Mbayram
Üye
merhabalar başlıktada belirttiğim gibi 122 kilodan 83 kiloya düştüm evimin altında kendi salonumu oluşturdum öneri ve yorumlarınızı bekliyorum... yaş 21 boy 186
Eklentiler
Son düzenleme:
çok güzel kilo vermişsiniz fakat göğüsler neden hiç yok yağları yakıp kas çalışmamışsınız gibi![]()
Metin2 oynayan kardeşime söyle biligsayar basında cok yemek yemesin sonu kötü olur.Bende çok oynuyodum zamanında 103 kilo olduk 85'e zor düştük.Metin2 pişmanlıktır hem canını hem paranı yer![]()
Oralarda shaker görür gibiyim birde universaltebrik ederim iyi gelişme yakalamışsın bozmadan devam
Helal olsun, görenler tanıyamıyordur![]()
bana benzer biraz keratao değilde scott adkins'in evrenin askerlerindeki halini andırıyorsun baya![]()
kilo meselesi biraz karışık herkez farklı bölgelerden kilo alır ama ben 90 la 83 lik halim arasında çok büyük fark yok belim inceldi diyebilirim görüntü olarak aynada bi fark göremiyorumBirde birşey sormak istiyorum bende 110 dan 92 ye düştüm 92 kilo halinizle şimdiki haliniz arasında çok fark varmı bende 80 e düşmek istiyorumda sarkma olmasın diye acele etmiyorum