliştirmeye yönelik bir lisans yok.
mobo dedi:ketuda dedi:Flexr hocam haklı olabılır ama 5,6 senedir bu şekilde mekik yaparım. Aslında her iki türlü de çalışırım bazen önce 20 kg ile 50 ila 75 tekrar sonra ardından boş kıloyla sıkıştırarak maximum tekrar birde bunun tam tersi... Bana göre boş da olsa doluda olsa mideyi sıkıştırmak çok önemli roman chairde hareketi bitme noktasına doğru geldiğinde midemi sıkıştırdığımda daha çok verim alıyorum
[/url]![]()
[/img]
Roman chair da kac set kac tekrar yapiosun?