McDonalds - Besin Degerleri

Çoğu kilomu bu yüzden aldım çok pişmanım keşke yemeseydim. Şimdide sürünüyorum salonlarda sabah koşularında totomdan ter gürlüyor :D

Arkadaş ortamında gitmek durumunda olduğum zaman, mayonezsiz Mc Chicken yanında da ayranla mis gibi hem fazla yağlı değil hemde protein bakımından zengin:D

Arkadaş ortamında gitmek durumunda olduğum zaman, mayonezsiz Mc Chicken yanında da ayranla mis gibi hem fazla yağlı değil hemde protein bakımından zengin:D

onun yerine hamburgeri tercih etsen daha iyi sanırım zira mcchicken oldukça yağlı gözüküyor besin değerlerinde.

hamburger sağlıklı bir besindir kısmen fakat yanında alınan kola ve patates kızartması zararlı bunlar birlikte alınınca 1 güünde alınması gereken kalori 1 oturuşta alınmış oluyor ayrıca önemli bir ayrıntı daha tavuk kızartmaları ne kadar tavuk sağlıklı ondan yiyeyim derseniz deyin tavuk kızartmaları çok zararlı .hamburgerin içindeki köfte daha sağlıklıdır ayrıca pizzada kalp krizi riskini azaltır içindeki domates ve domates sosundan dolayı likopen kalbe iyi gelir ntv cahillikler kitabında yazıyordu bunlar

2 ay oldu başlayalı spora öncesindede yemezdım sımdı onunden geçmiyorum asla ve asla tuketmeyin bu yaglı şeyi.

arkadaslar bugun mcDonald's uzun bır aradan sonra menu alıp yedım. Izgara tavuklu sandıvıc dıye ve tadıda cok guzeldı. degerlerıde dıgerlerıne gore ıyı. arada ödül ıcın ıyı gıdebılır.en azından yedıkten sonra vıcdan sızlaması yasatmıyor :)

Enerji
(kcal)
401

Protein
(g.)
29

Karbonhidrat
(g.)
39

Yağ
(g.)
13

Sodyum
(mg.)
817

MC'ye sadece acı nescafe içmek için uğruyorum iki haftada bir :)))

Mis gibi döner ekmek varken MC menü yemenin ne gereği var.

2meeu7m.jpg

küçüklüğümden beri hiç sevmedim zaten MC'i Burger'ı hem siyasi , hem lezzet hem sağlık açısından şimdi nefret ediyorum, 3-4 ay önce arkadaşların ısrarıyla gittim, et bildiğiniz plastik gibi, yapay et sanki, bizim mis gibi adanamız , iskenderimiz varken bu menülere 10-15 bayılmaya değmez.Anca kapitalizmin ekmeğine yağ süreriz.

Back
Yukarı