Mbayram 122 kilodan 83 kiloya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mbayram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mbayram

Üye
merhabalar başlıktada belirttiğim gibi 122 kilodan 83 kiloya düştüm evimin altında kendi salonumu oluşturdum öneri ve yorumlarınızı bekliyorum... yaş 21 boy 186

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 4.305
  • 2.jpg
    2.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 3.975
  • 4.jpg
    4.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 3.670
  • 5.jpg
    5.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 3.751
  • 6.jpg
    6.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 3.874
  • 7.jpg
    7.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 3.698
  • 8.jpg
    8.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 3.559
  • 9.jpg
    9.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 3.721
Son düzenleme:
tebrik ederim azimli ve çok zor bir süreç olduğuna eminim, devamı dogru beslenme ile hacim kazanmak olur diye düşüyorum. Tekrar tebrikler

Tebrik ederim,beliniz kaç cm vucudunuz cok güzel olmuş başarılarınızın devamı dilerim

bir ay önce ölçtüm belim 84 cm yanları soracaksanız biraz kalıtsal gibi kemiğe dayandı :)

çok güzel kilo vermişsiniz fakat göğüsler neden hiç yok yağları yakıp kas çalışmamışsınız gibi :D

çok güzel kilo vermişsiniz fakat göğüsler neden hiç yok yağları yakıp kas çalışmamışsınız gibi :D

4 ay önce vücut geliştirmeye başladım o yüzden kaslarda aşırı gelişme yok ama 4 ay için iyi gibi kendi salonumda çalışıyorum sonuçta :)

Metin2 oynayan kardeşime söyle biligsayar basında cok yemek yemesin sonu kötü olur.Bende çok oynuyodum zamanında 103 kilo olduk 85'e zor düştük.Metin2 pişmanlıktır hem canını hem paranı yer :D

Metin2 oynayan kardeşime söyle biligsayar basında cok yemek yemesin sonu kötü olur.Bende çok oynuyodum zamanında 103 kilo olduk 85'e zor düştük.Metin2 pişmanlıktır hem canını hem paranı yer :D

bende oynuyordumda bıraktım kardeşim kilo almıyor istediği kadar yesin :)

kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum meslek mermercilik olduğu için biraz enerji verici şeylerde tüketiyorum pekmez bal vs. öğle ve akşam yemeğim sebze yada haşlanmış tavuk oluyor baklagil tarzı baya tüketiyorum abur cuburu tamamen kestim beslenmem bu şekilde kabataslak olarak sarkma alt karın bölgesinde oldu iyi toparladım kollarda deride yırtılma oldu ama çok fazla değil önce zayıfladım sonra vg ye başkladım su an 5. aya girdim

Birde birşey sormak istiyorum bende 110 dan 92 ye düştüm 92 kilo halinizle şimdiki haliniz arasında çok fark varmı bende 80 e düşmek istiyorumda sarkma olmasın diye acele etmiyorum

Birde birşey sormak istiyorum bende 110 dan 92 ye düştüm 92 kilo halinizle şimdiki haliniz arasında çok fark varmı bende 80 e düşmek istiyorumda sarkma olmasın diye acele etmiyorum
kilo meselesi biraz karışık herkez farklı bölgelerden kilo alır ama ben 90 la 83 lik halim arasında çok büyük fark yok belim inceldi diyebilirim görüntü olarak aynada bi fark göremiyorum

Back
Yukarı